18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A 10 legdögösebb pasi, akiről nők ne is álmodozzanak

Ki ne hallotta volna nőtársaitől azt a lemondó sóhajt, amit olyankor hallatnak, amikor kiderül számukra, hogy az istenített férfi sztár meleg? Na igen, mindannyian hallottunk, vagy hallattunk már ilyet.

Barney Stinson nem csajozik
Barney Stinson nem csajozikChris Delmas / Visual Press Agency

Persze nem mintha amúgy lenne esélyünk ezeknél a férfiaknál, csak már maga a tudat is elég hervasztó, hogy Neil Patrick Harris, Ricky Martin, vagy éppen Bery sosem akarna feleségül venni minket, és még csak gyermekeket sem óhajtana nemzeni nekünk. Ez is csak olyan dolog, mint egy egyszerű Chanel-katalógus: hiába tudjuk, hogy sosem engedhetünk meg magunknak egy kétmilliós bugyit, azért jó álmodozni arról, hogy egy jobb világban 5 ilyenünk is lenne. A tanulság tehát, hogy míg Brad Pitt bármikor otthagyhatja csalánszopó csaját, hogy bekopogtasson Üllői úti albérletünkbe, addig a következő 10 férfi ezt soha nem fogja megtenni.

10. Richard Chamberlain

tk3s eyevine10043770
Jim Ruymen

Chamberlain 1934-ben született a kaliforniai Beverly Hillsben.Televíziós karrierje a nyolcvanas évek elején érte el második csúcspontját a Shogun, majd a Tövismadarak című sorozatokban játszott főszerepet. Jelenleg a Hawaii-szigeteken él élettársával, Martin Rabbettel, akivel a hetvenes évek közepe óta vannak együtt. Bár szexuális irányultsága közismert volt, miután egy francia női magazin 1989-ben felkapta a témát, ő maga először 2003-ban megjelent önéletrajzában beszélt nyíltan melegségéről.

9. Sam Sparro

Az egykori gyerekszínész – született Sam Falson - portugál származású ausztrál dalszerző-énekes és producer – művésznevét az ausztrál rádió kabalafigurájától, Sammy Sparrowtól kölcsönözte. Tíz éves volt, amikor családjával Los Angelesbe költöztek. Sparro, aki gyermekként több reklámfilmben és rádiós műsorban is szerepelt, élt Londonban és ismét Los Angelesben, dolgozott PR-cégnél és kávéházban, közben pedig reménybeli zenei karrierjére készült.–olvashattuk az MR2 honlapján.  Sparro 2008-ban robbant be a köztudatba, Black and Gold című száma örökre beleégett azoknak az agyába, akik valamilyen oknál fogva kénytelenek voltak kereskedelmi rádiót hallgatni munkahelyükön.

8. George Michael

George Michael kétszeres Grammy-díjas angol énekes-dalszerző a 80-as években lett igazán népszerű, amikor megalapította a Wham! nevű popduót egykori iskolatársával, Andrew Ridgeleyvel. Michaelt 1998-ban letartóztatták, mert egy másik férfival kapták rajta félre nem érthető helyzetben egy bevásárlóközpont mosdójában. Az énekes ez után az incidens után jelentkezett, mintegy kimondatlan coming outként a nagy port kavart Outside című videoklippel, melyben a letartóztatásához vezető helyzeten ironizál, és több meleg pár, szintén félre nem érthető helyzetben látható.

7. Freddie Mercury

A párszi indai származású brit zenész, a The Queen együttes énekeseként 1991-ben halt meg AIDS-ben. Egyesek úgy vélik, biszexuális volt, mivel a 70-es években egy Mary Austin nevű nővel élt párkapcsolatban. A sajtó a kezdetektől vájkált a magánéletében, és vélt vagy valós bizonyítékokat közölt a másságával kapcsolatban. 1974-ben például a New Musical Express újságírójának - állítólag - így nyilatkozott: „Meleg vagyok, mint a kályha, drágám!”. A 80-as években több homoszexuális kapcsolatára is fény derült. Igaz ugyan, hogy fogai nem voltak agyonszabályozva, de a hangjába legalább annyian voltak szerelmesek, mint amennyien Obamára szavaztak az Egyesült Államokban.

6. Rufus Wainwright

2011 februárjában jelentette be honlapján a kanadai-amerikai dalszerző-énekes – aki öt éve él stabil párkapcsolatban a Berlini Operánál dolgozó Jörn Weisbrodttal –, hogy gyermekkori barátja, Lorca Cohen (Leonard Cohen lánya) február elején egészséges leánygyermeket szült nekik. Wainwright hangsúlyozta, a gyermeket közösen nevelik majd, és Viva Katherine Wainwright Cohen a mamája családnevét is viseli. A zenésznek idén április 23-án jelent meg legújabb albuma, az Out Of The Game, a címadó dal klipjének főszerepében Helena Bonham Carterrel.

5. Bery

Sugár Bertalant 1992-ben ismerhettük meg a Csöngess be hozzám, jó barát című feldolgozásával. Az akkor még duci, szemüveges kisrácból pár évvel később igazán szemrevaló férfi lett, aki 1999-ben Ébredj velem című számával futott be ismét. A Wikipédián megjelent szócikkéből viszont mindenképpen muszáj idéznünk dicséretes nyíltsága miatt: „2008-ban a TV2 Strucc című műsorában nyíltan felvállalta homoszexualitását. „16 éves korom óta így élem az életem. Azért vállaltam fel az érzéseimet, mert nem akarok titkolózni, és nem akarom, hogy összesúgjanak a hátam mögött.” – nyilatkozta Bery. Élettársa Sebián-Petrovszki László államtitkár, aki vagyonnyilatkozatában is megjelenítette Beryt.”

4. Ricky Martin

Ricky Martin Grammy és Latin Grammy-díjas Puerto Ricó-i énekes. Világszerte eddig több mint 55 millió albumot adott el, és bár karrierje során világszerte nők millióinak szívébe riszálta be magát a latin popsztár, ő maga 2010 márciusáig szinte egyáltalán nem engedett betekintést nyerni a magánéletébe. Bár szexuális irányultságáról már korábban is folyamatosan jelentek meg találgatások, először 36 évesen, 2008 augusztusában nyilatkozott erről, amikor az egész világot meglepte a hírrrel, hogy béranya segítségével ikerfiai születtek. „Büszkén mondhatom, hogy szerencsés homoszexuális férfi vagyok” – vallott Martin az apaságról.

3. Darren Hayes

Darren Hayes brit-ausztrál énekes, dalszövegíró 1996-ban debütált a Savage Garden nevű pop együttes énekeseként. Első szólóalbuma 2002-ben jelent meg. A Brisbane-i születésű Hayes 2006-ban lépett házasságra Richard Cullennel Londonban. Amint a Gay.hu beszámolt róla, 2007-ben Hayes sajtótájékoztatón kritizálta az ausztrál miniszterelnököt, John Howardot, amiért az nem írta alá országában a melegek házasságáról szóló törvényt.

2. Neil Patrick Harris

141132259
Ethan Miller

A 39 éves Harris nem csak színész, hanem énekes és bűvész is. Az Így jártam anyátokkal című sorozatban ő alakítja  az örökké csajokat kergető Barney Stinsont, amiért számos alkalommal jelölték Emmy-díjra, de 2009-ben a Golden Icon Awardon meg is nyerte a Legjobb színész televíziós vígjáték-sorozatban kategória díját, 2011-ben és 2012-ben pedig a People's Choice Awardson a Kedvenc férfi vígjátékszínész lett.  A színész több, mint 8 éve alkot egy párt David Burtka amerikai séffel, és 2010-ben az egyik közösségi oldalon közölték az örömhírt követőikkel és egyben a világgal, miszerint  ikreket várnak.

1. Matthew Bomer

142990798
Bobby Bank

Tízes listánkon a legdögösebb meleg férfi címét Matt Bomer nyerte el. A 34 éves texasi származású Matt Bomert leginkább sorozatszerepei tették híressé. Szerepelt a The Guiding Light, a Tru Calling - Az Őrangyal, a Traveler - Az utolsó vakáció, a Chuck, a White Collar, és a Glee című sorozatban is, de feltűnt a Légcsavar, A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet, és a Lopott idő című mozifilmekben is. Bomer Simon Halls újságíróval él együtt, akivel 3 fiúgyermekük van, akik közül ketten ikrek.

Ön szerint ki a legszexibb meleg sztár?

Oszd meg másokkal is!
Mustra