Nézze meg velünk, milyen zűrös egy szellemlátó stylist élete!

A Stylist fura mutáns: misztikus thriller és dráma egyben, de Olivier Assayas Cannes-ban a legjobb rendező díját nyerte el vele az idei Cannes-i Filmfesztiválon. Most velünk megnézheti, hogyan boldogul Kristen Stewart a szellemekkel!

Maureen élete olyasmi, amiről sokan csak álmodnak: fiatal amerikai nő, aki Párizsban él, egész nap csak luxusbutikokban vásárolgat, és ezt ráadásul nem is ő fizeti, miközben egyfolytában a telefonján lóg és ismerőseivel csetelget. Ez elég jól hangzik elsőre, nem? Akkor most kicsit árnyalva a képet: Maureen nem magának vásárolgat, ez csak a munkája, amit ráadásul utál, mert elveszi az időt attól, amivel foglalkozni szeretne; nemrég halt meg az ikertestvére, és szellemekkel kommunikál. Maureen élete tehát alapvetően nem is olyan felhőtlen, és bár természetfeletti képességei folytán képes kapcsolatba lépni halott ikertestvérével, Lewisszal, az azért már őt is megijeszti, amikor egy nap a telefonjára titokzatos üzenetek kezdenek érkezni egy ismeretlentől. Na, így milyen?

Ha érdekli, mi lesz ebből, akkor nézze meg figyelmesen az alábbi trailert, majd kattintson, mert a hajtás után nyereményjáték várja, ahol nyerhet tőlünk jegyet a filmre!

Olivier Assayas A stylist című filmje a dráma és a misztikus thriller keveréke, és nem sikerülhetett annyira rosszul, ha Cannes-ban idén a legjobb rendező díját sikerült elnyernie vele (és a kritikák szerint a sikerben Kristen Stewart alakítása is vastagon benne van). Magyarországon március 30-tól játsszák a mozik a filmet, és ön is az elsők közt nézheti meg, ha megválaszol egy kérdést. 

Így nyerhet jegyet a filmre

A film forgalmazója, a Cirkofilm jóvoltából 5x2 darab jegyet sorsolunk ki azok közt, akik időben megírják a választ a következő kérdésre: milyen esküt tettek egymásnak a testvérek?

A megfejtéseket a press@cirkofilm.hu címre várjuk március 29-én déli 12:00 óráig bezárólag, a szerencsés nyerteseket a Cirkofilm fogja értesíteni. Sok szerencsét!

Oszd meg másokkal is!
Mustra