SZÜLŐSÉG

Buli Varázsprofesszorral és a Boszorlányokkal

2006. november 17., péntek 14:45

Hetedik születésnapja alkalmából ingyenes gyerekbulit rendez a Minimax tévécsatorna. A rendezvényen, melyet a Művészetek Palotájában tartanak, a gyerekek izgalmas programokon vehetnek részt. Lesz koncert, bűvész show, mese és játszóház.


A Palotában többek között Alma és Huzella Péter koncertje, a Grimmbusz színház Mikulás meséje látható, az adventi kézműves játszóházban a kézügyességüket is kipróbálhatják a gyerkőcök. A Berbencés vándorszín meseelőadása után pedig megérkezik maga a Mikulás.

Az előtt felállított Bűvös Kastélyban a Varázsprofesszor, Boszorlányok és a Varázsgömb várja a gyerekeket, akik kipróbálhatják a seprűlovaglást, az ugróiskolát, mondókázhatnak és megtanulhatják a boszorkánytáncot is.

A programok december 3-án délelőtt 10 órakor kezdődnek a Művészetek Palotájában, a rendezvény ingyenes.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta