SPIRIT RÖVIDHÍR

Kipróbálhatod a hipnózist a hétvégén

2010. június 3., csütörtök 09:57

Akik szeretnék kipróbálni, milyen is egy hipnózis, hogy néz ki a családterápia, látogassanak el pénteken, szombaton és vasárnap a Ráday utcába.

A X. Ünnepi Könyvhét rendezvénysorozatában 2010. június 4-6. között - idén először - főszereplő a pszichológia. A résztvevő szakemberek az érdeklődőket szívesen hipnotizálják, derült ki a kulturális rendezvény hírleveléből. A lehetetlenre a tavaly indult új „lélekmagazin", a Mindennapi Pszichológia vállalkozik, de itt, a Bakáts tér - Ráday utca - Bakáts utca IX. kerületi háromszögében nyit a PsychoCafé is.

A gyerekneveléssel, párkapcsolatokkal és egyéb lelki problémát generáló tevékenységekkel foglalkoznak a szakemberek A Mindennapi Pszichológia azt szeretné megmutatni minden érdeklődőnek - magyarázza dr. Pápay Herbert Zsuzsa, a lap főszerkesztője -, hogy a lélektan rólunk, a hétköznapokról szól, nem pedig úri huncutság, a nők vagy a gyengék dolga. Általános nézet, hogy a pasik erősek, és nem szorulnak ilyesmire, mások meg azt mondják, hogy a pszichológia lelki betegeknek való."

A háromnapos PszichoFesztiválon a szakemberek és a közönség együtt kereshetik a választ az örök dilemmára: ki a boldog ember, és mitől válhatunk magunk is azzá - mondja prof. dr. Bagdy Emőke pszichológus, egyetemi tanár, a Károli Gáspár Református Egyetem Személyiség- és Klinikai Pszichológiai Tanszékének vezetője, a PszichoFesztivál védnöke. - Mi boldogít és hogyan „boldogulunk"? Hogy lehet, hogy azonos körülmények közepette az egyik ember belebetegszik valamibe, ami a másikról lepattan? Mit tud az, aki talpon marad? Ha ezt feltárjuk, megtudhatjuk a titkot: a győzelem, a diadal, a siker titkát, amihez a nehézségek eredményes legyőzése vezet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta