Emma Watson Belle babája inkább Szörnyeteg, mint Szépség

Nem állítjuk, hogy egyszerű munka emberi arcvonásokat, hasonlóságokat megjeleníteni játékbabákon, de ha csak a Barbie celebsorozatára gondolunk, azért láttunk már példát arra, hogy meg lehet ezt oldani. Nagyon nem igaz ez azonban a Disney márciusban debütáló, de a rajongók által már nagyon várt Szépség és a Szörnyeteg élőszereplős moziváltozatához készült Belle babára. A Moviefone-on bukkantunk rá az Emma Watson vonásait viselő babára, aminek csak két hibája van. Az egyik, hogy akárhogy is nézzük, kicsit sem hasonlít a bájos és szép színésznőre. A másik, hogy kifejezetten ijesztőre sikerült.

Egy babagyűjtő rajongó csapott le boldogan a frissen megjelent babára, majd Flickrre posztolta ki a fotót felháborodásával együtt. Ezt a postot kapta fel a Twitter, és ennek köszönhetően az egész internetet ellepték a furcsa "Szépségek". Kétségkívül megosztotta az internet népét a Disney új babája, legtöbben azt vallják, hogy inkább hasonlít Justin Bieber énekesre, mint a fiatal színésznőre. 

Ha egyetért a többséggel, és ön szerint se hasonlít a baba se Emma Watsonra, se (legalább) az eredeti, rajzfilmszereplő Szépségre, akkor szavazzon a cikire!. Ha viszont így is menőnek tartja, akkor nyomjon nyugodtan a menőre, szép az, ami érdek nélkül tetszik. Ha pedig szeretné ellenőrizni a hasonlóságot, akkor íme, a film előzetese:

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1054) (1205) Ciki!
Mustra