SZÜLŐSÉG

Rajzfilmhős a nyomtatóból

2006. december 2., szombat 10:24

Hova firkál a gyerek? Bárhová. A frissen festett falon viszont nem mutat túl jól a zsírkrétarajz. A nagyobbacskákat rá tudjuk vezetni arra, hogy sokkal élvezetesebb Micimackót vagy Hófehérkét kiszínezni az erre kitalált füzetben. A színezőfüzetek viszont nem olcsók ahhoz képest, hogy nem túl vastagok. Ennél van olcsóbb megoldás is.


Lányom körülbelül egy hétvége alatt kiszínez egy 3-400 forintos színező füzetet. Nem unja meg sosem a firkálást, ezért ki kellett találnom valami költséghatékonyabb megoldást. Elkezdtem keresni az interneten. Rengeteg olyan weboldalt találtam, amelyről nyomtatható színezőket lehet letölteni. A kategóriákba rendezett témák praktikusak, egyetlen kattintással elérhetők az éppen aktuális kedvencek, a Némó, a Shrek, az Oroszlánkirály vagy a Hamupipőke. Még egy kattintás és a nyomtatóból kicsusszan a kép, amelyet azon melegében színezhet a csemete.

Kedvencem ez az oldal, amelyen rajzfilmfigurák, állatok, ünnepek és általános kategóriában rengeteg színezhető kép található.
Különböző korosztálynak való egyszerű és részletes rajzokat lehet nyomtatni erről a weboldalról, mely különböző témájú: földrajzi, háztartási, állatos és egyéb képeivel tanulásra is alkalmas lehet a gyerekeknek.
Bibliai témájú színezők, pontok összekötésével kialakuló színezhető figurák, nagyoknak számok alapján színezendő képek találhatók ezen az oldalon.

Halkan elárulom, hogy az ünnepekre karácsonyfás, télapós, hóemberes, rénszarvasos és egyéb képekből összegyűjtöttem egy nagyobb mennyiséget, amelyet kinyomtatok és lefűzök ismerőseim, rokonaim kisgyermekeinek karácsonyi ajándékba. Mindenkinek személyre szabott, kedvenc mesefiguráit is tartalmazó egyedi színezőfüzete lesz.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2006.12.02 15:24:13subidubidu

  Ilyesmivel mi is próbálkoztunk, csak teljesen tönkrement a gépem, amin a linkek és a rajzgyűjtemény volt. Örülök is ennek a cikknek a likek miatt. Kár, hogy az aktuális tematikus gyűjteményt a szerző nem tette közkinccsé, nekem nem lesz időm tépapóig összebogarászni késő este, apa laptopján, ráadásul nyomtatni is csak a cégnél tud. De karácsonyra talán ige, szóval kösz a tippet, Tünde. :-)

 • 2006.12.02 16:54:59melin

  Szuperek ezek az oldalak (még az üvegmatrica festéshez is jó sablonok!!), de maga az ötlet még jobb!! Nálunk sincs az a mennyiségű színezős füzet, amit az 5 éves fiam el ne "fogyasztana" pár nap alatt. A Lilo és Stich külön piros pont:o)))) Köszi!!!

 • 2006.12.03 08:44:57BEvi

  Sziasztok. Subidubidu, menj tovább ide: http://www.coloring.ws/holidays.htm és találsz karácsonyos színezőt.

 • 2006.12.03 12:36:08Dexter68

  Disney-fanoknak:
  http://disney.go.com/disneychannel/playhouse/mmch/activities/printandcolor.html
  De ezen a környéken rengeteg aranyos cucc van.

 • 2006.12.03 15:00:36subidubidu

  BEvi, Dexter68, köszönöm.

 • 2006.12.03 20:19:34Dexter68

  Monnyuk a kedvenc firkálós sztorim az, amikor egy ismerősöm arra ment haza, hogy a csemetéje a nappalit kidekorálta. Kérdezték tőle, hogy ezt miért csináltad? Erre a csemete: – Hogy nektek is szép legyen...

  Lehet erre bármit mondani?

  A rajz állítólag máig ott van a falon :o)))

 • 2006.12.03 20:34:45Virnya

  Juj de jók! Köszi a gyűjtést! Linkelem is tovább az unokatesóknak.

 • 2006.12.03 22:29:23Tori

  Én meg Hello Kitty-s színeznivalókat nyomtattam. :) Tök édik, de csak nekem tetszenek a családban. :)

 • 2006.12.04 14:25:03melin

  Tori: Hello kitty?? Holholhol???? Én a bnőmnek akarnék poénból csinálni karácsonyra egy HK színezős könyvet... abszolút fan így 30 évesen... monnyuk nekem is van 2 HK tatyóm:oDDDDDD

 • 2006.12.04 19:28:44Tori

  http://www.sanrio.com/ a hivatalos oldal, ezen belül http://www.sanrio.com/main/games/printouts/printouts.html ahol a színezhető mintákat találod.

 • 2006.12.06 10:42:02gyöngy1

  Sziasztok!

  Kifestenivalót itt is talàltok: http://www.teteamodeler.com/dossier/coloriages/coloriages.asp
  Ezen a honlapon még egy csomó màs barkàcsolós, gyerek-lefoglalós tipp van, csak hàt franciàul.

 • 2006.12.07 16:57:05melin

  Tori, köszi a címeket!! Duki nagyon:)

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta