SZÜLŐSÉG

Apák, ha játszanak

2007. február 8., csütörtök 11:55

Az Örök gyerek kategóriába tartozó apukák gyakran feledkeznek meg magukról a játszótéren is és gyermeki örömmel használják az ottani játékszereket. A nagy viháncolás számos vicces helyzetet teremt. Azért az anyukákat sem kell félteni. És olykor még a kutya is beszáll. Kalandok a játszón. Videó.


Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.02.08 12:02:42potyeszka

  Amig nem volt gyerekem megmosolyogtam az ilyen felvételeket.Most meg kapkodom a levegőt,és bizom benne hogy én nem kerülök ilyen helyzetbe.

 • 2007.02.08 13:08:50babó

  hát, a szülői hülyeségre nincs orvosság. a gyerek meg mindenképp leesik, orra esik, lefejel stb.  nagy a szám, pedig a gyerek egy hét alatt kétszer esett le a kanapéról... kérdés ki ijedt meg jobban :((

 • 2007.02.08 13:24:23druantia

  Az ilyen videókat soha nem találtam viccesnek, de persze én is röhögök rajtuk valami kényszeredett "hűbasszus"-típusú nevetéssel. Az én gyerekem is letaknyolt egyszer (eddig csak egyszer) az ágyról, nem is túl magasról a szőnyegre. Ahogy felkaptam, már abba is hagyta az ordítást, de én még napokig alig tudtam megnyugodni. Első baba, na. Gyorsan levetkőztettem, megnéztem minden lyukat rajta, hogy nem vérzik-e, megtapogattam, hogy nincs-e valamilye eltörve, és rohantam a telefonhoz hívni a védőnőt, hogy most akkor mi van, vigyem a kórházba? Apám kiröhögött, hogy még jó, hogy a rendőrséget nem hívtam, de én nagyon betojtam. Anyám vigyázott rá a múlt héten egy fél órára és Peti beverte a fejét az ágy támlájába. Anyám kissé érzékeny mostanában, két napig bőgött miatta. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hány napig bőgött, amikor gyerekkoromban véletlenül rálépett a háromkerekű bicajom hátuljára, én leestem, és betörött a fejem :-).

 • 2007.02.08 13:35:58Abigél esetleg Abigélecske

  Nem vicces.

 • 2007.02.08 13:36:58melin

  Én apukákon röhögök, meg anyukákon is ittnéhány nagyon debil volt (a centrifugás pörgős pl, meg anyu azon a malomkerék izén), de a gyerekeken... hát, azon én is inkább szisszenek, vagy ugrom egyet ijedtemben:-/

  Nekem az első gyerekem fejelte le néhány hónaposan (talán 6-7 hós volt) az asztal élét (nagyon szerencsésen esett, csak az orrcimpáján lett egy kis vérző csík, ami halvány vonallal még mindig emlékeztet így 5 évesen), de úgy, h egyszerűen kifordult a karomból, kiugrott... máig sem tudom, hogyan, egy pillanat volt... Meg persze esett le kanapéról 1x, meg ágy és szekrény közé (de akkor az ijedtségtől sírt, meg nem ötütte magát) meg aztán ketteske is 1-2x, de szerencsére az ilyen durvább balesetek elkerültek minket (pedig fiúk).

  Druantia, anyámis jobban a lelkére veszi, ha unokáival történik vmi... a nagyiság vmi egészen más tészta:o)))

 • 2007.02.08 13:38:32Dexter68

  Szegény gyerekeket sajnáltam, de a felnőtteknek úgykellett :o))))))

  Mert ha a gyerek kiesik a hintából, az még talán megelőzhető (nem mindig, tudom), de ha egy felnőtt, az minek mászott fel.

  Bár én gyerekkorom óta irtózom a hintától, mert volt egy ismerős lány, aki a játszótéren lendületből a foga közé kapta a hintát (kapásból mínusz 8 fog), majd a lendülettől fejjel esett a hintát övező betonszegélynek. Az már csak hab volt a tortán, hogy a tantónéni, aki hivatott volt vigyázni rá, nem hívott mentőt, hanem gyalog kezdte kisérgetni a rendelőbe a gyereket, akinek fröcskölt a fejéből a vér.

  Úgyhogy ennek hatására folyton parázok a gyerekkel a játszótéren...

 • 2007.02.08 13:42:47potyeszka

  Egyik másik apuka mit kapotta lába közé,anyuci flangálhat előtte sexi ruciban nem lesz eksön.A csúszdás anyuka mit gondolt hol fog kijönni a gyerek?

 • 2007.02.08 13:48:52Szilvesszter

  A csúszdáról ügyes anyuka esik hasra.  Elfogultnak és kirekesztőnek tartom a címet! Monnyon' le!

 • 2007.02.08 14:03:09melin

  Szilveszter, lásd be, azért az Apák bevállalósabbak:o)))

 • 2007.02.08 14:30:48dijon

  Ok, eldöntöttem, se játszótér, se tanítónéni, se kanapé, se ágy se semmi:) Kicsit parás vagyok, de tényleg, első gyerek és nem sokat segítenek az ilyen videók. Azért férjemnek megmutatom prevemciós célzattal:))

 • 2007.02.08 14:31:41dijon

  bocs, prevenciós

 • 2007.02.08 14:34:47ficánka

  Hát én már előre rettegek ha ficánka elkezd mindenre fölmászni. Szerintem szinte elkerülhetetlen, hogy egy gyerek egyszer kétszer le ne essen valahonnan.Apróró az én húgom kiskorában mindig a szekrény tetején játszott, anyánkra pedig a frász jött, hogy mikor fog leesni. Na ehhez képest szép nagyra nött és nem lett semmi baja, legfeljebb egyszer kétszer megijedt.Sajnos ezen a videón én nem tudok nevetni, mert egyáltalán nem mulatságos inkább egy kicsit szomorú.

 • 2007.02.08 16:52:58jidele

  nnnna, akkor sztem elő lehet venni a Kisvakond gumiszobáját:)

 • 2007.02.08 18:26:53Memme

  Szerintem meg vicces az, ahogy a felnőttek pusztán a videokamera kedvéért hülyét csinálnak magukból, meg is érdmelik. A gyerekeket sajnálom, de eltekintve néhány kivételtől mind puha homokba esik, az más kérdés, hogy mekkorát. :-)

 • 2007.02.08 19:40:43B-

  Én végig se tudtam nézni. Nem értem, hogy lehet élvezetesnek találni valamit, ami a másiknak szemmel láthatóan fáj, megijeszti vagy megalázza? Én az ilyen "vicces videókat" nézve mindig valami keserűséget érzek. Valahogy az emberekbe vetett hitemet rendíti meg. Mindig elkapcsolom a tévét is, ha ilyen jellegű műsor megy.

 • 2007.02.08 20:59:53sportos

  Sztem vicces, bár a gyerekeket én is sajnálom. nálunk is voltak balesetek, pl. fejjel elôre le a lépcsôn. Még jó, hogy fából van (a lépcsô). Aztán amikor nagyobb lett egy kicsit, mindig olyankor volt minden, amikor csak ügyeletre lehetett menni (betört fej, agyrázkódás, eltört csont stb.), és mindig a János volt az, és mindiiiig ugyanaz a fekete hajú undok dokinô volt ott. Egyszer mikor január 1.-jén mentünk, megpróbált kioktatni, hogy mit képzelek én, január elsején hogy bírja betörni a gyerek a fejét. Na de nem hagytam magam.

 • 2007.02.08 21:42:20Brumibaby

  Nem vicces.

 • 2007.02.09 21:35:55Memme

  Hát, nem volt kötelező beküldeni az AFV-be egyiket sem :-))) El tudom képzelni, hogy megy ez:

  Feleség: - John, olyan nagyot estél a gyereklibikókáról, hihihi...

  Férj: -Igen Wendy, valóban, hihi, és nem is sírtam, büszke lehetsz rám.

  - Beküldhetnénk a viccesvideóműsorba, hátha nyerünk egy kis pénzt a gyereknek, college-ra.

  -Igen Wendy, és megnevettetünk mindenkit!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta