SZÜLŐSÉG

Britney Spears a gyerekruhákon spórol

2006. szeptember 19., kedd 07:56

Az immár kétgyermekes popsztár-anyuka második fiának is ugyanolyan kezdőbetűjű nevet adott, mint az elsőnek. A múlt kedden született kis Sutton Pierce Federline így problémamentesen örökölheti egyéves bátyja, a bulvárlapok által eddig is csak SPF néven emlegetett Sean Preston ruhácskáit.

Azt nem tudni, miért tetszik Britneynek ennyire ez a monogram, amellyel amúgy a naptejek napvédő faktorát rövidítik, a Velvet előrelátó Porontyának mindenesetre a két SPF iskoláséveire is van öltöztetési tippje: a spanyol Springfield divatmárka ruháin ugyanis jobbára az SPF rövidítés szerepel. Így Britney és ingyenélő önjelölt rapsztár férje megspórolhatja a monogramozás költségeit, amiből hosszabb távon akár még egy olyan 300 ezer dolláros karóra is kijöhet, mint amivel K-Fed júniusban lepte meg magát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta