SZÜLŐSÉG

Ülőbilibe a gyereket!

2006. szeptember 30., szombat 10:28

Hova tegyük az ülni még nem tudó csemetét, ha a kiságyában unatkozik, nekünk viszont mindkét kezünkre szükségünk van? A rutinosabbak most rávágják, hogy babahordozóba vagy kendőbe. Csakhogy ez fárasztó lehet és a mosogatóhoz is nehéz odaférni a hasunkra kötött gyerkőccel.

Leleményes tervezők érdekes megoldást találtak ki a fájós derekú anyáknak: poliuretán habból biliszerű széket készítettek, melyet úgy alakítottak ki, hogy a babát beleültetve annak lábai feljebb helyezkednek el a fenekénél, teste enyhén a háttámlának dől, saját testsúlya tartja a székben. A kicsi így biztonsági övek nélkül is közelről figyelheti a körülötte zajló eseményeket.


Az ortopéd és gyermekorvosok által jóváhagyott gyártmány 3-14 hónapos gyermekeknek ajánlott, kényelmes, könnyen tisztítható és kis súlya miatt bárhová magunkkal vihetjük.

A Bumbo nevű ülőke a Chicago Sun Times szerint 2005 tíz legmenőbb babatermékének egyike volt. Itthon 12 ezer forint körüli áron lehet kapni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2006.10.01 01:01:08blondecat

  Persze viccelünk. Hova ültessük az ülni nem tudó kisgyereket? Sehova. Majd ül ott, ahol akar és tud majd. Szerintem. :-)
  Zs

 • 2006.10.01 01:04:58blondecat

  És miután ez már lejárt Nyugaton, mi (Kelet-Európa), eladjuk a raktárkészletet. Ehhez pl. marketing, beleszámítva az árba.
  Zs
  Egyébként egy csomó nyugati anyaismerősöm van, aki isteníti.

 • 2006.10.04 17:01:24OftF

  lejárt nyugaton? "2005 tíz legmenőbb babatermékének egyike volt"

 • 2006.10.10 12:26:18librandi

  Ez komoly? Hogy egy tízdekás fröccsöntött sz*r tizenkétezerbe kerül? Mondja valaki, hogy pótolhatatlan, nélkülözhetetlen és hihetetlenül hasznos objektumról van szó, különben nagyon hangos röhögésbe kezdek.

 • 2006.10.10 13:53:01eszter

  Mennyi pénzt kapott az az ortopéd orvos, aki erre rányomta a pecsétjét? Én még azon is aggódtam, hogy a kis kagylós autósülésben utazik,félig ülve, terhelve a gerincét, de ott a biztonságot elsőként figyelembe véve nem volt más választásom...Hova tegyük a kiságyban unatkozó, minket látni kívánó gyereket? Egy pokrócra fektessük le magunk közelében, pl. Még a végén megtanul megfordulni, ne adj Isten kúszni magától, a maga tempójában, egészségesen terhelve a gerincét. Ha ott is nyivákol, akkor ebben a csodaszékben is fog.

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta