SZÜLŐSÉG

Buli Varázsprofesszorral és a Boszorlányokkal

2006. november 17., péntek 14:45

Hetedik születésnapja alkalmából ingyenes gyerekbulit rendez a Minimax tévécsatorna. A rendezvényen, melyet a Művészetek Palotájában tartanak, a gyerekek izgalmas programokon vehetnek részt. Lesz koncert, bűvész show, mese és játszóház.


A Palotában többek között Alma és Huzella Péter koncertje, a Grimmbusz színház Mikulás meséje látható, az adventi kézműves játszóházban a kézügyességüket is kipróbálhatják a gyerkőcök. A Berbencés vándorszín meseelőadása után pedig megérkezik maga a Mikulás.

Az előtt felállított Bűvös Kastélyban a Varázsprofesszor, Boszorlányok és a Varázsgömb várja a gyerekeket, akik kipróbálhatják a seprűlovaglást, az ugróiskolát, mondókázhatnak és megtanulhatják a boszorkánytáncot is.

A programok december 3-án délelőtt 10 órakor kezdődnek a Művészetek Palotájában, a rendezvény ingyenes.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta