SZÜLŐSÉG

Csikis Elmo tömegverekedést okozhat

2006. szeptember 20., szerda 16:30

Újabb játékőrület készül ledönteni a lábáról Amerikát: a Szezám utca rajzfilmsorozat Elmo figurájának új kiadása a padlón fetreng a röhögéstől, ha megcsiklandozzák. A Csikis Elmo névre hallgató plüssfigurát először 1996 karácsonyára dobták piacra, és akkora sikere volt, hogy több játékboltban összeverekedtek a szülők a bábu utolsó példányain.

A játékőrületet Schwarzenegger főszereplésével a Hull a pelyhes című film is megörökítette: ott egy Turboman nevű akciófigurát kellett mindenáron beszereznie az elfoglalt apukának. Elemzők szerint az idén tízéves játék jubileumi kiadása olyan vásárlási hullámot kelthet, mint legutóbb 1998-ban a Furby névre hallgató, pislogó és beszélő robotszörnyecskék.A T. M. X. Elmo (Csikis Elmo Extreme) névre hallgató új figura álla, pocija és talpa is csikis: ingerlés esetén az álló figura hangosan kacagva lerogy, csapkodja a térdét, majd lassan feláll megint. Második csikizésre már végigfekszik a padlón a röhögéstől, harmadszorra pedig hanyatt fordul és kezével csapkodja a padlót, úgy nevet.

Az ovisoknak szánt szőrös, piros figura kedden került a boltokba Amerikában, és rögtön elkapkodták. A manhattani Toys R Us boltban például két óra alatt kifogytak a készletekből, az egyik New Jersey állambeli Wal-Mart előtt pedig már a nyitás előtt sorok álltak, hogy biztosan jusson nekik a figurából, tudósított a CNN. Karácsonyra várhatóan nem tudnak eleget gyártani Elmóból, így megismétlődhetnek a tíz évvel ezelőtti tömegjelenetek. Nem tudni, vajon Magyarországra mikor jut el a negyven dolláros szőrmók: a Poronty úgy tippeli, itthon nem ebből lesz tömegverekedés.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2006.10.03 09:45:22zoral

    Sziasztok!

    Feleségem azonnal letámadta az egyik angol webshopot, amint meglátta Elmót. meg is vette azonnal a "gyereknek". Jól van na, én is vettem a gyereknek kamerát mikor még meg sem született :D

    Lekameráztam az irodában hogy teljes legyen a kép! :)

    http://www.bumm.sk/index.php?show=3503

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta