SZÜLŐSÉG

Papás-mamás huncutkodás

2007. január 18., csütörtök 13:32

A szex csecsemő mellett olyan bonyolult, hogy csoda, hogy nem pusztult ki az emberiség. Akinek ezek a leghuncutabb évei, az hazudik. Vagy nagyon perverz.


Először is, a szülés után sokáig nem szabad. Nem mintha akarnád. A legokosabb, amit tehetsz, hogy a nőgyógyász által mondott hat hetet tizenhatnak „hallod”, majd pilláidat lesütve szomorúan közlöd életed párjával. Hiszen felszedtél száz kilót, ami vagy rajtad maradt, vagy leesett, de a helyén nem maradt más, csak fittyedt bőr! Régen feszesnek mondott melleid egy kis élőlény uzsonnás zacskója (igen, zacskója!), ha meg már nem szoptatsz, akkor is legjobb esetben egy gigantikus fusili-tésztára emlékeztet. Fáradt vagy, mint a mosott szar, és ez nem csak közhely. Fáradt vagy, mint a mosott szar. A kedvedről meg még nem is beszéltem, mert néha előbb lennél dr. Mengele kísérleti alanya, mint a férjedé. Ha megpróbálod eljátszani, arra bazírozva, hogy evés közben hátha megjön az étvágy, feltétlenül gondoskodj valami krémről, ha érted, mire gondolok.

És ezek csak a fizikai akadályok. Ha a pasid esetleg mindezek ellenére is kíván, akkor jönnek a lelki tényezők! Vagy neked, vagy neki biztosan eszébe jut, hogy ott jött ki a baba. Meg hogy a melled most a babáé. Persze, maradhatsz melltartóban, de akkor ügyelned kell rá, hogy ne az átázott tejesben, mert az elég hervasztó. Rohanj ki átöltözni, bár nem nagyon sanszos, hogy találsz egyetlenegy szexibb darabot is a szekrényben megnövekedett kosárméretedben, hiszen ki az, aki mindenórásan vagy szülés után a Chantelle márkaboltokat bújja? És mindenki tudja, hogy az izgalom hatására is csöpöghet a tej, amitől viszont egyikőtöknek tuti elmegy a kedve az egésztől. Párnás melltartóbetét? Szex közben? Fúj!

És akkor még nem beszéltem a helyszínválasztásról. Ha a baba már a saját szobájában alszik, az jó. De a magyar háztartások nagy részének nincs akkora lakása és/vagy nincs szíve kitenni egy újszülöttet az ágyából, szóval nagy valószínűséggel köztetek éjszakázik vagy legalábbis a fejeteknél. Ilyenkor még ezen is agyalni kell. Remélem szóba se jön, hogy ott, mellette, úgyhogy javaslom a nappali kanapéját, a konyhaasztalt, a kádat vagy az udvaron a kocsit. De ez így már nem is olyan vadul romantikus, mint amikor összejöttetek, mi? Pláne amikor valaki kétpercenként belefekszik a babatelefonba.

De ne aggódj, egy-két év, aztán még egy-kettő a kistestvérrel, és aztán minden rendbe jön. Arról, hogy milyen a házasélet, amikor nagyobb a gyerek, és ránk nyit, nincs tapasztalatom, majd a Tünde megírja.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.01.29 14:23:48napos oldal

  Helyben vagyunk. Ezen is agyalok mostanában, hogy most akkor gáz, hogy ennyit porontyozom? Mert azért tökjó dolog, és segít megoldani nehéz ügyeket, meg kikapcsol, ez pedig fontos. De annyi más teendő is van. A háztartásom jól van, köszöni szépen, mert nagyfokú a szimplifikáltság. Inkább a levelezésem, olvasásom, régóta intéznivaló dolgok, autóvezetés-tanulás szenved csorbát. Pedig nekem ezek is fontosak. Á, erre nincs szabály szerintem, helyben kell okosnak leni, tudni, mikor elég. Például nekem baromira hamarosan :)))  Nagyon érdekel, hogy ezt ti hogy menedzselitek, hogy rakjátok helyre a fejetekben. Én azt nem akarom, hogy "mindegy, ez van úgyis, elúszom úgyis, nincs mit tenni."

 • 2007.01.29 14:27:03Kékfelhő

  Első gyerek?

  Akkor lett rend az életünkben, amikor visszamentem dolgozni. Nem tudom, hogyan, de valahogy onnantól szervezettebben működött minden :)

 • 2007.01.29 14:27:30napos oldal

  Vasalás jó, megnyugtat, takarítás pusztuljon :)  Kékfelhő, nem olvasom azt a vitát, de ma gondoltam rá, hogy, némelyek itt olyanok, mint egy nem tudom melyik ratyi együttes számában az igazi férfi: először üt, aztán kérdez. Jó, hogy ezt most nem vitához írtam, mert valaki mérgesem magára venné :)))

 • 2007.01.29 14:30:50p.eszter

  háztartás-menedzselés? Az mi??? Na jó, viccen kívül: eg ideig minden fontosabb: játék, ebéd, poronty, születettfeleségekvideóról, aztán, ha jön az elúszás, felturbózom magam és másfél óra alatt ragyog minden. (na nem nehéz 60 nm-en)

 • 2007.01.29 14:32:57Kékfelhő

  gondolhatod, 26 nm rendben tartása max. 45 perc, mosogatással együtt alig több, mint egy óra :)

 • 2007.01.29 14:37:26p.eszter

  mázlista! na a közös háló miatt nem. :-P

 • 2007.01.29 19:32:03Kékfelhő

  jajj gyerekek...

  messze még a hétvége...

 • 2007.01.29 19:47:19p.eszter

  Az bizony messze, viszont Peti alvásideje (a hosszú délutáni szunya miatt) két óra múlva eljön, és ha nem alszom el véletlenül....muszáj tartanom magam, férjemuram még bort is hozott haza, most pedig épp a fürdőszobában a borotvájával "ügyködik" elmélyülten. Talán csak nem készül vmire? ;-)  Bocs az illetlenségért...:D

 • 2007.01.29 20:11:53Kékfelhő

  illetlenség? ugyanmááár :)  remélem, hogy készül valamire :)

 • 2007.01.29 20:25:00a:a

  5 percre visszatértem.

  Kékfelhő: nem, nem újdonság, elég szomorú, hogy ma már nincs súlya a kimondott szónak. De nem akarok moralizálni, baromi fáradt vagyok, nátha, meg esti émelygés, és még főzni kellene, meg fürdeni, meg hajat mosni stb. Úgyhogy csak jó éjszakát kívánni tértem vissza!

 • 2007.01.29 20:26:37p.eszter

  Hát ha igen, akkor majd holnap "kultúráltan" elmesélem. :D:D:D

 • 2007.01.29 20:56:35a:a

  p. eszter: minden jót!!! (mondanám, hogy mindent bele, de jelen összefüggésben talán félreérthető lenne...)

 • 2007.01.29 22:28:28napos oldal

  Remélem, nekem most a 80 % jut, hahaha.

  Hajrá Eszter :)

 • 2007.01.29 22:55:03kovvacs

  Én most nagyon rossz leszek, mert nem olvasom el a kommenteket (kisangyal módjára egész nap melóztam a háztartásban, ezér felmentést kérek), de...

  méghogy a csöpögő tejtől elmegy az egyikünk kedve! :P Frászt. Ad1, ki beszél itt csöpögőről? az spriccel Ad2, ami óriási sikert arat :))))

 • 2007.01.29 23:07:09kovvacs

  napos oldal,

  asszem embere válogatja, ki hogyan tud rendet tenni és tartani az életében. Nekem eltartott 30 évig, míg rájöttem, hogy ne várjak el magamtól irreális dolgokat. Sose leszek rendszeres és kitartó, ezt tudomásul kell vennem - de kötelességem élni azzal, ami van helyette: hullámzó energiahalmok, túlbuzgósági rohamok, kerativitási vulkánok. Így nincs rendszeres életvezetés, rendszeres tanulás, rendszeres háztartás stb., de ha eljön az energiamaximumom, teljes odaadással dobom be magam az angoltanulásba, a rendrakásba, a vasalásba, a lakás pucolásába stb. A módszer hátránya, hogy néha éjfélkor vagyok maximumon, amikor pihennem kellene, de inkább csinálom, amit akkor lehet.

  Az angolt nagyon szeretném hajtani, de ez is csak hullámokban megy.

  Azzal bíztatom magam, hogy soha semmi se megy kárba ezekből az erőfeszítésekből. És annyira tudom a fejemben helyre rakni, hogy én ilyen vagyok, azaz rapszodikus, és nem vagyok hajlandó utálni magam miatta.

  Persze az anyaság egy csomó felelősséggel jár, de ezek a minimumok természetesek. Azaz: a gyereknek mindig van kajája, tiszta pelusa, popsikrámje, D-vitaminja, tiszta ruhája, a gyerekszobát akkor is felporszívozom rendszeresen, ha fizikai fájdalmat okoz a megmozdulás az átmeneti depresszív állapotom miatt; a gyereket rendszeresen megetetem, levegőre viszem (sétálni nem mindig, de legalább karban ki egy picit), mindennap lefürdetem, stb.

  A "régi jó kis" fullpasszív depinek ilyenformán nincs helye, csak a módjával valónak átmenetileg :P

 • 2007.01.30 00:00:52laili

  Kicsit le voltam maradva itt a dolgokkal, azt hittem már nem él ez a topik.

  Közben arra kellett rájönnöm hogy a kevés esti szabadidőnkben internetezünk a férjemmel. De ha olyan jó egy kicsit itt olvasgatni...persze nem olyan jó mint AZ de a kisfőnökünknek jön a foga(2,5 hónaposan szííívás) így már a félálomba történő álló helyzetben, jobbra-balra ringatózáson kívül kevés ritmikus mozgásra vagyok képes. Kivéve egy kis tornát - ezt csak napos oldal kedvéért tettem hozzá.Télleg napos oldal hány perc is az annyi mostanában?:)

  Spontán dolgok nálunk úgy működnek, hogy tuti akkor esünk egymásnak mikor a legsz..bb napunk volt. Szóval menne az máskor is...de ott a keksz meg az internet. Szóval én veletek csalom az 'uram' ő meg engem a hírkeresővel Így belegondolva kicsit sokan vagyunk ebben a kapcsolatban:)

  Viccet félretéve szerintem minden nőben benne van a félsz, hogy p eszter ismerőse sorsára jut, kis baba nélküli cicáknak jó vadászterület ez... persze ez így nagyon le van eccerüsítve de késő van, megyek is mert no sex, no alvás, mimmarad nekem?Ja tudom a DM-es kuponok!

 • 2007.01.30 07:30:49p.eszter

  Méghogy nem él a topic! Amúgy Napos oldal élesztette újra tegnap, hisz ez a téma (is) örök. :)

 • 2007.01.30 07:40:22p.eszter

  Amúgy a tegnap este szuperspontán ügyeletre-rohanás volt. Ééén rohantam, mert éreztem, hogy ma reggelre olyan hólyaghurutom lesz, hogy még...(ha valamelyikőtöknek volt, tudja miről beszélek :S), szóval doki, ügyeletes gyógyszertár (3000Ft szia!), haza (gyerek szerencsére alszik - apa is), 4db gyógyszer egyszerre bevesz (horrorisztikus mellékhatásokat jósolgat a papírja), ágybadől...na és akkor (király csaj vagyok :D)még a hányinger-szédülés-hányás előtt "elintéztem" a Drágámat is. :D Igaz, hogy így "csak" a terv "fele" valósult meg, de talán ma este...

 • 2007.01.30 10:06:07napos oldal

  Eszter a Szupernő, akire titokban szingli pasik tömegei vágyakoznak :DDD Hú, remélem, jól vagy, nem tört ki rajtad! Nekem még nem volt hólyagh, asszem, talán csak egyszer régen. Na szép, egyébként, hogy mikor minden le van szervezve, egy ilyen...  Laili, igazán örömmel tölt el, hogy tornáztál, hálás vagyok, hogy megosztottad velem. De hát nincs ebben semmi különös, én is tornázom már ki tudja, mióta, rendszeresen - hogy másképp? - miért, van, aki nem? :) Jó, megmondom. 15 perc. Na.  Ezt mondom, emberek, hogy annyi jó dolog van, amit lehetne csinálni, idő meg behatárolt, szívás. Olyasmi, mint a pénz, nem vehetsz meg egyszerre mindent, vagy-vagy. És én jobban szeretem, ha én döntöm el, hogy mit, nem pedig sodródással dől el, aztán nap végén sajnálom. Hogy pillanatnyilag izgalmas dolgok elszívták az időt olyasmiktől, amik számomra fontosak.  Kovvacs, ahogy telnek az évek, rájövünk sokmindenre, nem? Ezeket tökjól leírtad, tanulságos. Nekem nincsenek ilyen szélsőséges különbségeim, de vannak ingadozások jócskán, és sokminden tényleg szinte fizikai fájdalmat okoz. Péel a takarítás, meg a hülye napi rutin cuccok, mosakodás, öltözés, hajmosás, annyira prosztó dolgok. Már nem is filózok ezen, elfogadtam, hogy ezek undorító dolgok, csak mondom magamnak "gyerünk, csináld, minél gyorsabban, megszívod, ha tökölsz". Kár bánni, de ha az elmúlt tíz évben is mellőztem volna a szarakodást, akkor - na, tényleg, ez hülyeség :)  Most beszédes kedvemben vagyok, úgyhogy megosztanám veletek életem kurrens kis eseményeit.

  1. tegnap óta jön a foga a kiscsákónak, be voltam ettől rezelve nagyon, de most, hogy itt van, és még élünk, látom, hogy ezt is lemenedzseljük valahogy :) laili, nektek jó hamar jött! de legalább ringatózol, az igaz :)) (nyögés meg letudva a tornával, minek macerászni még a szexszel, tényleg)

  2. Rotálni szoktam a játékokat az érdeklődés permanens fenntartása érdekében, de tegnap óta ugye fokozódott a helyzet, és most spontán (spontán... a kedvenc szavam) ötlettől vezérelve az egész rakatot kiborítottam a padlóra. Frenetikus siker. Tapsvihar.

  3. Ezt kapjátok ki. Kijegyzeteltem a szexes könyvem, és átbeszéljük majd a férjemmel, este 8-ra hívtam össze a projektindító értekezletet. Sokat várok ettől.

 • 2007.01.30 10:19:15p.eszter

  Hehe napos oldal, szingli pasik tömege...na jól megszívnák velem. :D Csak egy "állandóbámuló" van a szomszéd lépcsőházból, aki nem szingli, sőt, 1hónapos lánya van, ráadásul annyira hülye, h a tel.számát az egyetlen (tehát a férjemmel közösen használt) autónk szélvédőjére teszi...na ilyenek inkább ne jöjjenek. :D  Amúgy a tinidazolt túléltem, ahogy ez már kiderült, hólyaghurut elűzve, este jöhet a folytatás. ;)  Torna: rendszeresen megy 2-3 hétig, aztán kb ugyanennyi szünet, aztán megint torna és így tovább. De még messze a nyár...:D

 • 2007.01.30 10:20:07p.eszter

  Ja! Napos oldal! Feltétlen oszd ám meg velünk a projektindító értekezlet végeredményét!:D

 • 2007.01.30 12:07:24Tori

  Mi egy olyan Cindy Crawford DVD-t vettünk, amin van rajzfilmes gyerektorna. A lányom rendszeresen követeli mint mesét, és néhány gyakorlatot meg is csinál. Nekem meg muszáj vele tartani. Szóval engem ő tart mozgásban. :) Rövid pórázon vagyok! :)

 • 2007.01.30 12:31:15Kékfelhő

  p.eszter :(

  azért remélem jobban vagy, nem lesz komolyabb gond

 • 2007.01.30 12:34:47p.eszter

  Dehogy Kékfelhő, semmi gáz, ez a "lórúgás" reggelre rendbe tett.

 • 2007.01.30 12:39:30Kékfelhő

  helyes :)

 • 2007.01.31 10:56:44laili

  Tori:ott egy recept itt egy dvd úgy érzem fontos információk birtokában vagy. Mi a címe az említett dvd-nek?

  napos oldal. 15 perc az tuti RRéka p..a (bocs de minősíthetetlen máshogy)aztat mondta a DVD-jén, hogy napi húsz harminc perctől fittek leszünk szóval közel a cél.A DVD-jét egyébként kaptam és azóta ismerősöknek mutatom elrettentésként főleg a kis Lara durva a gyereket nem is fordítom a képernyő felé nehogy maradandóan károsodjon. Hű de
  gonosz vagyok.
  Viszont sex azóta se volt:(pedig hogy fogadkoztam na de ma legalább 15 perc...

 • 2007.01.31 11:34:26Tori

  http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=1810&VID=066-282742937-1352443019678719

  Cindy Crawford: Új dimenzió

 • 2007.01.31 11:49:04napos oldal

  Tőmondatokban vagyok kénytelen önkifejezni, mert rohannom kell.

  Laili, azóta már 20 perc, 45-re akarom emelni, mert csak heti négyszer fér bele. Zenére csinálom fejből, régebben szindiztem, jó, hogy Tori megírta a címet! Rékát nem ismerem, de ezek szerint nem is baj.  Megtartottuk tegnap az értekezletünket, az emlékeztetőt inkább nem csatolom. Nonverbális gyakorlattal melegítettünk be (mások ezt másképp hívják...), aztán jó hangulatú, informatív eszmecserét folytattunk, folyt. köv., hiszen ez csak a projekt kezedete volt.

 • 2007.01.31 11:50:54laili

  Tori:koszi,koszi:)

 • 2007.01.31 12:13:28Kékfelhő

  magyarán megint mindenkinél volt szex, csak nálunk nem... :(

 • 2007.01.31 12:18:04p.eszter

  Nyugi Kékfelhő, nálunk sem volt, mert kicsit összevesztünk. egy másik poszton leírtam, min. Nagy volanlakban a férjem szerint porontyfüggő lettem, oszt ezen jól elvitatkoztunk. Nem is jártam erre, most is csak épp beugrottam, míg itt ebédel a kisasztalnál a gyerkőc. Szóval ha balhé van, no szex. Talán ma...

 • 2007.01.31 12:18:20Tori

  Nálunk sem volt, mert a férjemet megint nem lehetett leszakítani a számítógépes játékról. :(

 • 2007.01.31 12:22:49Kékfelhő

  hát, ettől most nem lettem jobban  Tegnap megsimogattam az ágyban a mellkasát, erre közölte, hogy még ébren van a gyerek. Minek néz ez engem, szexmániásnak?! Már simán simogatni sem lehet, csak úgy, kedvességből? :)

  Megjegyzem, az az átok kölyök tényleg még ébren volt... grrrrrrr :(

 • 2007.01.31 13:11:49laili

  p. eszter: most hogy itt a laptop én se tudok leszakadni a porontyról pedig éppcsak rápillantok néha, de tényleg...Amúgy szintén vidéki vagyok Győr

  napos oldal: én még ilyen irigylésre méltó értekezletről nem is hallottam, ma én is megtartom a bevezetést ha vevő a projektre a nagypasi, a kispasi meg remélem hagyja na és az ő drága egy foga Az a mi igazi ellenségünk egy ilyen kis piszlicsáré fehér kis izé hogy jön ahhoz hogy beleszóljon a magánéletünkbe?

  A Manó most is épp a szájába tömi az öklét majd lelkesen szétmázolja az arcán a nyálat amit az előző tevékenység során zsákmányolt:()

 • 2007.01.31 13:13:55titi

  Kékfelhő, nálunk sem volt szex, pedig még vacsorázni is voltunk egy tök jó helyen.

  Elképeztő, hogy szexhiány esetén egyszerűen megálmodom, amit szeretnék. Édesboldog dolog, hogy álmomban is az én drága férjemmel élvezem a test örömeit. 2 hét múlva leszünk 10 éves házasok.

  Szerintem rohadt jó nekünk!!

 • 2007.01.31 13:16:48a:a

  Igaz, nem szorosan, de mégis ide tartozik a tegnapi mesénk a fiammal:

  A mézfa című mese olvasása közben rátapintottunk az élet nagy kérdéseire. A méret még nem került szóba, de a létezés vagy nemlétezés ténye már komoly érdeklődésre tart számot.  A képen éppen Micimackó látható, amint egy pocsolyában dagonyázik, mindene csupa sár:  Peti: Megnézzük, milye lett sáros!  Anya: Hát a feje, a háta, a lábai, a ...  Peti: A fütyije.  Anya: Hát, nem tudom, van-e neki...  Peti: (nem szól, csak várakozóan néz, láthatóan további magyarázatot kér)  Anya: Tudod, Micimackó a mesében van, ott pedig nincs fütyije.  Peti: Akkor Róbert Gidának sincs.  Anya: (kissé már belebonyolódva a történetbe) Hát ez úgy van, hogy Micimackó játékmackó, neki azért nincs fütyije. Róbert Gida viszont kisfiú, és ezért neki van fütyije.  Peti: Anyának nincs. Apának van.  Ezen megállapításokat követően megnyugodva lapozott tovább. Végülis helyreállt a rend, Róbert Gidának van fütyije, Micimackó pedig csak egy töketlen játékmedve... • 2007.01.31 13:19:27Kékfelhő

  Szerintem is :)  Érdekes, amikor összekerültem drágámmal, sokáig nem voltak szex témájú álmaim, úgy tűnik, nem volt hiányom jó szexből. Viszont újabban egyre gyakrabban fordul elő, hogy álmomban hancurkodom, tehát hiányom van. Viszont az is tény, hogy álmaimban is vele vagyok, sosem szoktam más pasikkal álmodni.  Tíz év? Bárcsak mi is ilyenek lennénk 10 év múlva :)

 • 2007.01.31 14:19:06p.eszter

  Néha nekem is "beüt" egy-egy ilyen álom. Múltkor viszont megijedtem, mert belekeveredett vhogy egy csaj is. :S Sose vonzódtam a nőkhöz. Látens b...i (bocs)lennék?

  Anno kapcsolatunk elején egyszer viccből számoltuk az "eksönöket." Két és fél hónap alatt tartottunk 200-nál.... Tehát mi előre lejátszottuk a kb. 3évre valót. :D

 • 2007.01.31 14:24:24potyeszka

  Hihi mi is ugyanigy mint ti.volt még az albiban hogy azt hittük nincs otthon a szobatárs,és hátnem voltunk csendesek,konyha,fürdő,minden ami belefér.aztán a kuncogásra lettünk figyelmesek.úgy égtünk mint az akácfa.

 • 2007.01.31 17:11:29gigia

  Már kezdtem azt hinni, csak az én pasim ül inkább a gép előtt... Meg amúgy is őt zavarja inkább a törpe (pedig nagyon törpe még), sőt már pocaklakó korában is őt zavarta...

 • 2007.01.31 17:25:49szanna

  Gigia! Nálunk dettó ugyanez a helyzet. Nem a "szeretőt" látja bennem, hanem a Szent Anyát, aki világra hozta az Ő Gyermekét. Első a lánya, második vagyok én.

 • 2007.02.01 10:27:17a:a

  Tudom, hogy ez a poszt kezd elhalványodni, de napok óta szerettem volna bemásolni ide Heltai Jenő egyik versét, ami sztem nagyon kedves, és pont erre a témára illik:

  Nagymamácska

  ............  Nagypapácska, nagymamácska,

  Két fehérhajú öreg,

  Akik együtt megvénültek,

  Lent a kertben együtt ültek,

  Harmatos volt még a regg,

  Trallala, trallala,

  Harmatos volt még a regg.  És megszólalt nagymamácska,

  Mint egy régi zongora:

  "Rajta, valld be most barátom,

  Nem haragszom, megbocsátom,

  Nem csaltál-e meg soha?

  Trallala, trallala,

  Nem csaltál-e meg soha?"  Nagypapácska fejvakarva

  Szól: "Bevallom hát... no jó...

  Fordítsd félre most az orcád,

  Egyszer voltam hűtlen hozzád,

  Egyszer voltam áruló,

  Trallala, trallala,

  Egyszer... érted, kis bohó?"  "Látod, látod, milyen kár volt"

  Mondja most a nagymama --

  "Hisz az ember gyönge, gyarló,

  S az az egy is, te pazarló,

  Nékünk mily jól esne ma,

  Trallala, trallala,

  Nékünk mily jól esne ma!" • 2007.02.01 12:08:25Kékfelhő

  Ez mekkora vers... :)

  Nagyon tetszik.  Én ehhez a poszthoz ma egyáltalán nem tudok hozzászólni, tegnap szinte rám se nézett otthon, a gyerekkel is ingerült volt, éppenhogycsak hozzámbújt lefekvésnél. Biztos nem volt jó napja, vagy nyomasztotta valami. Mondjuk, megbeszélhettük volna.  Se szex, se kommunikáció. Lehet, ezért szoktam veszekedni vele, olyankor legalább észre vesz.

 • 2007.02.01 12:17:00a:a

  Kékfelhő: :-((( Az utolsó mondatod nem valami vidám... Mellesleg én is csak a költészet szintjén szóltam hozzá...

 • 2007.02.01 13:08:35napos oldal

  Lányok, az élet nem habostorta. Az embernek annyi veszekednivalója van a férjével, alig győzi!  Kékfelhő, vedd elő jobbik éned, és kérdezd meg a párod emberi hangon, mi bántotta, ill. mondd el neki, hogy rosszul esett a mogorvasága. Legyél vele kedves. Jójó, az ember egész lénye tiltakozik, még mit nem, az ilyennek inkább jól be kéne szólni, fujj. De akkor csak még nagyobb szívás lesz, legalábbis nálunk ezt igen magas esetszám igazolja.  a:a, király vers, legalább olyan jó, mint a Micimackó fütyije!

 • 2007.02.01 13:14:39a:a

  Örülök, hogy teszik, Heltai tényleg jó, engem megnyugtat.

 • 2007.02.01 13:18:20Kékfelhő

  Micimackó fütyijét sem ismerem :)  Nincs baj lányok, csak tegnap éppen egy ilyen nap volt, és kész. Ezért nem fogom felfújni magam, és igazából veszekedni sincs kedvem :)

 • 2007.02.01 13:23:20a:a

  Kékfelhő: Micimackó fütyije a:a 2007.01.31 13:16:48

 • 2007.02.01 13:32:50Kékfelhő

  Jaaa, oké. :)

 • 2008.07.01 07:06:29aPró

  ..majd pilláidat lesütve szomorúan közlöd életed párjával. Hiszen felszedtél száz kilót, ami vagy rajtad maradt, vagy leesett, de a helyén nem maradt más, csak fittyedt bőr! Régen feszesnek mondott melleid egy kis élőlény uzsonnás zacskója (igen, zacskója!), ha meg már nem szoptatsz, akkor is legjobb esetben egy gigantikus fusili-tésztára emlékeztet. Fáradt vagy, mint a mosott szar...  hát, mit mondjak, szar lehet :(

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta