SPICC

Tervezz boroscímkét!

2011. május 6., péntek 11:40

Vasárnap a Gozsdu bazárban borkóstolástól ellazulva kezdheted el megtervezni a Magyar Fesztiválok Borának címkéjét.

A Tokaj Kereskedőház Zrt. címketervezési pályázatot hirdet a Pincemester bora grafikai arculatának megtervezésére, amit legyártanak és be is mutatnak majd az idei Hegyalja fesztiválon.

2011. május 8-án vasárnap 11 órakor a tervpályázat sajtó-, blog és közönségtájékoztatójára borkóstolóval várják az érdeklődőket, amely során többek között az érintett termék segítségével teszik könnyedebbé a vasárnapi kikapcsolódást.

A pályázat keretében a „Magyar Fesztiválok Bora” fantázianevű termék címkéje kerül megtervezésre, szigorúan olyan feltételek között, amelyek bárki számára lehetővé teszik, hogy nevezze saját kreatív ötletét. A legjobb pályamunkákat természetesen a helyzet komolyságához illően díjazzák.

Gozsdu bazár (1074 Budapest, Király utca 13., a másik bejárat a Dob utca 16. felől érhető el)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta