SZÜLŐSÉG

Csikis Elmo tömegverekedést okozhat

2006. szeptember 20., szerda 16:30

Újabb játékőrület készül ledönteni a lábáról Amerikát: a Szezám utca rajzfilmsorozat Elmo figurájának új kiadása a padlón fetreng a röhögéstől, ha megcsiklandozzák. A Csikis Elmo névre hallgató plüssfigurát először 1996 karácsonyára dobták piacra, és akkora sikere volt, hogy több játékboltban összeverekedtek a szülők a bábu utolsó példányain.

A játékőrületet Schwarzenegger főszereplésével a Hull a pelyhes című film is megörökítette: ott egy Turboman nevű akciófigurát kellett mindenáron beszereznie az elfoglalt apukának. Elemzők szerint az idén tízéves játék jubileumi kiadása olyan vásárlási hullámot kelthet, mint legutóbb 1998-ban a Furby névre hallgató, pislogó és beszélő robotszörnyecskék.A T. M. X. Elmo (Csikis Elmo Extreme) névre hallgató új figura álla, pocija és talpa is csikis: ingerlés esetén az álló figura hangosan kacagva lerogy, csapkodja a térdét, majd lassan feláll megint. Második csikizésre már végigfekszik a padlón a röhögéstől, harmadszorra pedig hanyatt fordul és kezével csapkodja a padlót, úgy nevet.

Az ovisoknak szánt szőrös, piros figura kedden került a boltokba Amerikában, és rögtön elkapkodták. A manhattani Toys R Us boltban például két óra alatt kifogytak a készletekből, az egyik New Jersey állambeli Wal-Mart előtt pedig már a nyitás előtt sorok álltak, hogy biztosan jusson nekik a figurából, tudósított a CNN. Karácsonyra várhatóan nem tudnak eleget gyártani Elmóból, így megismétlődhetnek a tíz évvel ezelőtti tömegjelenetek. Nem tudni, vajon Magyarországra mikor jut el a negyven dolláros szőrmók: a Poronty úgy tippeli, itthon nem ebből lesz tömegverekedés.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2006.10.03 09:45:22zoral

    Sziasztok!

    Feleségem azonnal letámadta az egyik angol webshopot, amint meglátta Elmót. meg is vette azonnal a "gyereknek". Jól van na, én is vettem a gyereknek kamerát mikor még meg sem született :D

    Lekameráztam az irodában hogy teljes legyen a kép! :)

    http://www.bumm.sk/index.php?show=3503

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Ilyen volt a Habsburgok udvarhölgyének lenni

A filmek, regények alapján azt gondolhatjuk, hogy udvarhölgynek lenni buli volt: az ember lánya szép ruhákban pompázott, elcsacsogott a királyi fenségekkel, és nagyokat mulatott az udvari bálokon. A valóság nem volt ennyire fényes.

OTTHONTÉRKÉP A világ ultraexkluzív villáinak toplistája

Luxusingatlannak azt szokták hívni, aminek az ára 1 és 8 millió dollár között van. Na, itt most olyan házakat mutatunk, amik százszor ennyibe kerülnek. Ulta-mega-gigadrága körkép a világból

B1Gasztró Izgalmas dolgok másnapos pékáruból

Ha már unod a pirítóst, itt van 3 ötlet, amivel új életre kelhet a háromnapos kifli. Élet a mákosgubán innen és túl, nem csak kiflimaradékra gondolva.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta