SZÜLŐSÉG

Csikis Elmo tömegverekedést okozhat

2006. szeptember 20., szerda 16:30

Újabb játékőrület készül ledönteni a lábáról Amerikát: a Szezám utca rajzfilmsorozat Elmo figurájának új kiadása a padlón fetreng a röhögéstől, ha megcsiklandozzák. A Csikis Elmo névre hallgató plüssfigurát először 1996 karácsonyára dobták piacra, és akkora sikere volt, hogy több játékboltban összeverekedtek a szülők a bábu utolsó példányain.

A játékőrületet Schwarzenegger főszereplésével a Hull a pelyhes című film is megörökítette: ott egy Turboman nevű akciófigurát kellett mindenáron beszereznie az elfoglalt apukának. Elemzők szerint az idén tízéves játék jubileumi kiadása olyan vásárlási hullámot kelthet, mint legutóbb 1998-ban a Furby névre hallgató, pislogó és beszélő robotszörnyecskék.A T. M. X. Elmo (Csikis Elmo Extreme) névre hallgató új figura álla, pocija és talpa is csikis: ingerlés esetén az álló figura hangosan kacagva lerogy, csapkodja a térdét, majd lassan feláll megint. Második csikizésre már végigfekszik a padlón a röhögéstől, harmadszorra pedig hanyatt fordul és kezével csapkodja a padlót, úgy nevet.

Az ovisoknak szánt szőrös, piros figura kedden került a boltokba Amerikában, és rögtön elkapkodták. A manhattani Toys R Us boltban például két óra alatt kifogytak a készletekből, az egyik New Jersey állambeli Wal-Mart előtt pedig már a nyitás előtt sorok álltak, hogy biztosan jusson nekik a figurából, tudósított a CNN. Karácsonyra várhatóan nem tudnak eleget gyártani Elmóból, így megismétlődhetnek a tíz évvel ezelőtti tömegjelenetek. Nem tudni, vajon Magyarországra mikor jut el a negyven dolláros szőrmók: a Poronty úgy tippeli, itthon nem ebből lesz tömegverekedés.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2006.10.03 09:45:22zoral

    Sziasztok!

    Feleségem azonnal letámadta az egyik angol webshopot, amint meglátta Elmót. meg is vette azonnal a "gyereknek". Jól van na, én is vettem a gyereknek kamerát mikor még meg sem született :D

    Lekameráztam az irodában hogy teljes legyen a kép! :)

    http://www.bumm.sk/index.php?show=3503

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta