Szellemi változások a szülés után

Ez egy eleve hülye cím, mivel a kismama agyhalott. Ha azt gondoltad a terhesség alatt, hogy mindent elfelejtesz, kisbabával ezt olyan szintre fogod tökéletesíteni, hogy már arra se emlékszel, hogy mire kéne.


Ha azelőtt szellemi munkát végeztél, nehogy visszamenj dolgozni már az elején! Még alkalmi munkákra se! Azt fogják gondolni, hogy buta vagy, mindig is az voltál, csak nem vették észre. A humorodnak is lőttek. Annyit tudsz tenni, hogy ha egy kicsit bonyolultabb viccet hallasz, ugyanúgy nevetsz, mintha értenéd. Gyakorold a tükör előtt. Társaságban pedig (ah, mintha járnál társaságba, hahaha!) hivatkozz fáradságra és tettess alvást. Az se baj, ha tényleg bealszol, legalább nyertél egy potya félórát.

Egyébként szerencsére ez nem tart örökké. Szép fokozatosan kezd majd visszatérni a józan eszed. Először azt veszed észre, hogy megjegyzel minden kuponakciót az összes létező illatszerbolt-láncban. Aztán hirtelen újra érdekelni kezd a közélet.

Egy idő után a pupu és a bubu szavak elhagyásával egyidőben szép választékosan fogsz kicsinyeddel beszélni, és megkérdezed, mit gondol Bokros Lajosról. És nem kell hozzá sok, ismét a régi leszel, és újra szóba mersz állni a férjed szemüveges barátaival is.
Oszd meg másokkal is!
Mustra