Szereti a romantikus filmeket? Nyerjen mozijegyet!

 A Cirko-Gejzírrel közösen invitáljuk önöket moziba, és mivel szinte itt a nyár, ezért a kesergés helyett egy dán romantikus vígjáték várja  a nézőket. Az Egy szó, mint száz: szerelem! című film több nemzetközi díjat is besöpört, a legjobb színésznő és forgatókönyv díját is elnyerte, szóval lehet, hogy egy új sikerfilmet nézhet meg az elsők közt június 16-án a Cirko-Gejzírben, ahová 5x2 páros jegyet lehet nyerni. 

A történet Ellenről és a barátnőiről szól, akik meglepő módon a szerelmet keresik. A három éven át tartó kutatás során öt, késő harmincas-kora negyvenes nő életét ismerhetjük meg. Attól, hogy állítólaga dánok a világ legboldogabb nemzete, azért naná, hogy lesznek könnyek és drámák, meg persze örömök és boldogság is, ahogy azt kell. Küzdelmeik háttere mind a nyolc fejezetben egy-egy különleges esemény: szilveszteri parti, házavató, meglepetésbuli, szentivánéji mulatság, esküvő, névadó ünnepség, házassági évforduló, illetve születésnap. Lehet izgulni, hogy lesz-e happy end, vagy a dán realizmus K.O-val üti ki a boldogságot?

Ha nyerni akar, nincs más dolga, csak válaszolni egy kérdésre és izgulni, hogy nyert-e. (A nyertesek nevét nyilvánosságra hozzuk, ha nem szeretné, hogy ez bekövetkezzen kérjük jelezze nekünk a levelében.)  Kinek a stílusára emlékeztetett Ellen beszéde? A megfejtést a cirkofilm@cirkofilm.hu címre küldje el!

Oszd meg másokkal is!
Mustra