SZÜLŐSÉG

Felhördül a bocilámpa

2006. október 10., kedd 10:15

A gyermekjátékfejlesztők fantáziájából olyan dolgok születnek időnként, hogy az egyszerű ember a woodstocki fesztivál teljes kábítószerkészletének elfogyasztása után sem lenne képes hasonlókat kitalálni.


Most például állatformájú, bekapcsolásra bőgető, morgó és hörgő elemlámpákat dobtak piacra, vélhetően a táborozás során egymást ijesztgetni próbáló kisiskolásokra gondolva. A tehén, tigris, dínó és malac konfigurációkban kapható lámpa körtéjét a vadállat szája rejti. Potom 4500 forintért vesztegetik a Brendonban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Ilyen volt a Habsburgok udvarhölgyének lenni

A filmek, regények alapján azt gondolhatjuk, hogy udvarhölgynek lenni buli volt: az ember lánya szép ruhákban pompázott, elcsacsogott a királyi fenségekkel, és nagyokat mulatott az udvari bálokon. A valóság nem volt ennyire fényes.

OTTHONTÉRKÉP A világ ultraexkluzív villáinak toplistája

Luxusingatlannak azt szokták hívni, aminek az ára 1 és 8 millió dollár között van. Na, itt most olyan házakat mutatunk, amik százszor ennyibe kerülnek. Ulta-mega-gigadrága körkép a világból

B1Gasztró Izgalmas dolgok másnapos pékáruból

Ha már unod a pirítóst, itt van 3 ötlet, amivel új életre kelhet a háromnapos kifli. Élet a mákosgubán innen és túl, nem csak kiflimaradékra gondolva.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta