SZÜLŐSÉG

Ülőbilibe a gyereket!

2006. szeptember 30., szombat 10:28

Hova tegyük az ülni még nem tudó csemetét, ha a kiságyában unatkozik, nekünk viszont mindkét kezünkre szükségünk van? A rutinosabbak most rávágják, hogy babahordozóba vagy kendőbe. Csakhogy ez fárasztó lehet és a mosogatóhoz is nehéz odaférni a hasunkra kötött gyerkőccel.

Leleményes tervezők érdekes megoldást találtak ki a fájós derekú anyáknak: poliuretán habból biliszerű széket készítettek, melyet úgy alakítottak ki, hogy a babát beleültetve annak lábai feljebb helyezkednek el a fenekénél, teste enyhén a háttámlának dől, saját testsúlya tartja a székben. A kicsi így biztonsági övek nélkül is közelről figyelheti a körülötte zajló eseményeket.


Az ortopéd és gyermekorvosok által jóváhagyott gyártmány 3-14 hónapos gyermekeknek ajánlott, kényelmes, könnyen tisztítható és kis súlya miatt bárhová magunkkal vihetjük.

A Bumbo nevű ülőke a Chicago Sun Times szerint 2005 tíz legmenőbb babatermékének egyike volt. Itthon 12 ezer forint körüli áron lehet kapni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2006.10.01 01:01:08blondecat

  Persze viccelünk. Hova ültessük az ülni nem tudó kisgyereket? Sehova. Majd ül ott, ahol akar és tud majd. Szerintem. :-)
  Zs

 • 2006.10.01 01:04:58blondecat

  És miután ez már lejárt Nyugaton, mi (Kelet-Európa), eladjuk a raktárkészletet. Ehhez pl. marketing, beleszámítva az árba.
  Zs
  Egyébként egy csomó nyugati anyaismerősöm van, aki isteníti.

 • 2006.10.04 17:01:24OftF

  lejárt nyugaton? "2005 tíz legmenőbb babatermékének egyike volt"

 • 2006.10.10 12:26:18librandi

  Ez komoly? Hogy egy tízdekás fröccsöntött sz*r tizenkétezerbe kerül? Mondja valaki, hogy pótolhatatlan, nélkülözhetetlen és hihetetlenül hasznos objektumról van szó, különben nagyon hangos röhögésbe kezdek.

 • 2006.10.10 13:53:01eszter

  Mennyi pénzt kapott az az ortopéd orvos, aki erre rányomta a pecsétjét? Én még azon is aggódtam, hogy a kis kagylós autósülésben utazik,félig ülve, terhelve a gerincét, de ott a biztonságot elsőként figyelembe véve nem volt más választásom...Hova tegyük a kiságyban unatkozó, minket látni kívánó gyereket? Egy pokrócra fektessük le magunk közelében, pl. Még a végén megtanul megfordulni, ne adj Isten kúszni magától, a maga tempójában, egészségesen terhelve a gerincét. Ha ott is nyivákol, akkor ebben a csodaszékben is fog.

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta