SZÜLŐSÉG

Csípésszippantó és baba magyar hanggal

2006. október 6., péntek 10:05

Magyarul beszélő játékbaba, bio babakozmetikumok és fürdővízszínező várja a népeket a hétvégi I. Játék-Ajándék Szakkiállítás és Vásáron. A Poronty kedvence a kukorica építőjáték, aminek nagy előnye, hogy nem kell hozzá ragasztó.


Klikk!
A nagyobb gyerekek a kézműves-foglalkozásokon ajándéktárgyakat készíthetnek. Fűzhetnek gyöngyöt, festhetnek selymet és üveget, tűzzománcozhatnak. Az éppen kevésbé öntevékeny gyerkőcök a mesesarokban három gyerekcsatorna műsorát és diafilmeket nézhetnek. A legkisebbeket fabútorokkal berendezett elkerített gyermekmegőrző várja, ezért külön kell fizetni, félóránként 300 forintot kérnek.

A közel húszezer forintos új Chou-Chou baba magyarul fecseg, hízeleg, vagy közli, hogy büdös van és cserélje ki valaki a pelenkáját. A Minimax Hunyor Major sorozatának főhőseit, Hunyori Rafit, Nándit és Récefi Danát 2119 forintért vihetjük haza. A kisfiúknak 11900 forintos távirányítható motort ajánlanak.

A legnagyobb játékstandon bukkantunk a legérdekesebb termékekre. Nemcsak kerti játékokat, rollerré alakítható kisautót, többféle biciklit próbálhatnak ki a gyerkőcök, gyógynövény tartalmú bio babakozmetikumokhoz is hozzájuthatunk 1-2 ezer forintért. A mentolos babahintőpor állítólag csillapítja a bárányhimlő okozta viszketést, és itt mutatnak be egy méregkiszívó szerkezetet is, ami leginkább egy fecskendőre hasonlít, tű helyett kis harangocskával a végén. „Az Aspivenin használatkor vákuumot képez a bőrön és kiszippantja a szúnyog, méh, darázs, pók, kígyó mérgének nagy részét, csökkentve a fájdalmat, és a csípés okozta stresszt” – magyarázta működését az egyik kiállító. A terméket 4990 forintos áron kínálják.

Az újra felkapott Hello Kitty termékek között már megtaláljuk a 2006 őszi/téli kollekció darabjait. Nem csak a kislányokat lephetik meg egy bájos rózsaszín szőrmetáskával vagy kispárnával, egy cicás retikül a fiatalos anyukáknak is jól áll.

A gyermek kozmetikai cikkek közül néhány – fürdővíz-színező, színes tusfürdő, gyurma- és konfetti szappan – kizárólag természetes összetevőkből és természetes színezőanyagokból készült.

A kukoricából készült kreatív építőjáték nagy előnye, hogy nem kell hozzá ragasztóanyag, kevés vízzel elegyítve hatására szinte bármihez odatapad, ráadásul ha a kíváncsi csemete megenné a színes kukoricapuffancsot, akkor sem kell orvoshoz szaladnunk vele, mert csak természetes színezéket tartalmaz.

Az egészen kicsiknek is találunk ajándékötletet. Nekünk legjobban a zenei nevelést segítő hangszerek tetszettek, amelyek különlegessége a valósághű hangzás, de felfedeztünk egy olyan ritmus és hallásfejlesztő szerkezetet is, amiből mozgatásra eső csepergése vagy tenger morajlása hallatszik.

Ameddig a gyerekek kézműveskednek, mesét néznek, babáznak vagy csúszdáznak a játszóházban, a szülők a teaházban pihenhetnek.

Ha pedig a csemetéket nem tudják hazaindulásra bírni, beígérhetnek nekik olvasztott csokoládéba merített marcipánt vagy gyümölcsöt, amit a teaház mellett lehet megkóstolni.

I. Játék-Ajándék Szakkiállítás- és Vásár
SYMA Rendezvénycsarnok 2006. október 5-8. 10-18 óra között
Belépőjegyek:
Felnőtt:1800 Ft
Gyermek (3 éves kortól): 1500 Ft
Családi (2 felnőtt, 2 gyerek): 4900 Ft.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Ilyen volt a Habsburgok udvarhölgyének lenni

A filmek, regények alapján azt gondolhatjuk, hogy udvarhölgynek lenni buli volt: az ember lánya szép ruhákban pompázott, elcsacsogott a királyi fenségekkel, és nagyokat mulatott az udvari bálokon. A valóság nem volt ennyire fényes.

OTTHONTÉRKÉP A világ ultraexkluzív villáinak toplistája

Luxusingatlannak azt szokták hívni, aminek az ára 1 és 8 millió dollár között van. Na, itt most olyan házakat mutatunk, amik százszor ennyibe kerülnek. Ulta-mega-gigadrága körkép a világból

B1Gasztró Izgalmas dolgok másnapos pékáruból

Ha már unod a pirítóst, itt van 3 ötlet, amivel új életre kelhet a háromnapos kifli. Élet a mákosgubán innen és túl, nem csak kiflimaradékra gondolva.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta