Nincs jobb Cooper ügynök és Tuskó Lady John Malkovichnál!

Úgy tűnik, nem csak mi vagyunk izgatottak a 2017-re áttolt új Twin Peaks sorozat miatt, hanem John Malkovich is, aki a Psychogenic Fugue című kisfilmmel tiszteleg David Lynch legendás tévésorozata, annak karakterei, illetve az olyan klasszikusok előtt, mint például a Lost Highway – Útvesztőben, a Radírfej, a Kék bársony vagy az Elefántember.

reklámfilmekben is erős rendező rajongóinak a színész átalakulásairól készült teljes húsz perces anyagért 10 dollárt (2746 forintot) kell befizetniük a David Lynch Foundation számlájára, a megszállotabbak pedig 25 dollár (6862 forint) fejében egy Music of David Lynch lemezt is kapnak a film megtekintésének lehetősége mellé. A tavaly rögzített albumom olyan sztárok kaptak helyet, mint a Moby, a Duran Duran, Jim James, Lykke Li, Zola Jesus, vagy Sky Ferreira.

Egyébként nem David Lynch hősei (Cooper ügynök, Tuskó Lady, Rejtélyes férfi, sőt maga a jellegzetes frizurájú rendező) az elsők, akiknek a 62 éves John Malkovich belebújt a bőrébe. A színész ugyanis Sandro Miller portréfotóssal már készített egy “Malkovich, Malkovich, Malkovich” című sorozatot, melyen olyan hírességek világhírűvé vált fotóit gondolták újra, mint Alfred Hitchcock, Marilyn Monroe, Jean Paul Gaultier vagy Che Guevara. És persze A John Malkovich menet óta azt is tudjuk, ő játszaná a legjobban John Malkovichot!

Oszd meg másokkal is!
Mustra