Fürdőruha önkéntes merénylő bébiknek

Bár a nyárnak vége, uszodában és trópusi nyaralásokon még jó szolgálatot tehet egy belga cég elmés terméke, a mentőmellényként is funkcionáló fürdőruha. A kivehető, hungarocell rudacskák fenntartják a vízen a gyermeket, ellentétben a strandokon elterjedt, népszerű, ám életveszélyes narancssárga szárnyacskákkal, melyeket viselve ugyanolyan simán belefúl a csemete, mintha nem lenne rajta uszony.

A fürdőruhából létezik kisfiúknak szánt áramvonalas és kislányoknak szánt virágmintás változat is, súly szerint hat méretben, kettőtől hétéves korig. A mellékelt figyelmeztető szerint a fürdőruhát úszásoktatáshoz ajánlják, ám vízbefúlás ellen nem véd, és csak sekély vízben használható.



Az Archimede gyár termékének egyetlen hátránya, hogy gyermekünk úgy néz ki benne, mint aki épp dinamitrudakkal megpakolva igyekszik megtámadni az amerikai követséget. Ha ezen a problémán felül tudunk emelkedni, akkor már csak az ára tántoríthat el a vásárlástól: a MOM Parkban levő MaxiMini boltban húszezer forintért vesztegetik.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek