SZÜLŐSÉG

Bárányhimlős teve ezerért

2006. október 29., vasárnap 11:51

Idióta külsejű állatfigurákból persze a játékboltokban sincs hiány, bárányhimlős tevét azonban nem kapunk akárhol. A gazdaságos játékállatot 995 forintért vesztegeti az Ikea: ezért az összegért egy 33 centi hosszú, eszelős tekintetű, hátracsapott fülű plüsstevét kapunk.


Lábát piros csíkos harisnya borítja, vajszínű szőrét pedig piros pöttyök díszítik: bárányhimlős és/vagy Beatrice-rajongó gyerekeknek ideális ajándék. Mosógépben 40 fokon mosható, és már csecsemőkortól odaadhatjuk a gyereknek, bár tippünk szerint igazán értékelni csak nagyjából egyéves korától fogja.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta