SPIRIT

Lulu a jósnál: Lélek röntgenszemek előtt

2010. július 6., kedd 12:17

jos_m Lulu a kártyajós után egy léleklátó szakavatott tekintetét kereste. Semmilyen adatot nem adtam ki neki korábban magamról. Agyamban azt pörgettem, hogy bár vannak dolgok, amelyekre ráhibázhatott, de ő túl sok mindent tud - meséli. Jövendőmondás és információk az égiektől.

A cigánykártyák színes birodalma után úgy döntöttem, valami teljesen mást szeretnék kipróbálni. Kíváncsi voltam, hogyan dolgozik egy léleklátó, mit is lát ő pontosan? A lelkemet? Megszereztem hát egy elismert szakember telefonszámát.

Léleklátó közgazdász

Márti a megbeszélt találkozóról fél órát késett. Az utcán vártam rá. Mint kiderült, idős embereknek segített a gyógyulásukban, s visszafelé dugóba keveredett. Ezek után nem tudtam nem megbocsátani a késést, és amúgy sem vagyok az a türelmetlen fajta. Ahogy helyet foglaltam Mártinál, rögtön ellazultam. A félhomályban, gyertyák fényében, kellemes, nyugtató zenével átitatott szobában nyugalom szállt meg. Azonnal éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Márti elmesélte, hogy gyerekkora óta lát, és végzettsége szerint közgazdász. Két diplomát is szerzett, idegen nyelveken is beszél, dolgozik, és már közel másfél évtizede hivatásos léleklátó. Cikkeket ír a témában és előadásokat is tart. Hozzátette, hogy az égiektől kapja az információkat, és a születéssel kapta a beavatottságot, a képességeit.

Angyali és ördögi energiák

Miután egy kis csajos csevej után feloldódtam, nekikezdtünk a „munkának". Behunyt szemmel térképezett fel, és gyors egymásutánban közölte az információkat: idős lélek vagyok, ez a 41. életem, 75% bennem az angyali rész, 25 % az ördögi energia, tele vagyok víz elemmel, jó hallásom van, tehetségem van a zenéhez, hármas szemüveget hordok, érzékeny ember vagyok, elváltam, 2006-ban mélypont volt az életemben, van gyerekem, polgári családból származom, és így tovább. Agyamban azt pörgettem, hogy bár vannak dolgok, amelyekre ráhibázhatott, de ő túl sok mindent tud.

Visszeret látott a farmer alatt

A múltam elemzése után Márti röntgenszemével a fejem búbjától a talpamig átvizsgált. Figyelmét nem kerülte el a gerincferdülésem, a gyakori fejfájásom, a kissé nehézkes emésztésem, és a farmernadrágom alatt megbúvó két kis visszerem sem. Boldog voltam, hiszen annak ellenére, hogy hipochonder vagyok, ő semmi komoly problémát nem talált, sőt. Kiderült, hogy egészségi állapotomat tekintve négy évet letagadhatok a koromból. Több mint egy órát ültem nála, s ő ez alatt felsorolta a legfontosabb történéseket, állomásokat, embereket az életemből, majd áttért a közeljövőben megoldandó feladataimra.

Bár biztosított róla, hogy születési számaimnak köszönhetően az angyalok védelme alatt állok, közölte, hogy rengeteg nehézség vár rám az életben. Nem lepődtem meg, hisz ezt saját bőrömön tapasztalom. Lehetséges, hogy az idősebb lelkek már jobban bírják a strapát? - tettem fel a kérdést magamban. Majd Márti folytatta: tartsam jobban kordában az érzelmeimet, éljem meg jobban a nőiességemet, és legyek kicsit határozottabb, keményebb. Márti egy új kapcsolat és kisbaba lehetőségét vázolta fel, majd alkalmi léleklátóm hozzátette, hogy kilences évem van, így most van az ideje a nagy lezárásoknak, hogy egy teljesen új úton indulhassak el. Ezen cseppet sem csodálkoztam, hiszen jó ideje én is érzem ezt. Nem hiába bukkannak hát fel az utóbbi időben sorban az exeim - gondoltam magamban. A hosszas elemzés után jó érzésekkel távoztam tőle.

www.leleklato.eoldal.hu

Ujfalusi Márta: 06 30 6057199

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.07.07 11:52:36Csillaggyermek

  Szint már látom:
  "Lulu tenyérjósnál, kesztyű nélkül"
  "Lulu és az aurafotó-művész"
  "Lulu szemei - íriszdiagnosztika"
  "Ennyi, feladom - Lulu és a sarlatán jós"

  Hmm ... tanakodnak a szerkesztők, milyen téma legyen a következő? Gaszto, intim és spirit rovat megvolt ... legyen akkor a trend rovat. Öltözködhetne, meg lakberendezhetne, feng shuizhatna. Aha, jó ötlet.

 • 2010.07.07 12:41:01eternity

  Anyám, borogass.
  Na, tegye fel a kezét, akinek van még kérdése azzal kapcsolatban, Luluka miért nem talál párt magának.

 • 2010.07.07 13:11:21lol

  Lulu a vízparton: Szúnyogirtás PSZI-energiával
  Lulu és a boszorkányok: Békává változtattak, de már elmúlt
  Lulu szeánszon: Szellemes szellemek
  Lulu távgyógyul: Emelt díjas gerincműtét Tihanyi professzorral
  Lulut elrabolják: UFO-kaland megdönthetetlen bizonyítékokkal
  Lulu és az ingás ember: Keressünk vizet Felsőzsolcán! (Bocs, ez rossz vicc volt.)
  Lulu és a számmisztika: Hány éves a kapitány?
  Lulu és a Bioptron lámpa: Fény az éjszakában
  Lulu és a telepátia: Hogyan telefonáljunk ingyen?

  Gyűjthetnénk még ötleteket, nehogy abbahagyják! Ez a Dívány a legkényelmesebb ülőhely a magyar interneten.

 • 2010.07.07 13:23:44dns

  Kedves Csillaggyermek és lol! A szerkesztőségünk nevében köszönjük az ötleteket Lulu további, szürreális kalandjaira, nagyon szórakoztatóak.

 • 2010.07.08 11:41:51Utcamacska

  75% bennem az angyali rész, 25 % az ördögi energia

  Kedves Közgazdász Hölgy! Ezt meg honnan a lópikulából, miféle képlet alapján tetszett kiszámolni, kezicsókolom :)

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta