9 nő az utcán

A Dívány bemutatja: 9 nő az utcán, könnyed zenés borvacsora a Pesti Lámpás étterem belső udvarán 2011. május 15-én vasárnap.

Tokaji borok a világ utcai ételeire hangolva - 9 fogás, 9 bor, 9 nő.

Kilenc nő összefogott, hogy a pesti éjszakában valahogy más megvilágításba helyezzék a tokaji borokat. Három Tokaj-hegyaljai borász, Bárdos Sarolta, Berecz Stéphanie és Bodó Judit hozza el kilenc borát, amihez gasztrósaink készítenek rendhagyó ételeket. Lila Füge és Fűszeres, akiket Mautner Zsófi, a Chili és Vanilia blog szerzője erősít, nemzetközi streetfood-dal párosítják a borokat. Lesz tortilla, burrito, thai curry, de különleges szendvics és francia sütemény is.

A zenéről Behumi Dóri, a Budapest bár és a Dórika és a rombolók énekesnője gondoskodik, a dekorációt és a tálalást Szigeti Zsófi tervezte meg.

A borokat Herczeg Ágnes és Toronyi Zsuzsa mutatja be.

Eddig a tokajit palotákban szolgálták fel, és libamájat társítottak hozzá. Most kiszabadítjuk az aranykalickából ezt a gyönyörű bort, és izgalmas utakat keresve nemzetközi street fooddal kínáljuk - ki gondolta volna, hogy a furmint kenyérlángossal, curryvel és vietnámi szendviccsel csodákra képes?

Nem kell a sok evőeszköz között eltévedni - csak egy kés, egy villa és egy kanál lesz az asztalon, nem kell eltartani a kisujjunkat borszagolgatás közben, vagy feszengve ülni a damaszt abrosz előtt, gyertek tornacipőben, elég, ha a poharak csillognak!

A 9 fogásos borvacsora ára 12 000 Ft/fő

Helyszín: Pesti Lámpás étterem, 1053 Budapest, Károlyi Mihály u. 12.

Kezdés: 19:30

Dresscode: laza

Jegyek elővételben a kilencno@gmail.com-on május 9-ig.

Minden Dívány olvasót  szeretettel várunk!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek