Na, mit villantott Lana Del Rey az új klipjében?

A napokban debütált Lana Del Rey legújabb, High By The Beach című videóklipje, amiben a melankolikus dalairól ismert énekesnő ezúttal sírás helyett kivételesen az akcióhős oldalát villantja meg: helikopteres paparazzókat gyilkol. A motivációt értjük, ami miatt viszont a klip külön érdekes, az, hogy Del Rey még valamit megmutat a klipben: az új, még be sem igazán rendezett malibui villáját. Igen, pontosan azt, amit épp a pióca firkászok és rajongók miatti zaklatások miatt vásárolt.

Kattintson, ha megnézné belülről is!
Kattintson, ha megnézné belülről is!

Az énekesnő évek óta lakott Los Angelesben, de elege lett a háza előtt táborozó rajongók és paparazzók hadából, ezért két hónapja egy olyan tengerparti házat vett, ahol el tud bújni előlük. A hírről akkor a TMZ hírportál is beszámolt sok fotóval (melyek a linkre vagy az alábbi képre kattintva megnézhetők), ezekből kiderül, hogy a 3 millió dolláros (közel 840 millió Ft), Malibu sziklás partján épült, gyönyörű panorámájú házhoz négy fürdőszoba, három hálószoba és egy saját partszakasz is tartozik. Ez utóbbi teljesen sziklás, azaz se szomszédok, se gyalog érkező látogatók, szóval tényleg tökéletes választás, ha az ember el akar bújni a zaklatók elől – vagy ha olyan klipet forgat, amiben arról van szó, hogy még itt is lehetetlen. De ennek kapcsán legalább minden szögből jól megvizsgálható az új kégli.

Az új dal egyébként a szeptemberre ígért Honeymoon című albumról való, amit nem kevés kíváncsisággal várnak a rajongók és a szakma egyaránt. Állítólag az előző, Ultraviolence című albummal ellentétben ez jóval nyugodtabb, harmonikusabb dalokból áll majd – amibe azért egy kis mészárlás a jelek szerint azért belefér.

Oszd meg másokkal is!
Mustra