SZÜLŐSÉG

Online tanulható a pelenkázás

2007. február 7., szerda 15:27

Milyen panaszaid voltak a terhesség első felében? Mennyit híztál terhesség alatt? Hogyan zajlott le a szülés? Milyenek voltak az első otthon töltött éjszakák? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ az ingyenes online szülésre felkészítő tanfolyam. Gyakorlati útmutatók, riportok, élménybeszámolók, bemutatók videón a terhesség-szülés-babaápolás témakörben.

A tanfolyam első babájukat váró szülőknek jelenthet segítséget: hétköznapi apukák és anyukák mesélik el tapasztalataikat, osztják meg tanácsaikat, ötleteiket, gondolataikat, hogy a leendő szülők felkészülten és félelmek nélkül várhassák az új jövevényt. A weboldalról regisztráció után 70 különböző hosszúságú ingyenesen hozzáférhető rész tölthető le.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.02.07 16:47:31Tori

    Mi nem ugyanezt csináljuk? Csak videós illusztráció nincsen. :D

  • 2007.02.07 18:21:07Dexter68

    Kezdő cyberapukák levetítik a gyereknek a pelenkázós videót és el is van intézve a tisztába tevés. :o)

    Esetleg letöltenek egy kis fürdővizet...

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta