SZÜLŐSÉG

Mit vegyen fel a programozó gyereke?

2006. szeptember 29., péntek 09:03

Ha gyermekünk/barátaink gyermekének apja vagy anyja, illetve mind a kettő számítógépközeli munkát végez, ne adj' isten programozó, blogger vagy simán webguru, és a thinkgeek.com-ról szokott magának karácsonyi ajándékot rendelni, akkor biztos mosolyt csalhatunk a szülők arcára egy pár vicces feliratú bodyval és rugdalózóval, melyet a Cafepress.com-on találunk.

Arról nem is beszélve, hogy milyen jól lehet menőzni többi számítógépfüggő haverjaink előtt majd, ha az "I don't know PHP yet" feliratú pólóba öltöztetett kislányunkat először megmutatjuk nekik. Kedvencem a "My Daddy is a Geek but I still Love Him" feliratú body, mely előrejelzi az "apa gyere játszani" és a "most nem tudok, mert éppen a slashdot-ot olvasom" közti ellentmondást.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta