SPIRIT

A hét elejétől kezdve balesetek várhatók

2010. április 25., vasárnap 14:34

Április 26-án újra egzakttá vált a Szaturnusz-Uránusz szembenállás, balesetek, hirtelen események várhatók ebben az időszakban, valamint  párkapcsolati zűrök.  A nehezen kiegyensúlyozható ellentétek konstellációja legutóbb tavaly szeptemberben jött létre a két bolygó között. Érdemes odafigyelni!

baleset_mA zűrzavar ciklusai, Titánok harca őszi számvetésssel című cikkek, valamint az Éves asztrológiai körkép (2010 áprilisról) részletesen bemutatja a kölcsönhatást, és ennek lehetséges következményeit, ezért most csak fényszög legjellemzőbb hatásaival, többek között a fokozott balesetveszéllyel foglalkozunk. Sajnálatos módon a fentebbihez hasonló formációk már napokkal, hetekkel azelőtt érvényesítik hatásukat, mielőtt a szó matematikai értelmében pontossá válnának. A repülőgép-szerencsétlenségek és más légikatasztrófák az egyik legklasszikusabb uránusz-szaturnuszi típusú balesetnek számítanak, és a közelmúlt tragikus eseményei ezúttal is alátámasztják az asztrológiai megfigyeléseket.

Természeti katasztrófák, balesetek

A szokatlan légköri jelenségek szintén kapcsolatba hozhatók a konstellációval, akárcsak a napfolt-tevékenység, a különböző, elektronikus berendezéseinkre is ható változások bolygónk mágneses mezejében. A földrengések, vulkánkitörések létrejöttében a még mindig ható Szaturnusz-Plútó kvadrát (ld. őszi cikksorozatunkat: Kirándulás a purgatóriumba, A rettegés foka, Átkelés a Könnyek Völgyén, Trollok és az apa sötét oldala) is szerepet játszik, ill. már a május végén érezhetőbbé váló Uránusz - Plútó kvadrát hatása is tettenérhető.

Nagy próbatétel a szervezetnek

A hatalmas energetikai töltetű, de nagyon diszharmonikus konstellációk nagy próbatételt jelentenek az élő szervezetekre, emberi kapcsolatainkra, tárgyainkra egyaránt. Ha látszólag minden külső ok nélkül vibráló nyugtalanság, kapkodás kerít hatalmába, álmatlanságban szenvedünk, életritmusaink, ciklusaink felborulnak, a hatha jóga gyakorlatok, meditációs, relaxációs technikák többet segíthetnek a gyógyszereknél. A szív- és érrendszeri problémák, leginkább infarktus, stroke veszély, belső elválasztású mirigyek rendellenes működése nem csupán minket, hanem házi kedvenceinket is fenyegeti – minél idősebb állatokról van szó, annál inkább.

Szakítás, veszteségek

Emberi kapcsolataink is bizonytalanabb talajon állnak, mint általában. Ha egy párkapcsolatot már eddig is csak a megszokás, az új életszakasztól való félelem tartott össze, szinte bizonyos, hogy megszakad. Ugyanez vonatkozik más társulásokra, munkaviszonyra is, mint ahogy pénzünknek, értékeinknek is egyik pillanatról a másikra lábuk kelhet, ingatlanjainkban hatalmas károk keletkezhetnek.

Érzelmi hajótöröttek

Az uránuszi balesetek, kataszrófák mindig derült égből következnek be. Ugyanilyen gyorsan válhatunk átvitt értelemben is érzelmi hajótörötteké. Az Uránusz közelében állomásozó Jupiter, a hagyományos asztrológia Nagy Jótevője ugyan a tragédiák szerencsés, ha nem egyenesen csodával határos átvészeléséről is gondoskodik, másfelől azonban be is vonzhatja őket, hiszen megtorpedózza valóságérzékünket, eltúlozza önbizalmunkat és arra hajlamosíthat, hogy figyelmen kívül hagyjuk a részleteket.

Türelemmel átvészelhető

Az április 27.-i Skorpió telehold hatására még ingerlékenyebbé, szélsőséges hangulataink játékszerévé válhatunk. A realitás talaján maradva ugyanakkor látomásaink egy jövőbeli sikersorozat receptjét is magukban hordozhatják, a Halak Jupiter pedig, akár a szó szoros értelmében, akár szimbolikusan, életünk fő nyereményével is megajándékozhat bennünket. Eredményeink tartósításához, az utunkba kerülő lehetőségek kihasználásáhozt azonban hatalmas adag valóságérzékre, szorgalomra, kitartásra van szükség, azaz éppenséggel az április 8. óta újra a Szűzben vendégeskedő Szaturnusz erényeire.
Nem lesz könnyű feladat, hiszen a még mindig Oroszlánban állomásozó Mars hatására csak úgy izzunk a tettvágytól, a Bikában hátráló Merkúr és a Bakban szintén tolató Plútó azonban csak csigalassúsággal, sok késéssel és kitérővel engedi megvalósítani akár legígéretesebb projektjeinket is. A türelmetlenség, az eredmények ingerült hajszolása több évnyi, hónapnyi fáradozásunkat is tönkre teheti , ezért, ha minden idegszálunk berzenkedik is ellene, tanácsosabb betartani azt a tempót, amit Szaturnusz, nagy kozmikus munkafelügyelő diktál.

szerzőnk asztrológus

katiasztro@vipmail.hu


 

Folytatjuk -  Legközelebb: Hogyan kerülhetjük el a bajt?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.04.27 15:41:06Szamok Embere

  Pénzt is tetszik kapni ekkora hülyeségekért?

 • 2010.04.28 13:17:45Szamok Embere

  Holnap reggel napfelkelte várható

 • 2010.05.04 17:19:57luca

  Nekem kifejezetten tetszenek Kati előrejelzései. Mindig az ilyen bolygóállás-elemzéses előrejelzésekre vágytam:-) Sokkal értelmesebb mint az ilyen bulváros napi horoszkópok:
  "A csillagok igen melankolikus hangulatot jeleznek. Ne engedje, hogy ez a személyes ügyeire is kihasson. A fontos döntéseket bízza az Önhöz legközelebb álló személyre."
  Bár az asztrológiai alapismereteim elég hiányosak, így bevallom eléggé neki kell ülnöm, hogy egy-egy ilyen előrejelzést fel is tudjak fogni.
  Nem is értem, hogy akit nem érdekel vagy hülyeségnek tartja, az hogy képes egyáltalán végigolvasni??

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta