SZÜLŐSÉG

Kakasviadal a tyúkólban - kelendő játékok

2006. november 17., péntek 09:07

Egy megátalkodott kakas beszabadult a tyúkólba és elfoglalta a fészket. A tyúkok ádáz harcot folytatnak, hogy visszafoglalják fészküket, miközben a kakas tojásokkal dobálja őket. Az idei egyik legviccesebb társasjáték, melynek nagy sikere lehet a gyermekek körében.


Megkerestünk két nagyobb játékforgalmazót, mire tippelnek, mik lesznek az idei év slágerei a karácsonyi időszakban.

Varga Ágnes, a Gulliver Játék Nagykereskedés kiemelt partner menedzsere szerint a Ravensburger idei újdonsága, a Kiki-Ricky társasjáték valószínűleg nagyon kedvelt lesz a gyerekek körében. A játék főszereplői felháborodott tyúkok, akik szeretnék visszafoglalni fészküket a harcias kakastól.

A menedzser tippje szerint az idén piacra kerülő játékok közül a gyerekek között a legnagyobb sikerre a magyarul beszélő Chou Chou baba számíthat. A bébi 15 különböző mondatot tud, és a külön megvásárolható kiegészítőkre is reagál, locsog-fecseg, hízeleg.

Hasonlóan sikeres lehet még a Nikko távirányítású motorja, melyet az apukák is szeretni fognak.

Kaposi Gábor, a Kék Kobra Játék Nagykereskedés ügyvezetője úgy látja, hogy a leginkább keresett játékok a gyereklaptopok, és a kislányoknak való MagCliks nevű gyermekékszerek, melyeknek titka egy felfűzhető mágnes, amellyel az ékszer részei összekapcsolhatók, így saját kézzel készített egyedi nyakláncok, karkötők, gyűrűk és telefonékszerek készíthetők.

Az ügyvezető szerint a gyerekek kedvelni fogják a Bűvös padot, mely játék, könyv és számítógép egyben, és hasznos is számukra, mert játék közben segíti őket az olvasás, szövegértés elsajátításában.

Ön szerint milyen ajándéknak örülne gyermeke karácsonykor?
Írja meg nekünk!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2006.11.17 11:11:49Nyuli

  Szisaztok!  Na, nálunk már megkezdődött a Chou Chou baba őrület.

  Mintegy véletlenül mindenhol kifigyletem az árát.

  A vicces, hogy legolcsóbban egy bevásárlóközpontban lévő játékboltban láttam (kb. 18.000 Ft), eddig a legdrágább pedig egy hipermarket karácsonyi "akciós" kínálatában volt, potom 32.000 Ft.

  Magam részéről már az első árat is meredeknek találtam, így megkezdődöt a kicsinyem meggyőzése arról, hogy micsoda őrültség, hogy egy csecsemő mondatokat mond. Mennyivel helyesebb a mellette lévő dobozban a szintén interaktív (értsd gügyög, nevet, meg nyafog) baba, ami sokkal életszerűbb (ja és csak 3600 Ft:) )  Nyuli

 • 2007.02.07 14:47:24gyöngy1

  4 éves kortól a Csupa Csupaszt ajànlom mindenkinek. Memóriàn alapuló tàrsasjàték, de nem memory.

  Kicsit nagyobbaknak meg a Looping Louis nagy siker.

 • 2007.02.07 14:52:46Kékfelhő

  Én olyat láttam tegnap, majdnem leestem a székről. Ja, tegnap előtt. Mindegy.  Olyan filctoll-készlet, amivel a kádban a csempére lehet rajzolni, 5-6 féle szín, aztán az egészet lemossa a víz. Igaz, majd 2 ezer forint volt, de annyira-annyira tetszett. Nálunk mindig fél óra legalább, mire a gyereket kihajtom a kádból, így legalább valami értelmeset is csinálhatna odabent... :)

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta