Eleven játszóház: kellemes meglepetés

A korábban kipróbált játszóházakhoz képest meglepően kicsi helyiségbe érkeztünk a lányokkal. A Rétköz utcai 180 négyzetméteren az első pillanattól otthonosan éreztük magunkat.


A minijátszó különlegesen barátságos hangulatát a gyermekfelügyelő fiatal nő kedvessége, a falak meleg színei, a dekoráció és a játékok elrendezése adták. Igazi baba-mama klubos élményben volt részem: anyukák beszélgettek törökülésben ücsörögve a puha padlószőnyegen, apróságok totyogtak körülöttük.

"Szívesen csinálok rólatok közös fotót" – ajánlotta fel a gyermekőr, látva kezemben a gépet. Nem éltem a lehetőséggel, már csak azért sem, mert a lányaim pillanatok alatt háromfelé szaladtak. Pötyi a babákat vizsgálta meg, miközben Málni a terepasztal felderítésén munkálkodott.

Az okosan megtervezett, életkor szerint kialakított terület közepén egy hatalmas mászókás csúszda áll. A nagyobb gyerekek szinte csak ezen élhetik ki mozgásvágyukat. Egy percig nem aggódtam, a körülötte lévő gumitéglákat elég biztonságosnak találtam ahhoz, hogy ne menjek oda segíteni Málninak felmászni. Azért Pötyit leszedtem a mászóka lépcsőjéről és inkább megmutattam neki a kistraktort. Hely ugyan nem volt száguldozni az autókkal, de legalább gyakorolták a szlalomozást a tárgyak között.

Klikk!


A legkisebbek az elkerített részen biztonságban játszhattak a temérdek plüssállattal és nekik való játékkal. A kijárat melletti mini csocsóasztal nagy sikert aratott. Csemetéim mély egyetértésben ültek hosszú ideig az asztal mellett.

Fizetéskor kellemes meglepetés ért. A közel 40 perces játékidőt 30 percesnek állapították meg, két gyerekkel pedig kedvezmény járt, mindössze 650 forintot kellett fizetnem.

Eleven Center 1118. Bp. Rétköz u. 7. I. emelet.
Telefon: 246-0880, mobil: 0630-233-0462 és 06-20-535-9540

Óránként 750 forint, nyitva hétfőtől péntekig 8.30-19, szombaton: 9-13.
Gyermekmegőrzés 2 éves kortól, ajánlott: 0-6 éves korig. Büfé nincs, csak italautomata, szoptatóhelyiség van.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek