Rajzfilmhős a nyomtatóból

Hova firkál a gyerek? Bárhová. A frissen festett falon viszont nem mutat túl jól a zsírkrétarajz. A nagyobbacskákat rá tudjuk vezetni arra, hogy sokkal élvezetesebb Micimackót vagy Hófehérkét kiszínezni az erre kitalált füzetben. A színezőfüzetek viszont nem olcsók ahhoz képest, hogy nem túl vastagok. Ennél van olcsóbb megoldás is.


Lányom körülbelül egy hétvége alatt kiszínez egy 3-400 forintos színező füzetet. Nem unja meg sosem a firkálást, ezért ki kellett találnom valami költséghatékonyabb megoldást. Elkezdtem keresni az interneten. Rengeteg olyan weboldalt találtam, amelyről nyomtatható színezőket lehet letölteni. A kategóriákba rendezett témák praktikusak, egyetlen kattintással elérhetők az éppen aktuális kedvencek, a Némó, a Shrek, az Oroszlánkirály vagy a Hamupipőke. Még egy kattintás és a nyomtatóból kicsusszan a kép, amelyet azon melegében színezhet a csemete.

Kedvencem ez az oldal, amelyen rajzfilmfigurák, állatok, ünnepek és általános kategóriában rengeteg színezhető kép található.
Különböző korosztálynak való egyszerű és részletes rajzokat lehet nyomtatni erről a weboldalról, mely különböző témájú: földrajzi, háztartási, állatos és egyéb képeivel tanulásra is alkalmas lehet a gyerekeknek.
Bibliai témájú színezők, pontok összekötésével kialakuló színezhető figurák, nagyoknak számok alapján színezendő képek találhatók ezen az oldalon.

Halkan elárulom, hogy az ünnepekre karácsonyfás, télapós, hóemberes, rénszarvasos és egyéb képekből összegyűjtöttem egy nagyobb mennyiséget, amelyet kinyomtatok és lefűzök ismerőseim, rokonaim kisgyermekeinek karácsonyi ajándékba. Mindenkinek személyre szabott, kedvenc mesefiguráit is tartalmazó egyedi színezőfüzete lesz.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek