SPIRIT

Ember és számok misztikus kapcsolata

2009. május 4., hétfő 09:22

foldhozragadt-szkeptikus Számok mondják meg az életünk elmúlt és eljövendő történéseit – ki hallott ekkora sületlenséget?!

A számmisztika talán alkalmazható az élet egyes területein, bár a földhözragadt szkeptikus szerint mindenfajta egybeesés a számok és a való élet eseményei között puszta véletlen. Ennek megfelelően fontos döntéseket hozni, élethelyzetekben erre vagy arra kanyarodni a számok suttogása alapján minimum is megkérdőjelezi az ember épelméjűségét.

A számmisztikával foglalkozó „látók” csak azért praktizálhatnak, mert a modern természettudományokban járatlanok beakadnak a hálójukba. A földhözragadt szkeptikus szerint csak az van, amit érzékszerveinkkel vagy műszereinkkel látunk.

A Dívány szerkesztősége ebben a kérdésben nem kíván se pró, se kontra állást foglalni. Azt a kényelmes megoldást választja, hogy fölhajt egy szakértőt és néhány könyvet, hogy eldönthesse: egyetért-e a földhözragadt szkeptikussal, vagy másként tekint e témára…

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta