SZÜLŐSÉG

Babahajba babahajzselét!

2006. szeptember 21., csütörtök 14:44

Az amerikai szépségiparban nem létezik kihasználatlan piaci rés: a gyermekparfümökön már nem csodálkozunk, a csecsemőkön is használható hajzselé azonban kicsit erősnek tűnik. Ígérete szerint a hajzselé kisimítja a bölcsőben elfeküdt tincseket, megzabolázza az elektromosan röpködő pókhálószerű szálacskákat, és megtartja a frizurát.

A The Original Little Sprout márkájú termék lelkes felhasználói között megtaláljuk Brooke Shields és Diane Lane színésznőket, illetve gyermekeiket is. „Anyu, előbb a simítót tedd rá!” – követeli Rowan, Shields gyermeke fésülködés előtt. A sokáig szülés utáni depresszióval küzdő színésznő levelében leszögezi: boldog, hogy most már nincs hiszti a fésülködés körül.

Ha valaki a saját csemetéje hajára kenné, 12 amerikai dollárért megrendelheti: a leírás szerint európai, afrikai, indiai, közel-keleti, latin és karibi hajra is kiválóan alkalmazható.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta