Csótányles és csupa chillout augusztus utolsó hete

Augusztus 21. Csütörtök

Kiheverni az augusztus huszadikai mulatságot, vagy akár a B my lake nevű balatoni őrületből tér csak vissza a fővárosba a Jurányiban egy Leselkedők premier vár önre. A STEREO Akt és a Szputnyik Hajózási Társaság közös előadásában a központi téma a házat ellepő csótányok kiirtása. A Leselkedők egy zenés, vizuális alapú színházi előadás, amelyben közösen keresik a választ a kérdésre, hogy hol az igazság a kollektív bűnösség és a felelősség teljes elhárítása között.

Augusztus 22. Péntek

Ha volna olyan szerencsétlen, aki kiment volna, de nem sikerült neki a Szigetre, annak ma este ott van a Hangmás az A38-on, ami ugyan nem egy Madness, de azt mondják, az nem is volt olyan nagy szám. A Hangmás a "szokásos évi hajósüllyesztő bulit" ráadásul a vadiúj Hoodoo Offenders társaságában fogják ünnepelni, de hogy ez jó vagy rossz hír, az majd kiderül a buli után, ráadásul önöknek is kell eldönteni...

IMG 8048
Kothencz Attila / Index

Augusztus 23. Szombat

Általánosan elmondható, hogy az egész országban tombol a borfesztivál szezon, szinte nem is lehet elkerülni az ilyen standokat ilyenkor, de ha okvetlen szeretné kimaxolni az élményt, amit a borfogyasztás okoz, akkor próbálkozzon Győr felé, ahol az önnek ingyen zenélő Tom Jonesba futhat bele a Győri Bornapok, bor-, borlovag és Gasztronómiai Fesztiválon. Komolyan ez a neve, már a fesztiválnak, amit ráadásul a hetedik alkalommal rendeznek meg, és az is lehet, hogy majd egyszer elkezdik rövidíteni is a nevét, de egyelőre örüljünk a világsztárnak a Városház téren.

6162medium
mufegyor.hu

Augusztus 24. Vasárnap

Azt mondják, hogy az augusztus 22-24-i hétvégén „A Nő” körül forog a Palotanegyed Fesztivál, így mi ennek örülünk. "Világzenei koncertek, kiállítások és kézműves vásár várja a szebbik nem képviselőit és kísérőiket a belváros szívébe megrendezett ingyenes rendezvényre. A Múzeumkertben többek között Szalóki Ági, a Kerekes Band, Szirtes Edina „Mókus” és a MoNaMo, a Nikola Parov Qartet, Herczku Ágnes és a Besh o droM adnak koncertet; a Muzikum Klubban pedig Sebestyén Mártát hallhatjuk. A Szabó Ervin téren rendezett vásáron kézműves édességek, illatszerek és ékszerek szigete várja a hölgyeket." Elhízni nem ér!

1039677 137980073074578 1624599328 o
Facebook / Palotanegyed Fesztivál

Augusztus 25. Hétfő

Visszazökkenhet a valóságba az Amadeus című Orlais előadással, ami ugyan nem váltja meg a világot, de a hetet biztos, hogy izgalmasan indítja. Ajánlottuk már, most leginkább azért említjük meg, hogy itt a szeptember, nemcsak az iskola kezdődik, hanem a színházi szezon is, és ha már megtehetjük, nézzünk két jó színészt, ha nem is életük alakításában

PH2 6969
Takács Attila

Augusztus 26. Kedd

Vasárnap kezdődött a Zsidó Nyári Fesztivál, reméljük, igazuk lesz, és nem csak optimizmusból adták neki ezt a nevet Zsidó Őszi Fesztivál helyett. Ma mindenesetre bepillantás nyerhetnek Izrael mindennapjaiba a Gozsdu udvarban megrendezett multimédiás kiállításon, zene- és könyvvásáron, ami után este le is vezetheti az ember a keddi stresszt a hatodik All Style Practice & Jam Session bulin a Müsziben. Ha ez a buli mégsem nyeri el a tetszését, akko még mindig ott a Kobuci kert és a Sonny And His Wild Cows!

DSC 7258
Bődey János / Index

Augusztus 27. Szerda

A Junkies frontembere Szekeres András önálló albummal jelentkezik a zenekar rajongóinak feltehetően legnagyobb örömére, ebből ad ma este ízelítőt a Barba Negra Track-ben. A Holnapután című albumától valami ilyesmit várhatunk, mutatjuk is, hátha bejön, és akkor lehet menni már szerdán is bulizni, íme: 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek