A fütyikérdés megoldása: húzzuk. Vagy ne húzzuk.

Köszönöm a sok választ, annyira jól sikerült a téma, hogy most már sokkal jobban össze vagyok zavarodva. Eddig azt hittem, hogy kétféle álláspont van: vagy húzom, vagy nem. De neeeeem. Húzni és nem húzni is sokféleképpen lehet.


Húzhatom foggal vagy körömmel és húzhatom krémmel. A krém lehet nagyon jó, vagy szteroidos, ami köztudottan halálos méreg, ráadásul fluoridos, ami meg hűha. Húzhatom nyakig és húzhatom csak annyira, hogy meglássam a lukacskát, amin pisil. Húzhatom én, az apja, a védőnéni, a baleseti sebész altatásban vagy a gyerek maga.

A nem húzást is bárki elvégezheti, pl. a mohél, a fiúgyermek 8 napos korában és így nem túrósodik később, vagyis a csajok ezért buknak a szexi zsidó pasikra! Meg mert tovább bírják, bár ez már nem ide tartozik.

De ha már a túrónál tartunk, van, aki nem érti, miért nem evidens a húzogatás, mert bébije micsodája alatt elképesztő mennyiségű eztmegazt talált már kicsi korában. Más szerint viszont a természet nem véletlenül tapaszt le, mert így nem jutnak be a bacik. Húzhatom hátra, de van, aki szerint előre kell.

A húzogatás-fanok az időpont tekintetében is különböző elméleteket vallanak: négyhónapos kortól 14 évesig bármikor elkezdhetjük. A lényeg az, ahogy kivettem a szavaitokból, hogy nektek sincs fogalmatok se. Ha mázlisták vagytok, a gyerek nem lesz fitymaszűkületes, és magától megoldódik az ügy, persze ti azt hiszitek, hogy a ti szuper módszeretek miatt. Ha meg gáz van, akkor a doki volt a hülye.

Sajnos még guruim, dr. Sears és dr. Spock sem mondanak semmi használhatót azon túl, hogy ne metéljünk. Szerintük 3-4 éves korra megoldódik minden magától, ha nem csesztetjük, persze ők könnyen beszélnek, mert úgyis minden amerikai kisfiú körül van metélve, így nincs, aki meghazudtolja őket. S bár nem lettem okosabb, nagyon jól szórakoztam a kommenteken. Persze tudom, sírás lesz a vége…
Oszd meg másokkal is!
Mustra