SZÜLŐSÉG

Britney Spears a gyerekruhákon spórol

2006. szeptember 19., kedd 07:56

Az immár kétgyermekes popsztár-anyuka második fiának is ugyanolyan kezdőbetűjű nevet adott, mint az elsőnek. A múlt kedden született kis Sutton Pierce Federline így problémamentesen örökölheti egyéves bátyja, a bulvárlapok által eddig is csak SPF néven emlegetett Sean Preston ruhácskáit.

Azt nem tudni, miért tetszik Britneynek ennyire ez a monogram, amellyel amúgy a naptejek napvédő faktorát rövidítik, a Velvet előrelátó Porontyának mindenesetre a két SPF iskoláséveire is van öltöztetési tippje: a spanyol Springfield divatmárka ruháin ugyanis jobbára az SPF rövidítés szerepel. Így Britney és ingyenélő önjelölt rapsztár férje megspórolhatja a monogramozás költségeit, amiből hosszabb távon akár még egy olyan 300 ezer dolláros karóra is kijöhet, mint amivel K-Fed júniusban lepte meg magát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta