SPIRIT RÖVIDHÍR

Legújabb őrület - Levegőben jógázni

2011. május 8., vasárnap 13:05

Az antigravitációs jóga ugyanolyan, mint az összes többi fitnesz jóga, azzal a kis különbséggel, hogy a gyakorlatokat itt nem a földön egy matracon végzik.

A plafonra erősített erős és széles selyemszalag segítségével maradnak a levegőben a manhattani Om Fatory Yoga Center antigravitációs jógájának gyakorlói. Az új sportot Christopher Harrison légtornász fejlesztette ki hagyományos jóga elemekből, mert azok túlságosan igénybe vették a sérült csuklóját, amit nem bírt.

A levegőben végzett gyakorlatokhoz egy három méter hosszú széles selyemkengyelt használnak, ami a mennyezetről lóg le, mint egy hinta, és amiből olyan nehéz kiesni, mint egy függőágyból. A gyakorlatok a sportot kipróbáló Karen Barrow szerint meglepően könnyűek, remekül nyújtják az izmokat, és oldják a stresszt - már ha az ember képes elfeledkezni arról, hogy majdnem egy méter magasan csüng a levegőben.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta