SZÜLŐSÉG

Bárányhimlős teve ezerért

2006. október 29., vasárnap 11:51

Idióta külsejű állatfigurákból persze a játékboltokban sincs hiány, bárányhimlős tevét azonban nem kapunk akárhol. A gazdaságos játékállatot 995 forintért vesztegeti az Ikea: ezért az összegért egy 33 centi hosszú, eszelős tekintetű, hátracsapott fülű plüsstevét kapunk.


Lábát piros csíkos harisnya borítja, vajszínű szőrét pedig piros pöttyök díszítik: bárányhimlős és/vagy Beatrice-rajongó gyerekeknek ideális ajándék. Mosógépben 40 fokon mosható, és már csecsemőkortól odaadhatjuk a gyereknek, bár tippünk szerint igazán értékelni csak nagyjából egyéves korától fogja.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta