SZÜLŐSÉG

Ovis Onassisok és terhes Gap-rajongók a Millenáris mögött

2006. október 17., kedd 09:11

Őszi boltszemlénk újabb állomásaként a Kisrókus utcában nemrég nyitott Cucclikban jártunk, ahol márkás amerikai kismama- és gyerekcuccok között válogathat a nagyérdemű.


Bár első blikkre turkálónak nézné az ember a sok tarkabarka ruhát a Millenáris Park mögötti boltban, ezek valójában újak, épp csak mindegyikből egy-egy darab van. A tulajdonos a kifutó amerikai modelleket hozza be, és árulja, méghozzá a hazai cuccokkal versenyképes árakon. A Gap és Old Navy terhesnadrágok például egységesen 8900 forintba kerülnek, a pulóverek 6-10 ezer forintba.

A gyerekruhák persze itt sem olcsók, az árak nagyjából a Brendonhoz mérhetőek: a kocsicipők 3800 forint körül mozognak, a többnyire a Macy’s áruház kínálatából származó bébiruhák pedig 3-4 ezer forintosak. Gyerekruhák egyébként egészen 16 éves korig vannak, nagy sláger például a pókemberes pizsama és a Barbie-farmer.

Klikk!


A nadrágokat próbálgatva megint beigazolódnak korábbi teszttapasztalataink, miszerint paneles nadrágot érdemes választani, és nem sima farmert. A belső szűkítővel ellátott farmerek ugyanis szép lassan csúsznak lefelé, hiába vesszük szorosabbra a láthatatlan gumit. A rugalmas pamutpanel ellenben szépen felfekszik az ember hasára, és nem mozdul, persze valóban nem olyan elegáns, mint egy sima farmer.

Pulóvertesztelés közben majdnem hőgutát kaptunk, mivel ezeket a darabokat nem az október közepén tapasztalható 26 fokra méretezték, máskülönben egészen rokonszenves és hordható darabokra bukkantunk. A bordó Old Navy plüsskardigán 5900-ért például egészen a szívünkhöz nőtt, nemkülönben a türkiz-vajszínű-barna csíkos Gap pulóver. Bár a próbafülke nem túl nagyméretű, egy hokedlinek örültünk volna, három nadrágot féllábon ugrálva végigpróbálni még pocak nélkül is elég fárasztó.

A bennünk rejlő stylist a gyermekruhák láttán tört a felszínre, és hol elérzékenyülve, hol hitetlenkedve válogatott a konzervatívabb és a teljesen őrült kreációk között. A szokásos rugdalózó-kis pulcsi-kis nadrág vertikumban olyan gyöngyszemekre bukkantunk, mint a pink hosszúszőrű plüss torreádorkabátka, a lila-rózsaszín párducmintás stretchnadrág és a bolt tulajdonosa által csak kádkilépőként emlegetett anyagból készült rózsaszín kiskabát. Nagyobb gyerekeket kompletten Jackie Onassisnak vagy baseball-játékosnak öltöztethetünk a kínálatból, amennyiben erre vágyunk, de vigyázat: a tapasztalatok szerint maguk a gyerekek választják ki a legelborultabb ruhákat, aztán legyen türelmünk lebeszélni őket róla.

Cucclik
II. ker. Tizedes u. 1.
Tel: 20-9-287-081
Nyitva: H-P: 10-18, SZ: 10-13

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta