SZÜLŐSÉG

A jó gyerekek sátorban pisilnek

2006. szeptember 18., hétfő 13:03

A kisfiús anyukákkal gyakran előfordul, hogy pelenkázás közben tetőtől talpig lepisili őket a kis aranyos. Az ilyen balesetekre kínál megoldást az egyik legidiótább nevű amerikai termék, a Pee-Pee Teepee; ugyebár tipi, mivel kis jóindulattal indiánsátor formája van, és pipi, mint a pisi infantil-angol nyelven.
  A mosható kis pamutkúpot pelenkázás közben a kis kukira kell helyezni, amivel elérhető, hogy minket ne pisiljen le a gyermek, csak saját magát. Tíz amerikai dollárért öt kis tölcsér lehet a miénk, világoskék repülős vagy natúr autós és hajós mintával. Fürge ujjakkal rendelkezők házilag is elkészíthetik mintegy tizenöt perc alatt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta