STÍLFŰRÉSZ, A DÍVÁNY KULTÚRBLOGJA

Meghalt Gábor Zsazsa

2016. december 19., hétfő 00:36

99 éves korában, szívrohamban halt meg a magyar származású Gábor Zsazsa, akit legtöbben minden idők legnagyobb celebjének tartanak. Gábor Zsazsa a második világháború idején menekült az Amerikai Egyesült Államokba, majd 1954-ben ismerte meg Hollywood. Több mint 70 filmben szerepelt, de a legtöbben mégis a fényűző életéről ismerték. Sokak szerint ő volt minden mai celebritás ősanyja, aki gyakorlatilag azért volt híres, mert híres volt, illetve mert kilencszer házasodott. 

A TMZ információi szerint vasárnap szívrohamot kapott, kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni. Gábor Zsazsa egészségi állapota az utóbbi években folyamatosan romlott, ennek ellenére férje, Frederic Prinz Von Anhal minden évben rendezett neki születésnapi bulit, ahol a meghívott vendégek nem is találkozhattak az ünnepelttel. Gábor Zsazsa februárban lett volna 100 éves. 

Blogok, amiket olvasunk

STíLER 5 tipp úszógumi ellen

Hiába edzünk és diétázunk, az a fránya úszógumi csak nem akar leolvadni? Ez az öt tipp bármilyen diétába vagy életmódba könnyedén beilleszthető, és segít a lapos has elérésében.

MÁS TÉSZTA Bögrés kefíres süti

Akkorát estem, hogy muszáj volt sütnöm valami vigasztalót. De isteni reggelire vagy vendégvárónak egy pohár finom tea mellé is.

HATÁRÁTKELŐ Los Angelesben az élet...

Egy idő után nem mondod az itthoniaknak, hogy jól vagy, mert mindenki csak arra vár, hogy mondjak végre valami rosszat
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés