SZÜLŐSÉG

Britney Spears a gyerekruhákon spórol

2006. szeptember 19., kedd 07:56

Az immár kétgyermekes popsztár-anyuka második fiának is ugyanolyan kezdőbetűjű nevet adott, mint az elsőnek. A múlt kedden született kis Sutton Pierce Federline így problémamentesen örökölheti egyéves bátyja, a bulvárlapok által eddig is csak SPF néven emlegetett Sean Preston ruhácskáit.

Azt nem tudni, miért tetszik Britneynek ennyire ez a monogram, amellyel amúgy a naptejek napvédő faktorát rövidítik, a Velvet előrelátó Porontyának mindenesetre a két SPF iskoláséveire is van öltöztetési tippje: a spanyol Springfield divatmárka ruháin ugyanis jobbára az SPF rövidítés szerepel. Így Britney és ingyenélő önjelölt rapsztár férje megspórolhatja a monogramozás költségeit, amiből hosszabb távon akár még egy olyan 300 ezer dolláros karóra is kijöhet, mint amivel K-Fed júniusban lepte meg magát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Ilyen volt a Habsburgok udvarhölgyének lenni

A filmek, regények alapján azt gondolhatjuk, hogy udvarhölgynek lenni buli volt: az ember lánya szép ruhákban pompázott, elcsacsogott a királyi fenségekkel, és nagyokat mulatott az udvari bálokon. A valóság nem volt ennyire fényes.

OTTHONTÉRKÉP A világ ultraexkluzív villáinak toplistája

Luxusingatlannak azt szokták hívni, aminek az ára 1 és 8 millió dollár között van. Na, itt most olyan házakat mutatunk, amik százszor ennyibe kerülnek. Ulta-mega-gigadrága körkép a világból

B1Gasztró Izgalmas dolgok másnapos pékáruból

Ha már unod a pirítóst, itt van 3 ötlet, amivel új életre kelhet a háromnapos kifli. Élet a mákosgubán innen és túl, nem csak kiflimaradékra gondolva.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta