SZÜLŐSÉG

Mit vegyen fel a programozó gyereke?

2006. szeptember 29., péntek 09:03

Ha gyermekünk/barátaink gyermekének apja vagy anyja, illetve mind a kettő számítógépközeli munkát végez, ne adj' isten programozó, blogger vagy simán webguru, és a thinkgeek.com-ról szokott magának karácsonyi ajándékot rendelni, akkor biztos mosolyt csalhatunk a szülők arcára egy pár vicces feliratú bodyval és rugdalózóval, melyet a Cafepress.com-on találunk.

Arról nem is beszélve, hogy milyen jól lehet menőzni többi számítógépfüggő haverjaink előtt majd, ha az "I don't know PHP yet" feliratú pólóba öltöztetett kislányunkat először megmutatjuk nekik. Kedvencem a "My Daddy is a Geek but I still Love Him" feliratú body, mely előrejelzi az "apa gyere játszani" és a "most nem tudok, mert éppen a slashdot-ot olvasom" közti ellentmondást.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta