SZÜLŐSÉG

Csípésszippantó és baba magyar hanggal

2006. október 6., péntek 10:05

Magyarul beszélő játékbaba, bio babakozmetikumok és fürdővízszínező várja a népeket a hétvégi I. Játék-Ajándék Szakkiállítás és Vásáron. A Poronty kedvence a kukorica építőjáték, aminek nagy előnye, hogy nem kell hozzá ragasztó.


Klikk!
A nagyobb gyerekek a kézműves-foglalkozásokon ajándéktárgyakat készíthetnek. Fűzhetnek gyöngyöt, festhetnek selymet és üveget, tűzzománcozhatnak. Az éppen kevésbé öntevékeny gyerkőcök a mesesarokban három gyerekcsatorna műsorát és diafilmeket nézhetnek. A legkisebbeket fabútorokkal berendezett elkerített gyermekmegőrző várja, ezért külön kell fizetni, félóránként 300 forintot kérnek.

A közel húszezer forintos új Chou-Chou baba magyarul fecseg, hízeleg, vagy közli, hogy büdös van és cserélje ki valaki a pelenkáját. A Minimax Hunyor Major sorozatának főhőseit, Hunyori Rafit, Nándit és Récefi Danát 2119 forintért vihetjük haza. A kisfiúknak 11900 forintos távirányítható motort ajánlanak.

A legnagyobb játékstandon bukkantunk a legérdekesebb termékekre. Nemcsak kerti játékokat, rollerré alakítható kisautót, többféle biciklit próbálhatnak ki a gyerkőcök, gyógynövény tartalmú bio babakozmetikumokhoz is hozzájuthatunk 1-2 ezer forintért. A mentolos babahintőpor állítólag csillapítja a bárányhimlő okozta viszketést, és itt mutatnak be egy méregkiszívó szerkezetet is, ami leginkább egy fecskendőre hasonlít, tű helyett kis harangocskával a végén. „Az Aspivenin használatkor vákuumot képez a bőrön és kiszippantja a szúnyog, méh, darázs, pók, kígyó mérgének nagy részét, csökkentve a fájdalmat, és a csípés okozta stresszt” – magyarázta működését az egyik kiállító. A terméket 4990 forintos áron kínálják.

Az újra felkapott Hello Kitty termékek között már megtaláljuk a 2006 őszi/téli kollekció darabjait. Nem csak a kislányokat lephetik meg egy bájos rózsaszín szőrmetáskával vagy kispárnával, egy cicás retikül a fiatalos anyukáknak is jól áll.

A gyermek kozmetikai cikkek közül néhány – fürdővíz-színező, színes tusfürdő, gyurma- és konfetti szappan – kizárólag természetes összetevőkből és természetes színezőanyagokból készült.

A kukoricából készült kreatív építőjáték nagy előnye, hogy nem kell hozzá ragasztóanyag, kevés vízzel elegyítve hatására szinte bármihez odatapad, ráadásul ha a kíváncsi csemete megenné a színes kukoricapuffancsot, akkor sem kell orvoshoz szaladnunk vele, mert csak természetes színezéket tartalmaz.

Az egészen kicsiknek is találunk ajándékötletet. Nekünk legjobban a zenei nevelést segítő hangszerek tetszettek, amelyek különlegessége a valósághű hangzás, de felfedeztünk egy olyan ritmus és hallásfejlesztő szerkezetet is, amiből mozgatásra eső csepergése vagy tenger morajlása hallatszik.

Ameddig a gyerekek kézműveskednek, mesét néznek, babáznak vagy csúszdáznak a játszóházban, a szülők a teaházban pihenhetnek.

Ha pedig a csemetéket nem tudják hazaindulásra bírni, beígérhetnek nekik olvasztott csokoládéba merített marcipánt vagy gyümölcsöt, amit a teaház mellett lehet megkóstolni.

I. Játék-Ajándék Szakkiállítás- és Vásár
SYMA Rendezvénycsarnok 2006. október 5-8. 10-18 óra között
Belépőjegyek:
Felnőtt:1800 Ft
Gyermek (3 éves kortól): 1500 Ft
Családi (2 felnőtt, 2 gyerek): 4900 Ft.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta