SZÜLŐSÉG

Online tanulható a pelenkázás

2007. február 7., szerda 15:27

Milyen panaszaid voltak a terhesség első felében? Mennyit híztál terhesség alatt? Hogyan zajlott le a szülés? Milyenek voltak az első otthon töltött éjszakák? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ az ingyenes online szülésre felkészítő tanfolyam. Gyakorlati útmutatók, riportok, élménybeszámolók, bemutatók videón a terhesség-szülés-babaápolás témakörben.

A tanfolyam első babájukat váró szülőknek jelenthet segítséget: hétköznapi apukák és anyukák mesélik el tapasztalataikat, osztják meg tanácsaikat, ötleteiket, gondolataikat, hogy a leendő szülők felkészülten és félelmek nélkül várhassák az új jövevényt. A weboldalról regisztráció után 70 különböző hosszúságú ingyenesen hozzáférhető rész tölthető le.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.02.07 16:47:31Tori

    Mi nem ugyanezt csináljuk? Csak videós illusztráció nincsen. :D

  • 2007.02.07 18:21:07Dexter68

    Kezdő cyberapukák levetítik a gyereknek a pelenkázós videót és el is van intézve a tisztába tevés. :o)

    Esetleg letöltenek egy kis fürdővizet...

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Így nevelték a kis Habsburgokat

Már a kicsi születése előtt kiválasztották a nevelőnőt, aki aztán a királyi gyermek mindennapjait felügyelte, gyakorlatilag az anyukájává vált. A saját szülei naponta egyszer, a buzgóbb szülők akár kétszer is meglátogatták a porontyaikat.

STÍLER 6 zseniális koktél forró nyári napokra

A nyár a hűsítő és frissítő italok szezonja. Napközben szürcsölgetheted a kedvenc házi limonádédat, este pedig jöhet a koktél, amit pillanatok alatt elkészíthetsz.

EGY SZAKÁCS Azért mert az életed elb.sztad, a vacsorát nem kéne

Három hónap alatt 8 nap volt, mikor nem részegen aludtam el. Minden egyes nappal egyre mélyebbre kerültem. Megbánás, bűntudat, lelkiismeretfurdalás. Remek hármas, és csak még többet vonz, ha nem képes kezelni őket az ember.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta