Családi pihenőnap

Gyermekneveléssel, párkapcsolattal, önismerettel kapcsolatos kérdésekre válaszol Regős Judit, a Velvet életvezetési tanácsadója – ezúttal személyesen, a Szülők Háza első nyílt napján, mely december másodikán lesz a Budaörsi Városi Klubban.


Délelőtt a szülők pszichiáter és pszichoterapeuta előadását hallgathatják. A Szülők Háza tanácsadói egész nap életvezetési, táplálkozási, gyermekpszichológiai, orvosi és szociálpolitikai témákban beszélgetnek a felnőttekkel. Délután masszázs, kozmetikai és sminktanácsadás, családfotó készítés, családrajz-elemzés, kiállítás és vásár várja az érdeklődőket.

A szülők nyugodt kikapcsolódását a gyermekprogramok segítik, amíg ők hallgatják az előadásokat, beszélgetnek vagy pihennek a masszázsszékben, addig a gyermekek nekik való foglalkozásokon vehetnek részt: kreatív játszóház, kézműves foglalkozás, Varázsszőnyeg drámajáték, arcfestés várja őket.

Délután szülők és gyermekek együtt játszhatnak a Varázserdő interaktív drámajátékon, melyet fuvola- és hárfaművész kísér. A programok végén közös énekléssel várják a Mikulást.
A rendezvényre a belépés díjtalan.

Szülők Háza családi nap 2006. december 2. 09.30-18.30 Budaörsi Városi Klub Budaörs, Károly király út 2. és 3.
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek