SZÜLŐSÉG

Fürdőruha önkéntes merénylő bébiknek

2006. október 1., vasárnap 08:37

Bár a nyárnak vége, uszodában és trópusi nyaralásokon még jó szolgálatot tehet egy belga cég elmés terméke, a mentőmellényként is funkcionáló fürdőruha. A kivehető, hungarocell rudacskák fenntartják a vízen a gyermeket, ellentétben a strandokon elterjedt, népszerű, ám életveszélyes narancssárga szárnyacskákkal, melyeket viselve ugyanolyan simán belefúl a csemete, mintha nem lenne rajta uszony.

A fürdőruhából létezik kisfiúknak szánt áramvonalas és kislányoknak szánt virágmintás változat is, súly szerint hat méretben, kettőtől hétéves korig. A mellékelt figyelmeztető szerint a fürdőruhát úszásoktatáshoz ajánlják, ám vízbefúlás ellen nem véd, és csak sekély vízben használható.Az Archimede gyár termékének egyetlen hátránya, hogy gyermekünk úgy néz ki benne, mint aki épp dinamitrudakkal megpakolva igyekszik megtámadni az amerikai követséget. Ha ezen a problémán felül tudunk emelkedni, akkor már csak az ára tántoríthat el a vásárlástól: a MOM Parkban levő MaxiMini boltban húszezer forintért vesztegetik.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2006.10.01 19:25:02kivagyok

  "ellentétben a strandokon elterjedt, népszerű, ám életveszélyes narancssárga szárnyacskákkal"

  Az mi az??? Mert a narancssárga az inkább mentőmellény. Ami meg szárnyacska, az karúszó. Nekem 3 gyerekem nem volt képes belefulladni a karúszóval. Az úszógumival már sanszos volt, mert a gyerek nem rendeltetésszerűen használta. Átbukott a holtponton, és a lába volt kint, a fejével meg a víz alatt hesszelt, amíg ki nem kaptuk. A karúszóval is vigyázni kell, mert a nagyon mini hajlamos felrúgni a lábát, ezzel viszont hátrafelé belemeríteni a fejét. De nem hiszem, hogy nagy meglepetés lenne a szülőknek, hogy a gyerekre vigyázni kell, főleg vízben! Ez a hungarocelles darad pedig annyira röhejes, hogy inkább a karomban vinném be a gyereket, csak ne kelljen ráadni.

 • 2006.10.01 21:07:03prinyo

  Ekkora marhaságot......
  Lányom 4 évés, karuszóval klasszul nyomult a vízben, és az sem volt baj hogy néha a viz alá bukott.
  Most hogy jár uszásoktatásra az ovival és külön is megnyerte a "vízalatt maradási" versenyt.
  Nyáron játszottunk ilyet strandon és itthon a kertben is.Szóval nem baj ha a gyerek néha beborul a vízbe, csak ésszel kell csinálni, és meg kell nyugtatni, hogy fogjuk, nem lesz baj.
  Legrosszabb esetben vizes lesz a haja...

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta