SZÜLŐSÉG

Eleven játszóház: kellemes meglepetés

2006. október 17., kedd 17:10

A korábban kipróbált játszóházakhoz képest meglepően kicsi helyiségbe érkeztünk a lányokkal. A Rétköz utcai 180 négyzetméteren az első pillanattól otthonosan éreztük magunkat.


A minijátszó különlegesen barátságos hangulatát a gyermekfelügyelő fiatal nő kedvessége, a falak meleg színei, a dekoráció és a játékok elrendezése adták. Igazi baba-mama klubos élményben volt részem: anyukák beszélgettek törökülésben ücsörögve a puha padlószőnyegen, apróságok totyogtak körülöttük.

"Szívesen csinálok rólatok közös fotót" – ajánlotta fel a gyermekőr, látva kezemben a gépet. Nem éltem a lehetőséggel, már csak azért sem, mert a lányaim pillanatok alatt háromfelé szaladtak. Pötyi a babákat vizsgálta meg, miközben Málni a terepasztal felderítésén munkálkodott.

Az okosan megtervezett, életkor szerint kialakított terület közepén egy hatalmas mászókás csúszda áll. A nagyobb gyerekek szinte csak ezen élhetik ki mozgásvágyukat. Egy percig nem aggódtam, a körülötte lévő gumitéglákat elég biztonságosnak találtam ahhoz, hogy ne menjek oda segíteni Málninak felmászni. Azért Pötyit leszedtem a mászóka lépcsőjéről és inkább megmutattam neki a kistraktort. Hely ugyan nem volt száguldozni az autókkal, de legalább gyakorolták a szlalomozást a tárgyak között.

Klikk!


A legkisebbek az elkerített részen biztonságban játszhattak a temérdek plüssállattal és nekik való játékkal. A kijárat melletti mini csocsóasztal nagy sikert aratott. Csemetéim mély egyetértésben ültek hosszú ideig az asztal mellett.

Fizetéskor kellemes meglepetés ért. A közel 40 perces játékidőt 30 percesnek állapították meg, két gyerekkel pedig kedvezmény járt, mindössze 650 forintot kellett fizetnem.

Eleven Center 1118. Bp. Rétköz u. 7. I. emelet.
Telefon: 246-0880, mobil: 0630-233-0462 és 06-20-535-9540

Óránként 750 forint, nyitva hétfőtől péntekig 8.30-19, szombaton: 9-13.
Gyermekmegőrzés 2 éves kortól, ajánlott: 0-6 éves korig. Büfé nincs, csak italautomata, szoptatóhelyiség van.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2006.10.17 18:18:58palacsinta

  Ilyen helyen ott is lehet hagyni a gyerekeket arra a fél-egy órára?

 • 2006.10.17 19:03:00Tünde

  Ez Eleven játszóban 2 éves kortól otthagyható a gyermek.

 • 2006.10.17 20:24:14Dexter68

  Hát... nem tudom, hogy Ti hol voltatok.
  Mi speciel alig vártuk, hogy lejárjon a bérletünk.
  Kosz van, a játékok nincsenek szétválogatva, gyakorlatilag ugyanaz a játékkészlet, mint nyitáskor, csak le van az egész használva. A kirakóknak kb. 2 darabjuk van meg, a többi hiányzik. Cserébe viszont egy helyre van öntve mind.

 • 2006.10.18 10:29:17cirmi

  Egyetértek Dexter68-al, a játékok koszosak, a pelenkázó helység büdös és igénytelen, a ki tudja hány nappal ezelőtti szülinapos edények ott száradnak mosatlanul. Nálunk épp fordítva volt, inkább felfelé számoltak a fizetéskor, mint lefelé, az tény, hogy olcsó, de az ár meg is felel a szolgáltatás színvonalának. Több anyukával beszéltem és közös tapasztalataink alapján soha nem hagynám ott a gyermekem, volt olyan eset, hogy egy kislány akit ott hagytak fél órán keresztül sírt, végül mi anyukák vigasztaltuk meg, a felügyelő még a nevét se tudta, végül a gyermek mondta meg.

 • 2006.10.18 16:19:20lindi

  Nekem ide jár a gyerekem és én elégedett vagyok vele. Lehet, hogy néha tényleg felfordulás van, de otthon talán nem szokott egy nagyobb hancúrozás után? Számomra sokkal fontosabb ennél, hogy tudom, hogy figyelnek rá, foglalkoznak vele, megbízom bennük és a gyerek is szeret ott lenni.

 • 2006.10.18 17:37:59Dexter68

  Persze, itthon is elég rumli szokott lenni a 3 gyerek (plusz jómagam :o)))) dúlása után, csak nálunk van egy ilyen idétlen szokás, hogy lefekvés előtt rendet rakunk, sőt néha takarítunk is. Sőt, a kirakók és berakosgatós cuccok alkatrészeit is összeszedjük. Mink már csak ilyen népek vagyunk.

 • 2006.10.19 09:05:08szuszi069

  Te 3 gyermek után takarítassz! ott néha 30 után kell! és véleményem szerint ez az idétlen szokás nálunk is működik! csak nézz be reggel és műszakváltáskor! a takarítőnőnk is szorgalmasan dolgozik reggelente és reggel a legnagyobb tisztaság várja a látogatókat! amennyire erőnkből és pénzünkből telik próbálunk mindenen újítani! ha pedig a szülő kéri sírás esetén rögtön telefonálunk,sosem mulasztjuk el,de tudod vannak az úgynevezett beszoktatós gyerkőcök! ilyenkor csak a türelem segít! nekünk a gyerekek a legfontosabbak és a biztonságuk!
  sokan bíznak bennünk! ezt bizonyítja,hogy rengeteg kis porontyunk van akit egész napra ránkbíznak szüleik!

 • 2006.10.19 09:08:22szuszi069

  nézzétek meg a képeket és ne mások véleménye alapján döntsetek!

 • 2006.10.20 12:37:20Dexter68

  Úgy is van! Mások véleménye sokkal kevésbé fontos, mint az a kép, amit festesz magadról! Nehogymá mindenféle jöttment kuncsaft belekotyogjon a drága pénzen megvett pr-cikkbe! Úgy kéne megcsinálni, hogy csak az szólhasson bele, aki fizetett! Akutyafáját! (Persze biztos nem így van, de az utolsó hsz-nek ilyen a szaga, amiért kár)Én azt írtam le, amit tapasztaltam. Ennyi.
  Mellesleg én 3 gyerek után takarítok, mert én ennyit csináltam magamnak. Viszont nincs takarítónőm, és nem kérek pénzt a szolgáltatásaimért a gyerekektől ;o)))

 • 2006.10.20 23:56:37lindi

  Ez egy kicsit azért szerintem igazságtalan volt tőled. Szerintem ezek a cikkek nem pr-cikkek, hiszen akkor semmi értelmük nem lenne. Pont az a lényegük, hogy "titokban" letesztelik a helyeket. Ha reklám akarna lenni, akkor minden helyről szépet és jót írnának, de én úgy látom, hogy vannak helyek, amikről eddig elég negatívan írtak...

 • 2006.10.21 22:25:27Dexter68

  Perszehogy. De azért írtam oda, hogy biztos nem így van, mert reménykedem, hogy talán mégsem pr. Igazán nem tudjuk, hogy titokban történt-e a tesztelés, simán el tudok képzelni olyan tesztet is, hogy előző nap megbeszélik telefonon, hogy másnap reggel teszt lesz... Ugyanakkor változatlanul reménykedem, hogy nem így van. Azért is szeretem az Index-közeli cuccosokat, mert nem nagyon szokott kilógni a lóláb. De az általam tapasztalt állapotokhoz képest kicsit cukormázasnak éreztem a cikket, és az utolsó kirohanás és a mások véleményének semmibevételére buzdítás eléggé... khm... hát... izé volt. Ugyanakkor meg Te elégedett vagy velük. (biztos műszakváltáskor hordod a kicsit - muhaha ;oDDDDDD)
  Mellesleg nagydarab szőrös pacák létemre azért kezdtem benézegetni ide, mert van 3 gyerekem, ennek megfelelő tapasztalatom és úgy gondoltam, hogy nem lehet nagy baj, ha itt-ott megírom a véleményem, esetleg tudok valami tanácsot adni, ilyesmi. Ja, és még valami. Nem egyszer tévedtünk be oda... volt egy bérletünk.

 • 2006.10.24 10:52:19Mesemondó

  Kedves Szülők, Hozzászólók!

  Rendkívüli módon sajnáltam az itt elhangzottakat, nem régen tértem vissza szabadságomról (családon belüli kórház járat) és ez fogadott.

  Szeretnék tisztázni néhány felmerült problémát:
  - A játszóházban és cégünkben ebben az évben nem tudtunk elkülöníteni (nem is állt szándékunkban) PR cikkekre, nagyobb reklámokra tehát célzott marketingre összeget. Így nem áll fenn a vád, mi szerint ez egy fizetett hirdetés.
  - Nem tapasztaltunk semmiféle tesztelést(ettől függetlenül lehet, hogy volt), eddig több újságíró keresett meg, mint a játszóház kommunikációs felelősét teljesen egyenesen TV riport, újságcikk szintjén. Ők eddig tudtommal pár percekben, illetve sorokban számoltak be rólunk. Köszönet érte, ahogy ezért a beszámolóért is!
  - Működésünk talán nem váltott ki mindenkiben tetszést, azért szeretném elmondani, hogy igyekeztünk minden igényt és korosztályt kielégíteni. Amennyiben átmeneti ellátási fennakadást tapasztaltatok ezt méginkább sajnálom, olykor egy-egy betegség, elfoglaltság (múlt héten pl az én személyes kiesésem) miatt történt, amikor kisebb létszámmal voltunk jelen átmenetileg. A pelenkázó kellemetlen illatozása sajnos normális jelenség hiszen egy háztartásnál több gyermeket teszünk ott naponta tisztába! A játékkészlet fejlesztésére valóban szűkebb összeget tudtunk áldozni csak, elsősorban a fenntartásra költöttük, ennek ellenére kerültek be újabb játékok a nyitáshoz képest!
  - Igen, gyermekeket 2 éves kortól fogadunk megőrzésre előtte csak szülői felügyelettel! Előfordul, hogy egy-egy csemetét nem lehet megvigasztalni, ennek főként az az oka, hogy óvodai beszoktatást is előkészítünk, ez pedig egy rendkívül ragaszkodó korosztály, más játszóházakban azért nem tapasztalható, mert a korosztályos elfogadás 3 évtől kezdődik (nálunk egy 24 hónap)!

  A továbbiakban is örömmel állok rendelkezésükre:
  Fodor Katalin, játsz. vez. helyettes, marketing asszisztens
  0620-535-9540

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta