Állatkert féláron

Akit eddig csak a belépő magas ára tartott vissza a látogatástól, annak most megéri felkeresni a Fővárosi Állat- és Növénykertet, mert év végéig 50 százalék kedvezménnyel veheti meg jegyét. Igaz, le kell mondania a grizzlyk, lámák, páviánok és rénszarvasok látványáról.


A jegyárak csökkentését a kert területén zajló építkezésekkel magyarázták, mely a Nagyszikla, a Természet Ékszerei kiállítás és a Szavanna kifutót érinti. A Poronty megtudta azt is, hogy az átépítés ideje alatt az Állatkertben lakó 733 állatfaj és 2000 növényfaj túlnyomó többsége látogatható, a korábban az építési területen élő állatokat ideiglenesen a kert más részein helyezték el.

Katt a képre!
Katt a képre!

Az elköltöztetett állatok közül a tarvarjak a veszprémi állatkertbe kerültek, a gallérospávián csapat a győri állatkertben vendégeskedik, a medvék pedig a veresegyházi medvemenhelyen várják, hogy elkészüljenek korszerű, tágas kifutóik.

A kert többi kényelmi, szórakoztató, oktató és ismeretterjesztő szolgáltatása zavartalanul működik. Így a Poronty által korábban tesztelt Állatkerti játszóház és az állatsimogató is, ami a kisgyerekes családok egyik legkedveltebb helye.

Kedvezményes jegyárak 2006. december 31-ig, készpénzes fizetés esetén:
Felnőtt: 700 Ft
Gyermek 2-14 éves korig: 475 Ft
Diák és nyugdíjas: 550 Ft
Családi (2 felnőtt és 2 v. 3 gyermek): 2250 Ft
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek