SZÜLŐSÉG

Bárányhimlős teve ezerért

2006. október 29., vasárnap 11:51

Idióta külsejű állatfigurákból persze a játékboltokban sincs hiány, bárányhimlős tevét azonban nem kapunk akárhol. A gazdaságos játékállatot 995 forintért vesztegeti az Ikea: ezért az összegért egy 33 centi hosszú, eszelős tekintetű, hátracsapott fülű plüsstevét kapunk.


Lábát piros csíkos harisnya borítja, vajszínű szőrét pedig piros pöttyök díszítik: bárányhimlős és/vagy Beatrice-rajongó gyerekeknek ideális ajándék. Mosógépben 40 fokon mosható, és már csecsemőkortól odaadhatjuk a gyereknek, bár tippünk szerint igazán értékelni csak nagyjából egyéves korától fogja.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Ilyen volt a Habsburgok udvarhölgyének lenni

A filmek, regények alapján azt gondolhatjuk, hogy udvarhölgynek lenni buli volt: az ember lánya szép ruhákban pompázott, elcsacsogott a királyi fenségekkel, és nagyokat mulatott az udvari bálokon. A valóság nem volt ennyire fényes.

OTTHONTÉRKÉP A világ ultraexkluzív villáinak toplistája

Luxusingatlannak azt szokták hívni, aminek az ára 1 és 8 millió dollár között van. Na, itt most olyan házakat mutatunk, amik százszor ennyibe kerülnek. Ulta-mega-gigadrága körkép a világból

B1Gasztró Izgalmas dolgok másnapos pékáruból

Ha már unod a pirítóst, itt van 3 ötlet, amivel új életre kelhet a háromnapos kifli. Élet a mákosgubán innen és túl, nem csak kiflimaradékra gondolva.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta