SZÜLŐSÉG

Online tanulható a pelenkázás

2007. február 7., szerda 15:27

Milyen panaszaid voltak a terhesség első felében? Mennyit híztál terhesség alatt? Hogyan zajlott le a szülés? Milyenek voltak az első otthon töltött éjszakák? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ az ingyenes online szülésre felkészítő tanfolyam. Gyakorlati útmutatók, riportok, élménybeszámolók, bemutatók videón a terhesség-szülés-babaápolás témakörben.

A tanfolyam első babájukat váró szülőknek jelenthet segítséget: hétköznapi apukák és anyukák mesélik el tapasztalataikat, osztják meg tanácsaikat, ötleteiket, gondolataikat, hogy a leendő szülők felkészülten és félelmek nélkül várhassák az új jövevényt. A weboldalról regisztráció után 70 különböző hosszúságú ingyenesen hozzáférhető rész tölthető le.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.02.07 16:47:31Tori

    Mi nem ugyanezt csináljuk? Csak videós illusztráció nincsen. :D

  • 2007.02.07 18:21:07Dexter68

    Kezdő cyberapukák levetítik a gyereknek a pelenkázós videót és el is van intézve a tisztába tevés. :o)

    Esetleg letöltenek egy kis fürdővizet...

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta