SZÜLŐSÉG

Mit vegyen fel a programozó gyereke?

2006. szeptember 29., péntek 09:03

Ha gyermekünk/barátaink gyermekének apja vagy anyja, illetve mind a kettő számítógépközeli munkát végez, ne adj' isten programozó, blogger vagy simán webguru, és a thinkgeek.com-ról szokott magának karácsonyi ajándékot rendelni, akkor biztos mosolyt csalhatunk a szülők arcára egy pár vicces feliratú bodyval és rugdalózóval, melyet a Cafepress.com-on találunk.

Arról nem is beszélve, hogy milyen jól lehet menőzni többi számítógépfüggő haverjaink előtt majd, ha az "I don't know PHP yet" feliratú pólóba öltöztetett kislányunkat először megmutatjuk nekik. Kedvencem a "My Daddy is a Geek but I still Love Him" feliratú body, mely előrejelzi az "apa gyere játszani" és a "most nem tudok, mert éppen a slashdot-ot olvasom" közti ellentmondást.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta