SZÜLŐSÉG

Családi pihenőnap

2006. november 27., hétfő 11:45

Gyermekneveléssel, párkapcsolattal, önismerettel kapcsolatos kérdésekre válaszol Regős Judit, a Velvet életvezetési tanácsadója – ezúttal személyesen, a Szülők Háza első nyílt napján, mely december másodikán lesz a Budaörsi Városi Klubban.


Délelőtt a szülők pszichiáter és pszichoterapeuta előadását hallgathatják. A Szülők Háza tanácsadói egész nap életvezetési, táplálkozási, gyermekpszichológiai, orvosi és szociálpolitikai témákban beszélgetnek a felnőttekkel. Délután masszázs, kozmetikai és sminktanácsadás, családfotó készítés, családrajz-elemzés, kiállítás és vásár várja az érdeklődőket.

A szülők nyugodt kikapcsolódását a gyermekprogramok segítik, amíg ők hallgatják az előadásokat, beszélgetnek vagy pihennek a masszázsszékben, addig a gyermekek nekik való foglalkozásokon vehetnek részt: kreatív játszóház, kézműves foglalkozás, Varázsszőnyeg drámajáték, arcfestés várja őket.

Délután szülők és gyermekek együtt játszhatnak a Varázserdő interaktív drámajátékon, melyet fuvola- és hárfaművész kísér. A programok végén közös énekléssel várják a Mikulást.
A rendezvényre a belépés díjtalan.

Szülők Háza családi nap 2006. december 2. 09.30-18.30 Budaörsi Városi Klub Budaörs, Károly király út 2. és 3.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta