Boldog végért Szentendrére, Antwoordért a Parkba menjen!

Július 31. Csütörtök

Ejnye, hát hova máshova lehetne menni ezen az augusztust megelőző utolsó csütörtökön, ha nem a jó hangulatú Jurányiba, ahol a legendásnak nevezett Máté Gábor osztály egyetlen kiugrott színész tagját, Gál Kristófot ismerheti meg a nagyérdemű. Az AlkalMáté Trupp előadását összesen négyszer fogják játszani, így ha látni akarja, ne habozzon!

10550989 757180164340369 3187267334885113740 n jurányi
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház

Augusztus 1. Péntek

Amennyiben úgy érzi ez a péntek a keserédes sztoriké, akkor önnek újfent Szentendrén a helye, ahol többek között Margitai Ági és Hernádi Judit is dalra fakadnak egy címéből ítélve pozitív kimenetelű rákbetegség következtében. A Happy Ending című Orlai darab lassan beköltözik a Belvárosi Színházba, de addig is a Városháza udvarán ezen a hétvégén még meg lehet nézni.

orlaiprodukcio.hu herk 3-4
orlaiprodukcio.hu

Augusztus 2. Szombat

Már szombat van, és még nem bulizott? Semmi baj, van mára program dögivel, akkor is, ha nem valamelyik trendi vidéki fesztivált választja. Például ugye ott az Afro Magic koncert a Roham bárban, ahol fergeteges drum&dance show után hajnalig afro dancre lehet ropni. Őrületesen izgalmasan hangzik. De az Akvárium felé is veheti az irányt, ahol ma a The Black Lips várja rajongóit, előttük a Middlemist Red játszik, nem árt időben odaérni.

Augusztus 3. Vasárnap

A koncerttel egybekötött mozizásnál nincs is jobb program vasárnap estére, így nyugodt szívvel ajánljuk a Kinema + Mozinet programját, azaz a Frank című filmet a Kolorban, ami előtt a Mayberian Sanskülotts játszik. "A Mayberian Sanskülotts egy, a nyolcvanas évek magyar alternatív zenekarainak örökségét, a századközép díváinak kultuszteremtő attitűdjét, a magyar népzene örökségét sajátosan ötvöző, és ezeknek kivonatát megannyi titkos adalékkal a kortárs popzenébe átemelő négytagú zenekar" - áll az ismertetőben. 

kolor kinema 10525756 317112048452907 6428182392393391980 n
Facebook / Kolor Kinema

Augusztus 4. Hétfő

Vicces rövidfilmeket nézhet, aki este a Holdudvar kertmoziba látogat. Egészen pontosan arról van szó, hogy a Clermont-Ferrand-i Fesztivál legfontosabb, illetve legviccesebb filmjeit fogják bemutatni Francia Kertmozi elnevezésű programjuk keretében. Amennyiben szereti a rövidfilmeket, ezeket mindenképp látnia kell!

Augusztus 5. Kedd

Az extrém videoklipjeiről és őrült fellépéseiről is híres dél-afrikai Die Antwoord újra Magyarországra érkezik és augusztus 5-én a Budapest Parkban koncertezik. "A különleges zenei projekt egyik fő ihletforrása a zef, egy dél afrikai stílusirányzat. A zef szó azaz az alapvető stílus nem csak a zenére korlátozódik, hanem egy komplex életérzést takar. Legegyszerűbben azonban a zenén keresztül definiálhatjuk, amelyre jellemző az afrikai törzsi zenei elemek és modern hangzás kombinálása"  - írja a Budapest Park a honlapján. Legyen ön is zef egy estére! 

Augusztus 6. Szerda

És még mindig Budapest Park, ez van, ha valahol sok jó program van egyszerre. Ma este például az Ivan & The Parazol és Mary Popkids adják a bulit, így a pörgés adekvát. Nincs is miről beszélni, ők meg csak úgy ömlenek a Petőfiből, így nyilván az is ismeri őket, akinek csak nagyon ritkán tekint körbe a honi zeneiparban. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek