SZÜLŐSÉG

Levendulával töltött forró macska a nyakon

2006. december 20., szerda 11:58

Jópofa termékre leltünk egy amerikai oldalon. Bár az idő rövidsége miatt karácsonyi ajándéknak már nem ajánljuk az illatozó plüssmacskát, egyéb alkalmakra viszont megfelelő lehet annak, aki kedveli az aromaterápiát.

A hajdinával és levendulával töltött fekete cica ugyan dorombolni nem fog, viszont ha használat előtt mikróban felmelegítjük, egy órán keresztül levendula illatot és kellemes meleget áraszt. Mivel a levendula illóolaja különösen alkalmas a megfázás tüneteinek enyhítésére, ezért én a meleg macsekot a gyerekeknek adnám. Így két legyet ütnék egy csapásra: a plüssállattal jól eljátszanának, miközben belélegeznék a gyógyító illatot.
Őszintén szólva én is szívesen pihennék egy illatos macskával a nyakam körül. Csak ne lenne ennyire drága, a hűthető-melegíthető aromaterápiás cicust közel 40 dollárért árulják ezen az oldalon. Lehet kapni forró vizes palackkal tölthető és test köré tekerhető plüssállatot is.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2006.12.20 14:32:01mulan

    Nekem elég Monty Pythonosnak tűnik, különösen a képpel együtt. :D

  • 2006.12.21 03:14:33kuanyin

    Én óvakodnék gyerekeknek adni ilyesmit, olyan élethű....aztán majd Pistike a Cirmit is berakja a mikróba, hogy annak vajon milyen illata lesz.....brrr

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta