Szerezzen egy csomó könyvet ingyen!

Kilencedik alkalommal rendezik meg világszerte az Olvass egy e-könyvet hetet világszerte. A kanadai kezdeményezéshez Magyarországon is több kiadó csatlakozott, az Akadémiaitól a Tarandusig. A teljes listát itt találja meg.

Nem gondoljuk, hogy tömegek fognak lecsapni a Hepatocellularis carcinoma című műre, vagy az Ügyvédjelöltek kézikönyvére, de a szűk rétegeket érintő könyveken kívül meséket és regényeket is bőven találni a listán.

stockfresh 497270 digital-and-paper-library sizeM

Aki szívesen olvas Nemere Istvántól, az örülhet, mert az Adamobooks rögtön két könyvét is ingyen kínálja a héten. A golyóálló kísértet és a '80-as években még betiltott Gránitmezőn viszonylag rövid, de annál szórakoztatóbb.Nem tudunk szó nélkül elmenni a Kutyahoroszkóp mellett, kötelező olvasmány Vágó Ágnes könyve.

Ha szereti a családtörténeteket, akkor Önnek írta Görög Sándor a Repkényszaggatást. Az 1930-as években kezdődő történet a gyógyszerkutató életébe enged bepillantást. Az Akadémiai kiadó egyébként igen gálánsan számos szakkönyvet 50 százalékos kedvezménnyel kínál.

Aki szívesen olvas Oszama bin Ladenről, annak az Ad astra kiadó könyvét ajánljuk, melybe három novella került be.

V.Z.Pittore a rendszerváltás fuvarozóiról írt, a Taxisok”k” az ő életükbe enged betekintést.

A Digitalbooks egy egész halom könyvet pakolt fel Benedek Elektől Sebestyén Balázsig. De találni itt komoly könyveket is, a szerzői jogokkal foglalkozó könyvet egyébként 6700 forintért tudnánk megvenni. De aki a szexiparról olvasna, az is talál magának valót.

A Fapadoskönyvtől Barsi Ödön gyerekkönyvét, A tenger meséit ajánljuk, de számos klasszikus krimi is az olvasókra vár. A Hónap Könyve Rebecca Reé művét adja ingyen, mely Bergman és Capa szerelméről szól. Aki szívesen olvas kortárs irodalmat, az gyorsan kattintson Esze Dóra Bodzagőzéért, aki pedig ifjúsági könyvet keres, az Molnár Csaba könyvét A három kristály legendáját fogja szeretni.

Ha pedig a kínálat láttán rákapott az e-olvasásra, akkor nézze meg, milyen readert érdemes vásárolni. A könyveket egyébként számítógépen és mobiltelefonon is olvashatja, nem beszélve a tabletekről, de a szemnek sokkal jobb a direkt erre a célra megalkotott kütyü.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek