SZÜLŐSÉG

Babahajba babahajzselét!

2006. szeptember 21., csütörtök 14:44

Az amerikai szépségiparban nem létezik kihasználatlan piaci rés: a gyermekparfümökön már nem csodálkozunk, a csecsemőkön is használható hajzselé azonban kicsit erősnek tűnik. Ígérete szerint a hajzselé kisimítja a bölcsőben elfeküdt tincseket, megzabolázza az elektromosan röpködő pókhálószerű szálacskákat, és megtartja a frizurát.

A The Original Little Sprout márkájú termék lelkes felhasználói között megtaláljuk Brooke Shields és Diane Lane színésznőket, illetve gyermekeiket is. „Anyu, előbb a simítót tedd rá!” – követeli Rowan, Shields gyermeke fésülködés előtt. A sokáig szülés utáni depresszióval küzdő színésznő levelében leszögezi: boldog, hogy most már nincs hiszti a fésülködés körül.

Ha valaki a saját csemetéje hajára kenné, 12 amerikai dollárért megrendelheti: a leírás szerint európai, afrikai, indiai, közel-keleti, latin és karibi hajra is kiválóan alkalmazható.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta