SZÜLŐSÉG

Ülőbilibe a gyereket!

2006. szeptember 30., szombat 10:28

Hova tegyük az ülni még nem tudó csemetét, ha a kiságyában unatkozik, nekünk viszont mindkét kezünkre szükségünk van? A rutinosabbak most rávágják, hogy babahordozóba vagy kendőbe. Csakhogy ez fárasztó lehet és a mosogatóhoz is nehéz odaférni a hasunkra kötött gyerkőccel.

Leleményes tervezők érdekes megoldást találtak ki a fájós derekú anyáknak: poliuretán habból biliszerű széket készítettek, melyet úgy alakítottak ki, hogy a babát beleültetve annak lábai feljebb helyezkednek el a fenekénél, teste enyhén a háttámlának dől, saját testsúlya tartja a székben. A kicsi így biztonsági övek nélkül is közelről figyelheti a körülötte zajló eseményeket.


Az ortopéd és gyermekorvosok által jóváhagyott gyártmány 3-14 hónapos gyermekeknek ajánlott, kényelmes, könnyen tisztítható és kis súlya miatt bárhová magunkkal vihetjük.

A Bumbo nevű ülőke a Chicago Sun Times szerint 2005 tíz legmenőbb babatermékének egyike volt. Itthon 12 ezer forint körüli áron lehet kapni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2006.10.01 01:01:08blondecat

  Persze viccelünk. Hova ültessük az ülni nem tudó kisgyereket? Sehova. Majd ül ott, ahol akar és tud majd. Szerintem. :-)
  Zs

 • 2006.10.01 01:04:58blondecat

  És miután ez már lejárt Nyugaton, mi (Kelet-Európa), eladjuk a raktárkészletet. Ehhez pl. marketing, beleszámítva az árba.
  Zs
  Egyébként egy csomó nyugati anyaismerősöm van, aki isteníti.

 • 2006.10.04 17:01:24OftF

  lejárt nyugaton? "2005 tíz legmenőbb babatermékének egyike volt"

 • 2006.10.10 12:26:18librandi

  Ez komoly? Hogy egy tízdekás fröccsöntött sz*r tizenkétezerbe kerül? Mondja valaki, hogy pótolhatatlan, nélkülözhetetlen és hihetetlenül hasznos objektumról van szó, különben nagyon hangos röhögésbe kezdek.

 • 2006.10.10 13:53:01eszter

  Mennyi pénzt kapott az az ortopéd orvos, aki erre rányomta a pecsétjét? Én még azon is aggódtam, hogy a kis kagylós autósülésben utazik,félig ülve, terhelve a gerincét, de ott a biztonságot elsőként figyelembe véve nem volt más választásom...Hova tegyük a kiságyban unatkozó, minket látni kívánó gyereket? Egy pokrócra fektessük le magunk közelében, pl. Még a végén megtanul megfordulni, ne adj Isten kúszni magától, a maga tempójában, egészségesen terhelve a gerincét. Ha ott is nyivákol, akkor ebben a csodaszékben is fog.

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta