Még farsangozhat is idén húsvétkor!

Április 17. Csütörtök

Túl hosszúnak azért nem neveznénk ezt a hétvégét, de mégsem kell dolgozni menni majd hétfőn, ami azért jobb a semminél. Lesz ajánlónk arra is, hova lehet menni nyulat simogatni (szinte bárhova), de előbb beszéljünk a bulikról! Ha óvatosabban kíván belehúzni a hétvégébe, akkor az inspiráló tematikával jelentkezőInspiráló Designelméletet válassza: Sikersztorik hőseivel beszélgetnek, olyan hazai tervezőket látnak vendégül, akik a magyar közönség meghódításán túl a külföldi piacon is elismertek. Ma este a Fogas Házban Szépvölgyi Viki képviseli a LOFFICE-t az IDE kerekasztalbeszélgetésen.

10150552 710205339002039 474011526 n
Facebook / Inspiráló Designelmélet

Aztán lehet menni partizni, hiszen ma Paloma presents: Soft opening van. Ha valaki ebből nem értené, arról van szó, hogy megnyitó lesz, egészen pontosan a Palomáé, ami egy önfenntartó művészeti és kulturális projekt egy 120 éves házban Budapest belvárosában. Kiállítótér, bemutatóterem, nyitott műhely, workshop és rendezvényhelyszín, ami egész nap várja a látogatókat, ha művészetet ötvözne a bulizással.  

10174971 10202764858375549 239616466 n
Facebook / Paloma

Április 18. Péntek

Jó, csütörtökön még úgysem annyira ér vészesen tolni, bezzeg pénteken! " Morzsa Record at Hátsó kapu" hirdeti magát az esemény, ami annyit tesz, hogy a sokat sejtető Hátsó kapu nevű itatóban nyitja meg tavaszi turnéját a külföldi és magyar zenészekből összeverődött Morzsa Record, akik nagyon rövid alatt a város egyik legmenőbb kocsmazenekarává nőtték ki magukat. Aki szereti a fura szövegeket és a kevésbé rongyrázós közeget, annak ott a helye a Dohány utcai koncertjükön is, melyet várhatóan egy nyugat-európai miniturné követ majd.

Tényleg nem mi tehetünk róla, hogy csak angolul tudnak eseményeket elnevezni, még akkor is, ha rém hülyén hangzik, de szólunk, hogy aki imád beöltözni farsang után, annak se kell házibulit csinálnia ehhez, hiszen ott a Skins party Indie Rehab Easter Edition, ami – bár a nevéből ez nem derül ki – egy beöltözős buli, ahol nem kötik meg, minek öltözz be, de milyen eredeti lenne egy Playboy nyuszi!

És még mindig nincs vége, hiszen reménykedhetünk, hogy sikerül elcsípnünk ma Jude Law-t a Kolorban vagy legalább Zimány Lindát. Ha egyiket se, akkor még mindig partizhatunk a Music Marketen, ahol Nowsound, Fresher és No Disco hagy nyomot a hallójáratokban.

Április 19. Szombat

Stíle Nakt lesz a Kioskban, ahová megint a legkúlabb arcokat várják, hát, mi másért, mint mert "szupersztár fesön DJ" jön el, Makány Márta legyek, ha nincs a programnak valami köze a divathoz. Beszarás, Emmanuell Caurel is ott lesz!!!

10174873 472720459523195 2935951785971476622 n
Facebook / Stíle Nákt

Szofisztikáltabb partit keres mára? Nem gond, ott a Tranzdanz Diverzity a Mu Szinházban, ahol Kovács Gerzson Péter mutatja be legújabb darabját, amiben egy nem is annyira képzeletbeli városban, DiverZityben játszódik, melynek hiszterizált és agymosott, gyűlölködő és féltékeny, reális és irracionális félelmektől rettegő, a vezérért rajongó vagy neki csupán meghunyászkodó lakóit látjuk majd. Izgin hangzik, nem?

Április 20. Vasárnap

Ha szeretne visszautazni az időben, akkor menjen le ma este a Kisüzembe, ahol Kézdy Luca hegedűművész kísér néma és némított filmeket. Garantált kikapcsolódás egy novemberi időjárásba hajló húsvéti vasárnapon. 

923517 590240497711711 652146066 n
Facebook / Kisüzem

Április 21. Hétfő 

A Budapesti Operettszínház már nem először hiphoppal üdvözli a nyuszit, Stereo Street címen "Magyarország legjobb street dance csapataival és természetesen a színház fiatal művészeivel is találkozhatunk, Balogh-Barta Viktória rendezésében." És hogy mi ez, ennél is pontosabban? "...Egy olyan táncos világba repít el mindenkit, ahol a ritmus, a különböző tánc stílusok és a mai trendek mellett a hip hop zene autentikus vonalai is szerepet kapnak." No, kérem, ez is lesz a héten.  

Április 22. Kedd

A Föld napja mellett, csak nem Havizaj van már megint? De bizony, és a Filter Klub mai fellépői többek között Cruor Incendia az Usából, de nem csak rá lehet őrjöngeni, hanem rajta kívül még Drogded, valamint ParaNoiZ vs. dzsémszGOND is fellép, elképesztő, hogy milyen végletekig szellemes nevük van ezeknek a dj-knek.

1148874 668406639882950 70720994 n
Facebook / Havizaj

Április 23. Szerda

                                                                                                                                                                Járt már Szent-Iványi Réka: Nincs abban semmi című kiállításán? Akkor éppen itt van az ideje, még május elejéig megteheti amúgy. A fotóművész képei állítólag "olyanok, mint egy erős gyomros, felöklelnek, megragadnak, megölelnek, magadra hagynak. Ezek a képek bemásznak a privát teredbe és számon kérnek". És önből mit hozna ki?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek