SZÜLŐSÉG

Hamburgerhez szól a nóta

2006. október 9., hétfő 14:06

Akinek nincs otthon elég csörgő-zörgő, idegesítő hangot kiadó gyerekjátéka, az örülhet. A McDonald's újabb lármázó kütyüvel lepi meg a gyermekmenüt vásárló gyanútlan szülőket.


A cég megint remekel: ezekben a hetekben egy mp3-lejátszónak kinéző tárgyat csomagol a menü mellé hat különböző változatban (képünkön a Black Eyed Peas nevével fémjelzett darab látható). A megfelelő gombot megnyomva brutális hangerejű zeneszám harsog a játékból.
A gyerekek imádni fogják, hogy a szüleiket az őrületbe kergethetik a felvétel kétszázkilencvennyolcadik újrajátszásától, amely sajnos két zárt ajtón keresztül is kitűnően hallható.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta