SZÜLŐSÉG

Nem szexuális zaklatás, ha a kisfiú női mellhez dörgölőzik

2006. december 12., kedd 14:58

Négyéves kisfiút vádolnak szexuális zaklatással – írja az Index. A hírek szerint a gyermek az egyik női alkalmazott melléhez nyomta az arcát, ezért a vezetőség levelet írt a szülőknek, hogy gyermekük nem megfelelő testi kontaktust teremtett. A Velvet életvezetési tanácsadója szerint ez nem fogható fel szexuális közeledésként.


Regős Judit tanácsadó a Porontynak elmondta: ebben az életkorban a gyerek ilyen viselkedése nem szexuális közeledés, legalábbis nem úgy, ahogy ezt a felnőtteknél értjük.

A gyerekek hat éves korig a legfogékonyabbak a szexuális ingerekre, tudtuk meg a tanácsadótól. Ebben az időszakban még nem zavarja a gyerekeket saját testük megismerésében, illetve a külvilágtól és szeretteiktől kapott kellemes érzések megélésében a szemérem. Már a méhen belül is megfigyelhető a kisfiúk merevedése, de ilyen jelenséggel szoptatás közben is találkozhatunk. Ez teljesen természetes dolog. A szoptatás öröme sem csak a táplálkozással, a jóllakás élményével függ össze, hanem jó testi érzéseket okoz a gyermeknek. Előfordulhat, hogy a női mell látványa a gyerek eszébe juttatja a szoptatást, a jó érzéseket, elképzelhető, hogy ezek miatt fúrta a cikkben szereplő kisfiú a fejét a nő mellei közé és nyilvánvalóan nem azért, mert le akart feküdni vele.

A gyermek ebben az életkorban még nem ismeri az intimitás határait, a szemérem is csak hat éves kor körül alakul ki. A szülő feladata elmagyarázni, mintát adni a gyermeknek, hogy amiket érez, azok természetes dolgok, de azt is meg kell tanítani, hogy mi az, amit nem illik mások előtt tenni, és mi tartozik a hálószoba magányára.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2006.12.12 15:11:29p.eszter

  Ugye? Most küldjem rögtön a javítóba, vagy jelentsem fel? :D Őőőőrölet!

 • 2006.12.12 15:12:33jidele

  p.eszter sztem irány a javító...kis perverz;)
  ja, és ugye az a gyerek, aki pont akkora, mint amilyen hosszú a lábad, és szégyenlősen előről bújik hozzád...az mit akarhat!
  és az a szoptatott csecsemő, aki éhes, és annál "keres", akinek a kezében éppen van?

 • 2006.12.12 15:13:36Csiperke

  Bilincsbe őket! (én gyerekre is rászól néha az apja, hogy "már késő, nem tudsz visszamenni...) :-)

 • 2006.12.12 15:18:50jidele

  ó, most jutott eszembe: egyik barátnőm kislánya sokáig bepisilt. Én vigyáztam rá egyszer, kérdezem, nem kell pisilni? Nem. Száraz vagyok, fogd meg-és felhúzta a szoknyáját...

 • 2006.12.12 15:21:31eszter

  volt még egy édes amerikai, álszent sztori: holland, de Amcsiban élő csajszi fényképeket hívatott elő a gyerekeiről. Mire visszament a szupermarketbe érte, rendőrök várták. Az előhívó hívta ki őket, ugyanis a pár éves gyerekekről pucér kádas képek voltak láthatóak. A nő szerencsére pár óra elzárást követően szabdlábon védekezhetett. Nem volt ügyvédje, saját magát védte. A végén mondott védőbeszédét sugározták a TVben, mert kabaré volt. Elmondta, hogy nem elég a büntetés, amit a bíró ki fog rá szabni, mert ettől sokkal nagyobb a vétke: ezeket a gyerekeket ő a nemi szervén keresztül, hüvelyi úton hozta világra, a gyerekek első körben az ő vaginájával, majd premier plánban a puncijával szembesültek. Ezt követően ő naponta a mellére tette őket, majd esténként pucérra vetkőztetve mosdatta, minanyhányszor a nemi szerveiket is letisztogatva. Bevall mindent, kéri a súlyos büntetését! Persze felmentették. De az egész sztori jellemző a képmutató, álszent társadalomra: 0 az erkölcs, de hogy a látszat meglegyen, a "gyökerében elfojtást" imitálják, ulyen faszságokkal foglalkoznak. Gondolom itt is a följelentő amúgy rendesen veri otthon a nejét, és zaklatja a tinédzser lányait...Bunkó

 • 2006.12.12 15:25:09Kékfelhő

  de volt humorérzéke a nőnek, amit ilyen helyzetben nem könnyű megőrizni :)

 • 2006.12.12 15:27:34p.eszter

  Durva. Amerikában lassan a pedofilok lesznek a "normálisabbak", mert azok legalább nem a saját gyerekeiket nézegetik-fogdossák. Fujjjj!

 • 2006.12.12 15:28:26p.eszter

  Amúgy ha már itt tartunk! Ha a gyereket zaklató felnőttet pedofilnak hívják, akkor mi lesz a neve a felnőttet zaklató gyereknek?

 • 2006.12.12 15:29:34jidele

  szörnyű-ezek normálisak? egyszer egy oviban csináltam nyári tábort. A bölcsis gondozók áthívtak, hogy segítsek a babákat pancsoltatni. Volt ott egy kislány, akinek nem volt fiútestvére. Egyszercsak megállt mellette egy pucér kisfiú. A kislány megbabonázva nézte a fütyijét, majd elkezdte bökdösni: ilyet még nem látott-olyan édes volt, majd bepisiltünk a nevetéstől. De most már tudom, hogy az lett volna a helyes, ha azonnal bilincsbe verjük a kis erkölcstelen hölgyikét.

 • 2006.12.12 15:35:24jidele

  el tudom képzelni, a gyerekeknek milyen remek élmény lehetett, amikor az anyjukat letartóztatták és meghurcolták...biztos segített az egészséges személyiségfejlődésüknek.
  és hol jelenthetem fel az uh-és orvost, mert megpróbált a gyerekem lába közé kukucskálni?

 • 2006.12.12 16:07:32thais

  Amerikában átestek a ló másik oldalára. Lassan a férfifőnökök majd félnek ránézni a nőalkalmazottakra,mert nem úgy néz, és azok feljelentik őket. Anyák nem fogják füröszteni a gyermekeiket, mert az szeméremsértő zaklatás. Nem normálisak! Csak azt nem tudom, hogy hány amerikai "ilyen"? Remélem, a szűk kisebbség.
  Én igenis, szeretem megörökíteni gyerekeimet a fürdőkádban, sőt meg is fürösztöm őket. A múltkor 10 éves fiamat is lemostam, mert önmagától nem volt rá hajlandó. Aki ilyen helyen dolgozik (óvoda), annak elméletben tisztában kellene lenni alapvető pszichológiai fogalmakkal és jelenségekkel. S ha szeretné a gyerekeket, ezt nem venné zaklatásnak. Lehet, hogy mindezt anyagi haszonszerzésből teszik? Az óvodákban amúgy is szokás, hogy a gyerekek megnézik, kit mivel áldott meg a Teremtő, ez természetes. Legalább is annak kellene lennie, még Amerikában is.

 • 2006.12.12 16:14:12thais

  Lányom három éves volt, mikor azzal állított haza, hogy szombaton férjhez megy, vegyek neki ruhát és fátyolt. Várja a fiú a templomban, s különben is a fiú megmutatta neki, mije van, amitől kisfiú. Azt hittem, viccel. Szombaton elkezdett tombolni, hogy őt azonnal vigyem a templomba, mert még a végén miattam pártában marad". Hétfőn kiderült, hogy a kisfiú is tombolt szombaton az esküvő miatt. Hiába próbáltam finoman "leszerelni", hogy ő még kicsi férjhez menéshez, tudta, hogy a nős férfiaknak van valamijük. Különben nagyon vidám helyzet volt. Akkor én is jelentettem volna föl a kisfiút, hogy megrontotta a hároméves lányomat?

 • 2006.12.12 16:20:41Fertility

  http://subba.blog.hu/2006/12/06/szeretetunnep#comments
  Sztem ez is "tetszeni" fog. :-(

 • 2006.12.12 16:23:31manci

  Komolyan mondom, ez hihetetlen! És szegény kisgyerek, gondolom, semmit nem ért az egészből, helytelenítik a viselkedését, meghurcolják, és ő valószínűleg csak azt érzi, hogy ő rossz, de nem tudja, hogy miért... ÁÁÁÁÁÁÁ, szét tudnék csapni az ilyen emberek között!!!

 • 2006.12.12 18:20:07jidele

  elolvastátok az eredeti cikket? ez semmi a megbilincselt gyerekhez képest...el vagyok ájulva:s

 • 2006.12.12 18:42:30milja

  elképesztő, nincs még egy ennyire súlyosan elmebajos társaság, mint az amerikaiak azon része, akik felnőtt emberként rendőröket hívnak ki GYEREKEKRE, hogy aztán a hasonlóan súlyosan elmebeteg hatósági közeg bilincsbe verve frankón igazi bíróság elé citálja őket. hihetetlen, nevetséges és szánalmas, csak az a borzasztó, hogy azok a kicsik ilyeneknek vannak kiszolgáltatva.

 • 2006.12.12 18:52:30jidele

  ki az, aki képes kihívni a rendőrséget a SAJÁT gyerekére, mert az karácsony előtt játszott az ajándékokkal...ember az ilyen???

 • 2006.12.12 19:23:45voroske

  Nekem mikor ilyet baramsagot olvasok megfordul a fejemben hogy lehet hogy a feljelentesnek egesz mas motivacioja volt. Tudni kell hogy az usaban a peren kivuli megegyezes a vege az jogi ugyek nagyreszenek foleg ha az alperes ceg/maganszemely el van eresztve anyagilag az felperes meg egy csoringer. Ugyanis kinek hianyzik a jogi meghurcolas meg a tetemes perkoltseg a felperes inkabb leperkal egy kis adag penzt a alperesnek hogy vonja vissza a feljelentest. Ez viszont jo okot ad arra hogy "elelmes" emberek mindenfele hulye indokokkal feljelentgessenek nagy cegeket vagy gazdag embereket akikkel kapcsolatba kerulnek.

  Nem lennek meglepve ha itt is olyasmi allna a hatterben, hogy ovis dada gondolta megfeji a kisrac szuleit csak aztan nem jott be.

 • 2006.12.12 19:48:01katampusz

  ez mind semmi. képzeljétek az én fiam fütyije az esti fürdés-mosdatás során sokszor "felébred"...

  ez kérem klasszikus szexuális zaklatás, amit a gyerekemmel koholt ürügyek mögé bújva teszek.

 • 2006.12.12 20:07:07Nyuli

  Eygszerűen meg üt a guta ezektől az amcsiktól. Teljesen elmebetegek. Lassan nem szabad megölelniük sem a saját gyerekeiket, akikből meg majd persze ettől lesz teljesen rideg, érezelemmentes felnőtt, aki ....

  Szóval attól félek, ez egyre rosszabb lesz.

 • 2006.12.12 20:08:05jidele

  Katampusz, börtönbe veled-meg a gyerekkel, ilyen szemérmetlenül ajánlatokat tesz.
  komolyra fordítva: miért nem a tényleges zaklatókkal, pedofilokkal foglalkoznak. vagy azok már mind le vannak tudva?

 • 2006.12.12 20:28:49melin

  Én is hápogtam csak ezen a cikken... észbontó. Én azt nem értem, h pedagógusok, kis!! gyerekekkel foglalkozók hogy a pé-be mondhatnak ilyen baromságot??? zaklat??? Úristen!! És bekerül a kartonjára... ezt milyen??? (1x a Jóbarátokban hallottam, amikor Monika mondta vmi debilség után, h ez rá fog kerülni a kartonomra... ezek szerint,mint vmi ávós lapot, amcsiban így kezelik ezt egy életen át?? ) És hogy lehet egy tanult ember olyan impotens, h ilyesmit egyáltalán ki bír ötölni?? Bár, az amcsi oktatás... hát, béka segge alatt...és sokan a "high scool" (hahaha) után (ami a mi 8-tól gimi 2 osztályának tananyaga max) mennek dógozóba... ne várjunhk sokat tőlük... bár ez már mindennek az alja. Vöröske, lehet, h igazad van, de pont egy 4évessel?? Mi kell amiba a dadasághoz?? Áltisi??

  Nyuli, veled is egyet értek. Ésolyan fura, h a filmekben meg mindig megy a nagy nyál a család szentségéről, a gyengédségről, összetartásról stb... oszt a valóságban épp az ellentettje felé mennek a sok buzi törvényükkel és feljelentgetésükkel. Usa a plkép egy csomó embernek, miközben észre sem veszik, h igazából nem más, mint 100millió (vagymittoménmennyi) buta, kövér malac országa.

  Ja, az én fiaim soxor fürdenek velem, vagy az apjukkal... basszus, akkor most ki zaklat kit??? :oDDDD

 • 2006.12.12 20:34:12jidele

  háhá, látom már, milyen jól fogunk élni jövőre. Mindnyájatokat feljelentelek, aztán majd csengethetitek a pénzt, hogy visszalépjek;)

 • 2006.12.12 20:37:39nona

  Ez fájt!

 • 2006.12.12 20:45:23gyöngy

  Az én fiamnak 3 évesen rendszeresen állt a bigája. Nem volt hajlandó csak bő gumis derekú nadrágba járni/melegítő/, mert a farmer varrásától is felállt a dákója. Ez hónapokig tartott, de nagyon zavarta. Aztán nagycsoportosként arról mesélt, hogy direkt elesnek a srácok a csoportszobában, és úgy tesznek,mintha sírnának, mert akkor a fiatal óvónéni odamegy, lehajol, megsimogatja a fejüket, és kérdezgeti, hogy mi fáj, és ők közben belátnak a blúzába, és milyen szép a cicije. akkor már nem panaszkodott rá, hogy zavaró lenne a dagadás. Fel kellett volna jelentenem a gyerekem? Bár az apukája azt mesélte, hogy ők kb.10-12 évesen estek direkt, mert a tornatanárnő úgy vigasztalta a sérülteket, hogy megölelete a gyerekeket, és megsimogatta a fejüket. Ők pedig épp a két nagy melléig értek. És ezt ők annyira élvezték, hogy megérte a esést is. És akkor ott ki zaklatott kit?

 • 2006.12.12 20:55:43jidele

  te jó ég-ovisok? ezt nem gondoltam volna:) de komolyan, ha egy nagyobb gyerek rajtam akar ismerkedni a női testtel, lefogom a kezét, és elmagyarázom, hogy ahogy én sem nyúlkálok az ő nadrágjába, ő se nyúlkáljon hozzám, vannak olyan részeink, ahova a mi engedélyünk nélkül SENKI nem nyúlhat, nekem ez kellemetlen, stb. Pont, ennyi, téma letudva. nem is baj, ha egy gyerek megtanulja, hogy ő sem nyúlhat bárhova, de főleg hogy őhozzá nem nyúlhat senki. de talán a bilincs egy kicsit drasztikus oktatási segédeszköz...

 • 2006.12.12 20:55:58melin

  Muhahahaaaa:o)))) Ez jóóóó!! Hát,olvastad a szakértőt!! Kb 6 évesek kezd szemérme kialakulni a gyereknek.. azaz (gondolom) tudatosan fordul a szexualitás felé... de gondolom, ez akkor még ellesett magatartás is volt.. vmelyik fiú otthon hallotta ezt a nagyobb tesótól mondjuk, utánozta ő is, a többiek őt, és ettől ők a vagány csávól:o)) Arik nagyon!!:o)

  Jidele:-DDDDD

 • 2006.12.12 21:01:52jidele

  de ha bánatos, vagy szégyenkezik, vagy álmos, stb. akkor MINDEN gyerek bújik, és nem érdekli, hogy ölbe, combhoz vagy mellhez...áh, egész du. ezen morogtam magamban

 • 2006.12.12 23:29:59voroske

  melin:

  Nem tudom az Usa-ban mi kell a dadasaghoz, de igazabol azt se tudom magyarorszagon mi kell. De nem feltetlen mindenki alacsony iskolazattsagu es /vagy buta aki mindenaron nyereszkedo tipus. Sot en inkabb azt latom hogy a butuska emberek tobbnyire artalmatlanok, a problemat azok az emberek jelentik akiknek megvan a magukhoz valo eszuk de a szivuk nincs es az eszuket rosszara forditjak.

  Egyebkent meg az index nagyon szeret minden hulye blikk tipusu hirt atvenni.

 • 2006.12.13 08:04:27Dexter68

  Amerika a hülyék paradicsoma... Ráadásul ott tartunk, hogy ez a gyermekfeljelentősdi a legdurvább orwelli történeteket idézi. Nyomasztó, hogy egy ekkora hatalmat agyatlan barmok vezetnek. Nem kell, hogy okosak legyenek, elég, ha jó káderek.

 • 2006.12.13 09:55:54Csilla

  Hát ez jó nagy butaság!
  Van egy jó történetem annak, aki esetleg kételkedett volna, hogy igaz-e ez a hír.
  Egy kedves ismerősöm el mehetett Amerikába tanítani egy évre. Pár hónap után már elég jól ismerte a gyerekeket. Volt ott egy kislány, olyan szürke kisegér kinézetű. Ez a gyermek egy reggel szines ruhákban jelent meg, új frizurával, nagyon jól jött neki a változás. Ez a kedves tanár megdicsérte. 10 perc múlva hívatta az igazgató, hogy a gyereknek mekkora lelki törést okozott. Ő elmesélte, hogy Magyarországon nyugodtan mondhatnak a tanárok ilyet a gyerekeknek, ez nem szexuális zaklatás, és neki eszébe sem jutna, hogy ilyet tegyen. Erre való tekintettel csak egy szóbeli figyelmeztetést kapott és nagy kegyesen megengedték, hogy letöltse az egy évet. A gyerek meg vagy két hétig nem ment iskolába, mert pszichológushoz kellett járnia, annyira lelkére vette a dicséretet.

 • 2006.12.13 10:00:10Csilla

  Mi Belgiumban élünk, a gyerekeim az Európai Iskolába járnak, magyar szekcióba. A legkisebb kisfiam most elsős. Egy csodálatos ember a tanító nénije. Itt más az iskola rendje, másképp járnak iskolába, több időt töltenek ott, ezért ez nagyon fontos. Nagyon szereti a gyerekeket, ha szomorkodnak megvígasztalja, ha ügyetlenke akkor bátorítja. Kit buksisímogatással, kit csikizéssel. Egyszer meglátta az ír kollega nője, hogy megsimogatta az egyik gyerek fejét. Kérdezte, hogy ezt sűrűn szokta-e csinálni, mert Írországban ilyenért már simán börtönbe zárnák. Tehát nem csak Amerika veszi ilyen bután ezeket a dolgokat.

 • 2006.12.13 10:07:01Kékfelhő

  Daninak minden reggel merevedése van, amúgy jó pasi módjára, és néha ezt el is meséli itt-ott. A lányos anyák simán beperelhettek volna már minket odakint. Nem véletlen nem vágytam soha az USA-ba.

 • 2006.12.13 12:48:33katampusz

  hú most jut eszembe: beperlem a sógoromékat!

  4 évvel ezelőtt, mikor a nagyobbik fiuk még ovis volt és nálunk töltött egy hétvégét, a kádban pancsolva a világ legtermészetesebb módján közölte velem hogy feláll a kukija. (nem mondom, zavarba jöttem, de ha neki természetes, nekem miért ne lenne az?)

  pár perc múlva azt is megosztotta velem, hogy lekókadt...

  azóta is pszichés zavaraim vannak és mosolyoghatnékom támad, ha eszembe jut...

  persze az ifjú védelmében el kell mondanom, hogy már nem ilyen közvetlen ebben a témában, bár én sem vagyok a fürdőszobában mikor fürdik.  egyébként hozzánk is kezd begyűrűzni ez a dolog, emlékszem nekem ffi balett tanárom volt évekig. és igen megfogta a lábunkat, vállunkat karunkat a gyakorlat közben, nyújtsd ki, egyenesen, húzd ki magad, húzd hátra satöbbi instrukciók kíséretében.  pár éve hallottam, már nem tanít. volt vmi balhé, mert egy kislány meg a szülei úgy gondolták amit tesz az túl sok és túl intim. hát nem tudom. nekünk eszünkbe sem jutott ilyesmi, bár azt is tudom, a gyerekek sokszor naivak.

  hozzáteszem, mindig volt egy nő is a teremben, aki a zongorán kísért minket, tehát sosem voltunk egyedül a tanárral. és voltak női tanárok is, akik még a fenekünket is megfogták. na? • 2006.12.13 13:26:45Kékfelhő

  gusztustalan :)

 • 2006.12.13 13:33:36melin

  Nemtom, Vöröske, ez nekem nagyon buta dolognak tűnik... de lehet, h igazad van (meg aki még célzott erre a dologra). Egy túlbuzgó csinovnyik intézkedése, aki azt sem tudja, h buzgalmában kit jelentsen fel, h valójában úgyérezze, h demokráciában él. De végülis mindegy, mert ígyis úgyis agyrém. És Dexternek is igaza van:o/

  Csilla, nem értem én ezt komolyan... ez vmi európai agy számára felfoghatatlan dolog.. de legalábbis az én magyar agyam nem tudja befogadni%-P Én leginkább azt nem értem, h hol van az ártatlanság vélelme??? Ha egy felnőtt a gyerkhez ér, az rögtön pedofil??? Miközben beteg agyú emberek gyerekekre verik ki és leskelődnek, meg mittomén... aki meg őszinte szeretettel fordulna a más gyereke felé (is), az meg börtönbe?? De Úristen, most jut eszembe...lehet, h engem is vinnének azonnal, mert én annyira rajongok a gyerekekért, h az oviban (ahova a fiam jár) van néhány kedvencem is, és az egyik kiffiú belém is esett:o))... mindig szalad elém, mintha az anyja lennék, meg mostmár a tesója is (aki most kezdte az ovit) és az ölembe ültetem (monnyuk ül már magától), kicsit vele is bohóckodom, amig vmelyik fiam nem féltékenykedik:o)) Pedig nem is vagyok pedagógus...eh!:-(

 • 2006.12.13 13:39:31melin

  Katampusz, azért ez más tészta sztem... itt olyan nehéz meghúzni a határt, mi számít igazán intim érintésnek.. és ezt főleg a balettes kislányok, akik amúgy is olyan fegyelmezettek, sztem nehezebben veszik észre. És persze lehet, h nem is volt semmi.. de ebben az esetben pl. el sem tudom képzelni, hmjilyen érdeke lehetett a kislánynak...

 • 2006.12.13 13:51:26katampusz

  igazad van melin, amit írtam tényleg elég speciális.

  sajnálom a balett tanárokat, tánctanárokat és úszóedzőket, valamint minden hasonló területen tevékenykedő szakembert, ideértve a gyerekekkel foglalkozó papokat is, mert ha ebbe az irányba halad a világ, akkor lassan ellehetetlenülnek....

 • 2006.12.13 14:12:20Kékfelhő

  van a gyerkőc óvodájában egy nagycsoportos fiú, ha meglát, átöleli a lábam, szorít és közben puszilgat. Írtó kellemetlen, mert már nem "olyan" kicsi, és igazából azt sem tudom, hogyan szereljem le. Az óvónő szerint minden nőnemű egyeddel ezt csinálja... nadeakkoris!:)

 • 2006.12.13 14:33:45Csöre

  Egy kedves barátosném volt néhány éve nyári táboroztatni az USA-ban. Tartottak nekik egy külön felkészítő tanfolyamot - ez ok - és aláirattak velük egy papírt, amin többek között az is szerepelt, hogy a gyerekekhez nem nyúlhatnak hozzá. (!!!) És mi van, ha esik le a hintáról? 6-8 éves gyerekekkel volt, és gyakorlatilag úgy bekkelte ki a nyarat, hogy a háta mögött összekulcsolta a kezeit, nehogy véletlenül megsimogassa valamelyik manó kobakját...

 • 2006.12.13 14:56:36Somamami

  Huuhh akkor mi mehetünk is bötönbe a férjemmel, mert tegnap lefényképeztem ahogy épp a 2 és féléves és a 2 hónapos gyerekünkkel fürdik a kádban. Most akkor inkább ne is hivassam elő a képet?!

 • 2006.12.13 15:03:06Kékfelhő

  legalábbis ne az USA-ban hívasd elő :)  nekünk is vannak ilyen képeink, imádtam fotózni a gyereket fürdés közben, ráadásul ha a párommal pancsolnak, az külön móka: egy kicsi meg egy nagy "gyerek" lövi egymást vízipisztollyal a kádban, fürdőhab felkenve a csempére, fogmosópohár a vízben... tiszta káosz :)

 • 2006.12.13 15:12:27katampusz

  további tragikus emlékeim:

  egyik poronty (2,5 éves kisfiú), akire sokat vigyáztam, rendszeresen a hátam mögé osont és hatalmas kacagással felhúzta a hátamon a pólót :)

  valamint ugyanő, időnként, de teljesen kiszámíthatatlan helyzetekben megkért arra, hogy mutassam meg a hasam :)) hát én megmutatttam, ezzel el is volt intézve a dolog :)

 • 2006.12.13 15:18:08magyaranya

  Miért, az nem tragikus, hogy egyes államokban kiskorúakat is kivégezhetnek, de sört nem ihatnak 21 éves korig?

 • 2006.12.13 16:52:29Sirius

  Atomot nekik.

 • 2006.12.13 18:42:52Nyuli

  nálunk meg ez a szermétlen gyerek itt rohangál állandójan meztelen. Nehogy feljelentsem véletlenül!  Meg is őrülnék, ha nem ölelhetném, puszilhatnám állandóan (már ameddig hagyja még)  jaj, Úr Isten, ha kiderül, hogy időnként még együtt is fürdünk....

 • 2006.12.13 19:07:03Tori

  magyaranya: de, tragikus. Viszont az sem kevésbé tragikus, hogy ma egy 13 éves magyar gyerek rabolni ment késsel, megvágta az eladót, és nem büntethető. :(

 • 2006.12.14 09:46:13Kékfelhő

  Nyuli: minap mi is együtt fürdöttünk, a gyerkőc fodrászt játszott, és megmosta a hajam ennek keretében. Azzal a kis pici ujjaival masszírozta a fejbőrömbe a sampont, majd a fogmosópoharával öntötte rá a vízet. Imádtam :)

 • 2006.12.14 14:18:28anomália

  Az én srácom az igazi király, 15 hónapos, imád harapni ahol ér. Ennek keretében pólón keresztül, foggal kinyitotta a melltartómat!! Na ezt übereljétek!! :)) Amúgy nem tervezem, hogy mostanában vízumért folyamodjam. (biztos ami ziher)

 • 2006.12.14 14:37:02Csiperke

  na jó, elég hülye szituk és emberek vannak odaát, és bár enyém volt az első amcsibecsmérlő hozzászólás hadd kövessem meg őket: ott sem mindneki hüjep*csa, vagy b*rom. Találkoztam kedves és normális amerikaiakkal is. És jó lenne még legalább egyszer elmenni, mielőtt lejár a vízumom, vannak ám ott szép helyek is! :-)

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta