SZÜLŐSÉG

Vízhőfok a virágállat szájából

2006. november 2., csütörtök 15:50

Mit vegyünk annak a gyermeket váró szülőnek, akinek már mindene megvan, amire csak egy újszülöttnek szüksége lehet? Nos, vízhőmérővel kombinált csúszásgátlója biztosan nincsen.


Ha van felesleges majdnem hatezer forintunk, akkor máris magunkénak tudhatjuk a Bébé Confort márkájú, világoskék gumi csúszásgátlót. Az 58x36 centis lapot vidám tengeri állatok díszítik, a virágállat szájában levő kijelzőn pedig leolvashatjuk az aktuális vízhőmérsékletet. Mindezt a Brendonból.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2006.11.02 16:30:34Kékfelhő

  Anyám borogass...

  Nekem még sima hőmérőm sem volt. És mire csúszásgátló kell a gyereknek, addigra meg már sokat számít ám a tapasztalat.

 • 2006.11.02 17:13:05Hicudzsi

  Jaj ez csúúcs :)

  Ismét valami ami szerepelhetne a "baromságot akarnak rásózni szegény elsőgyerekes szülőkre" versenyben.

 • 2006.11.02 22:00:37pocak

  nekünk van ilyenünk, 3900 volt és tök jó! Egy 5-6 hónaposnak viszonylag nehéz megmagyarázni, h fájni fog az arcra esés a kádban, amikor ő éppen úszik a boldogságban, mert megtanult négykézláb állni-mászni. a hőmérő viszont tényleg tök fölösleges benne.

 • 2006.11.03 01:21:00Hicudzsi

  Nekünk is volt csúszásgátlónk azzal nincs is baj, de max. 900 Ft egy jóminőségű belőle és nem 6000 Ft vagy akár "csak" 4000...

 • 2006.11.03 20:50:51thais

  Van egy ősi jó módszer. Beledugjuk a könyökünket a vízbe. Még virágállat sem szükségeltetik. A gyerek úgysem maga fürdik, a csúszásgátló sem igazán fontos. Egy szép nagy fürdőkád, s egy odafigyelő szülő. Ehhez én már csak a zenélő és párhuzamosan összecsukható bilit tudnám hasonlítani. Aki nem bízik magában, dobjon csak ki az ablakon ennyi pénzt,s gazdagítsa a kereskedőket.

 • 2006.11.03 23:29:00kovvacs

  őőő, a csúszásgátló nekünk nagyon kellett. vannak kádak, amelyekben még én is hasra tudok esni, a mienk ilyen, abba bizony kell.

  A könyökömmel meg az volt a bajom, hogy nem tudtam, mit kéne éreznem. A szubjektív hideg-meleggel meg az a gond, hogy a férjemnek és nekem más szokott lenni a véleményünk. De van nekünk vmi párszáz forintos halas hőmérőnk, vszínűleg olcsóbban is meg lehetett volna úszni, node elsőgyerekesek vagyunk mi is:)))

 • 2006.11.07 17:59:06where's the cat, where's the craddle

  kicsit off, mert gyermekünk ugyan nincs, de amig a kadunkban volt csuszasgatlo, en meg fekves közben is csuszkaltam, miota kivettük, sokkal kevesbe csuszik..

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta