SZÜLŐSÉG

Levendulával töltött forró macska a nyakon

2006. december 20., szerda 11:58

Jópofa termékre leltünk egy amerikai oldalon. Bár az idő rövidsége miatt karácsonyi ajándéknak már nem ajánljuk az illatozó plüssmacskát, egyéb alkalmakra viszont megfelelő lehet annak, aki kedveli az aromaterápiát.

A hajdinával és levendulával töltött fekete cica ugyan dorombolni nem fog, viszont ha használat előtt mikróban felmelegítjük, egy órán keresztül levendula illatot és kellemes meleget áraszt. Mivel a levendula illóolaja különösen alkalmas a megfázás tüneteinek enyhítésére, ezért én a meleg macsekot a gyerekeknek adnám. Így két legyet ütnék egy csapásra: a plüssállattal jól eljátszanának, miközben belélegeznék a gyógyító illatot.
Őszintén szólva én is szívesen pihennék egy illatos macskával a nyakam körül. Csak ne lenne ennyire drága, a hűthető-melegíthető aromaterápiás cicust közel 40 dollárért árulják ezen az oldalon. Lehet kapni forró vizes palackkal tölthető és test köré tekerhető plüssállatot is.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2006.12.20 14:32:01mulan

    Nekem elég Monty Pythonosnak tűnik, különösen a képpel együtt. :D

  • 2006.12.21 03:14:33kuanyin

    Én óvakodnék gyerekeknek adni ilyesmit, olyan élethű....aztán majd Pistike a Cirmit is berakja a mikróba, hogy annak vajon milyen illata lesz.....brrr

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta