SPIRIT RÖVIDHÍR

Tantrikus percek Somával és Joshi Barath-al

2010. november 12., péntek 13:58 |

Az első Budapesti Tantra Fesztivál mélyre ható, ébresztő erejű tanításai szigorúan a több ezer éves tradícióra épülnek mégis megfelelnek a nyugati civilizáció emberének racionális, világosságot megkövetelő elvárásainak, anélkül hogy bármit is veszítenének eredeti, misztikus lényegükből.

November 10–28. között indul az első Budapesti Tantra Fesztivál. A Tantra nemzetközi elismertségnek örvendő, valódi nagy mesterei: Swami Vivekananda Saraswati és Sahajananda (Claudiu Trandafir) továbbá Dr. Mihaiela Pentiuc orvos - jógaterapeuta 3 héten keresztül kínálnak rendkívül széles témakörben előadásokat és szemináriumokat. Megtudhatjuk, hogy a Tantra egy ősi spirituális” tudomány”, amely a nemiséget, - női férfi voltunkat - megragadva fedi fel az evolúció titkait, a látszat örömök mögé bújtatott valódi gyönyöröket, visszavezet minket igaz eredetünkhöz, és így a beható önismeret segítségével irányítja átalakulásunkat. Többek között szó lesz a spirituális szexualitás titkos tanairól a modern világ számára, párkapcsolati önfejlesztés, metafizikai alapismeretek, parapszichológia naturopátia és gyógyítás a jóga segítségével, valamint meditáció a Spirituális Szív felfedezésére és felébresztésére (négynapos csendes elvonulás). Egy témába vágó előadás erejéig Soma és Joshi Barath is jelen lesz.
A rendezvény helyszíne
: Szidhárta Közösségi Ház  Budapest, VI. Andrássy út 98.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta