SZÜLŐSÉG

Napvilágot látott a Poronty

2006. szeptember 18., hétfő 08:17

Poronty néven elindult a Velvet új, blogosított baba-mama rovata. Szeretné tudni, hogy hol lehet divatos terhesfarmert kapni, hogy melyik játszóházban nem esik fejre a gyerek, és hogy milyen idétlen ajándékot érdemes venni újszülött unokaöccsének? A Poronty utánajár, kinyomozza, eldönti, és képekkel illusztrálva közli a végeredményt.

Tanácsadóink várják kérdéseiket a fogamzással, gyermekszüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos ügyekben, melyekre a fórumon válaszolnak. Cikkeinkkel kapcsolatban várjuk olvasóink véleményét, történeteit, melyekből a legérdekesebbeket közöljük.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2006.09.18 17:38:06pkil

  Mikortól lehet a kislány babának kilövetni a füleit?

 • 2006.09.18 21:14:59

  Nem tartom jo otletnek a fulbelovest. A ful akupunkturas pontokban gazdag terulet, igy egy rosszul pozicionalt lyuk ki tudja mit okozhat a babanal. Persze ha valaki nem hisz az ilyesmiben...
  Masfelol egy baba nem attol lesz szep, ha egy bazi nagy karika log a fuleben, mint egy kaloznak. Szerintam ha eleg nagy lesz, akkor majd eldonti, hogy csonkolja-e magat, vagy sem.
  Mindamellett a fulbevalot elfekszi, beakad, kitepi, elveszti.
  Ez is csak egy olyan dolog, mint a maci a pelenkan: nem a babanak miatt nyomtatjak ra, hanem anyucinak, apucinak. A baba lesz... - szo szerint :-)

 • 2006.09.19 09:31:10

  Én is azzal értek egyet, hogy nem kell kilövetni egy csöppség fülét! Egy az, hogy FÁÁÁÁJ! Akárki akármit mond, hogy nem emlékszik rá a gyerkőc, meg, hogy más is túlélte...Az én kislányom is egy izgő-mozgó "sajtkukac", aki mindent kipróbál. Szerintem még a fülbevalóját is kiszerelné. Féltem, hogy kiszakad! Nekem az ismeretségi körömben is van egy nő, akinek hiányzik egy darab a fülcimpájából(gyermekkori fülbevalós baleset miatt) Hááát, mit mondjak, nem szép látvány!
  Nem csak fülbevalótól szép egy kislány!!! Sőőőt! :)

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta