SZÜLŐSÉG

Buli Varázsprofesszorral és a Boszorlányokkal

2006. november 17., péntek 14:45

Hetedik születésnapja alkalmából ingyenes gyerekbulit rendez a Minimax tévécsatorna. A rendezvényen, melyet a Művészetek Palotájában tartanak, a gyerekek izgalmas programokon vehetnek részt. Lesz koncert, bűvész show, mese és játszóház.


A Palotában többek között Alma és Huzella Péter koncertje, a Grimmbusz színház Mikulás meséje látható, az adventi kézműves játszóházban a kézügyességüket is kipróbálhatják a gyerkőcök. A Berbencés vándorszín meseelőadása után pedig megérkezik maga a Mikulás.

Az előtt felállított Bűvös Kastélyban a Varázsprofesszor, Boszorlányok és a Varázsgömb várja a gyerekeket, akik kipróbálhatják a seprűlovaglást, az ugróiskolát, mondókázhatnak és megtanulhatják a boszorkánytáncot is.

A programok december 3-án délelőtt 10 órakor kezdődnek a Művészetek Palotájában, a rendezvény ingyenes.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta