SHOPAHOLIC

Szabaduljon meg egyszerűen a lábszagtól

Tuna Judit 2012. június 4., hétfő 18:21

Végre újra itt a meleg, aminek nem örülnek őszintén azok, akik hajlamosak az izzadásra. Arról már egy korábbi cikkünkben írtunk, hogyan kerülhető el a fokozott izzadás, most viszont arra adunk tippeket, hogyan szabadulhat meg a roppant kellemetlen lábszagtól. Azt persze már mindenki kívülről fújja, hogy cseréljen cipőt naponta, használjon méregdrága lábizzadásgátlókat, cipődezodort, mosson rendszeresen lábat, és esténként vegyen lábfürdőt. Ha mindez nem használ, itt van pár tényleg jól bevált, olcsó, és – nem mellékesen – egyáltalán nem időigényes csodarecept.

Fotó: Swns.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Sajtdömping - A hét ajánlatai

Tuna Judit 2012. június 2., szombat 12:59

Ezen a héten érdemes odafigyelni a hiperek akcióira, különösen a sajtakciók és a fagyasztott élelmiszerek nagyon csábítók. A Trappista sajt még mindig nagyon jó áron van: mindössze 999 forint/kg, a kristálycukor meg 249 forint/kg.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tej- és cukormentes menü Budán 990 forintért

Tuna Judit 2012. június 1., péntek 15:46

A Majomkenyér.hu és egy budai kávézó, a SzendZso összefogtak és közös projektet indítanak június 4-től azoknak, akik laktóz- és gluténérzékenyek. A bisztróban az eddig megszokott ételeken felül most egy hónapig dietetikus által összeállított tej- és cukormentes menüt is felsorakoztatnak 990 forintért, ami egy levest és egy főételt tartalmaz majd.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megdöbbentő végeredmény: a jó esernyő drága!

Dívány 2012. június 1., péntek 08:12

A prognózis szerint egész júniusban olyan szeszélyes lesz az időjárás, mint eddig volt, ezért nem árt felkészülni az esősebb napokra is. Körülnéztünk, hol lehet venni jó áron esernyőt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így spóroljon a bevásárláson!

Tuna Judit 2012. május 30., szerda 19:57

Amikor a múlt heti akciós listát készítettem, felvetődött bennem:   azon kívül, hogy olcsóbb termékeket vásárolunk, hogyan lehetne még lefaragni egy átlagos bevásárlás összegéből? Íme 10+1 hasznos tanács, hogy az elkerülhetetlen pénzköltéskor is spórolhasson!

stockfresh 282288 save-money sizeM
Távolról sincs vége, olvasson még »

Ismét 999 forint a trappista - A hét ajánlatai

Tuna Judit 2012. május 28., hétfő 17:25

Igaz, hogy ezen a héten nincsen túl sok akció, de érdemes most beszerezni a kristálycukrot és a trappista sajtot. Utóbbit le is lehet fagyasztani, úgyhogy akár több kilót is vehet jutányos áron: 999 forint/kg.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mindent kiárusít a Cora!

Tuna Judit 2012. május 27., vasárnap 08:44

Most érdemes a Corában vásárolni, ugyanis az átállás miatt a legtöbb terméket akciósan lehet beszerezni!

Távolról sincs vége, olvasson még »

175 forinttal drágább a nagyobb kiszerelés az Auchanban

Tuna Judit 2012. május 25., péntek 18:15

Nem tud eltelni úgy pár nap, hogy ne kerülne a szemem elé egy-egy érdekesség valamelyik hipermarketben!  Az Auchanban kicsit túlárazták az Arielt.

ariel
Távolról sincs vége, olvasson még »

Áramütést okozhat a tölthető kézilámpa

Tuna Judit 2012. május 25., péntek 07:52

Az Energofish Kft. az Energoteam 19+18LED akkumulátoros, tölthető kézilámpa termékét - cikkszáma: 74990028 - áramütés és sérülés okozásának veszélye miatt azonnali hatállyal visszavonja a forgalomból. A fenti terméket a vásárlás helyén visszaveszik és annak ellenértékét ugyanott adják vissza.

Forrás: hbi.hu

Szinte semmit nem kap a cukorbeteg a hiperekben

Tuna Judit 2012. május 24., csütörtök 14:36

A hiperekmarketek közül a Corában van a legnagyobb választék diabéteszesek számára. Fájdalom, ezt csak a nyár végéig élvezhetik, ugyanis a Cora üzleteit felvásárolta az Auchan, az utóbbiban és a Tescóban pedig elég gyenge a felhozatal. Szerencsére van olyan webshop, ahol sok mindent be lehet szerezni egészen jó áron.

stockfresh 318268 cherry-with-sugar-in-woman-teeth-mouth sizeM
Távolról sincs vége, olvasson még »

A H&M-bikiniárban alázza az összes többit

Tuna Judit 2012. május 22., kedd 11:31

Elárasztották a fürdőruhák a boltokat, csak éppen a nyár nem érkezett még meg. A legolcsóbb bikini kétezerhatszáz, a legdrágább huszonegyezer forintba kerül.

Még nincs is strandszezon, sőt, még az érzete sem érkezett el hazánkba, az üzletekben mégis zsúfolásig állnak a bikinik. Ezt látva úgy döntöttünk, megpróbáljuk megtalálni az ideális bikinit, amelyik olcsó, de eszméletlenül jól néz ki. Nyilván nem mindegy, hogy milyen alakon…

Távolról sincs vége, olvasson még »

Leszakadt az álmennyezet a siófoki Tescóban

Tuna Judit 2012. május 21., hétfő 17:39

tk3s xposure 02122011 cbdc 0102

Kora délután leszakadt az álmennyezet a siófoki Tescóban, többen könnyebben megsérültek - közölte Páli Richárd, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. A siófoki szupermarket gyorséttermi részében a légelszívó karbantartási munkálatai közben szakadt le a teljes álmennyezet a hozzá kapcsolt berendezési tárgyakkal együtt. A törmeléket átvizsgáló tűzoltóknak két könnyű sérültről van tudomásuk, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata viszont arról tájékoztatta az MTI-t, hogy öten sérültek meg könnyebben. A siófoki rendőrkapitányság megkezdte a tanúk kihallgatását, és foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt nyomozást rendelt el.

Ezután ne csak az árakat figyelje a hipermarketben hanem néha nézzen a plafonra is, hátha leszakad...

Forrás: mti.hu

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Olcsó a Koronás cukor - A hét ajánlatai

Tuna Judit 2012. május 20., vasárnap 20:08

Érdemes bevásárlókörútra indulni a hétvégén, mert már régóta nem voltak olyan jó akciók, mint ezen a héten: Koronás kristálycukor 259 forint/kg, Dini tehéntúró 299 forint/500 g, Tolle Trappista sajt 1189 forint/kg. Az Auchannak és a Tescónak ezúttal meglepően gazdag az akciós kínálata!

Pornós játék a Tesco gyerekrészlegén

Tuna Judit 2012. május 20., vasárnap 11:36

A minap beugrottam a Tescóba, hogy a barátnőm gyerekeinek (2 és 4 évesek) vegyek valami helyes, netán készségfejlesztő játékot. Arra azért nem számítottam, hogy a plüss nem csak az érzelmi fejlődést célozza, de igencsak az életre készíti fel a gyerekeket. Igen igaz, tanultam, hogy a játék az életre nevel, de ennyire?

szp1
Távolról sincs vége, olvasson még »

Idén is flip-flopban töltjük a nyarat

Tuna Judit 2012. május 17., csütörtök 20:09

Mint minden évben, idén is elindultam, hogy megvegyem a jó idő egyik legfontosabb kellékét, a vietnámi papucsot, vagy más néven flip-flopot.

Törölje Hello Kittybe a fenekét!

Tuna Judit 2012. május 15., kedd 10:10

A Sparokat elárasztották a Hello Kittys vécépapírok, zsebkendők és papírtörlők.

999 forint a Trappista sajt - A hét ajánlatai egyben

Tuna Judit 2012. május 14., hétfő 08:56

Végre van értelme elmenni vásárolni, beindultak az akciók: Kaiser Baromfipárizsi 383 forint/kg, Trappista sajt 999 forin/kg, Vödrös magyar tejföl 399 forint/850g.

Kerestük a legjobb wc-papírt

Tuna Judit 2012. május 13., vasárnap 10:41

Az egyik hiper alkalmazottja szerint a legtöbb vásárló a Zewa WC-papírokat vásárolja. Ennek a miértjét igyekeztünk felkutatni.

Akciósan drágább az Auchan mosogatószere

Tuna Judit 2012. május 13., vasárnap 10:08

Ismét betévedtem egy hiperbe, és ismét belefutottam egy hatalmas" akcióba!

A natúrtermékben sem bízhat: ön tudja, mit ken a hajára?

Tuna Judit 2012. május 12., szombat 13:11

Rengeteg sampon van a piacon, és néha nehéz kiigazodni, hogy melyik felel meg legjobban a hajtípusának. Azt már nagyjából mindenki tudja, hogy a two-in-one, azaz a „kettő az egyben” termékek helyett érdemesebb külön sampont és kondicionálószert venni. Egy festett, igénybe vett hajnak sokkal több tápanyagra, hatóanyagra van szüksége ahhoz, hogy selymes és puha legyen, mint egy soha nem festett, natúr hajkoronának. Természetesen a balzsam mellett nagyban befolyásolja a haj minőségét az is, hogy milyen samponnal mossuk. Összetételük szempontjából vannak természetesebbek, és főként szintetikus anyagokból állók. Mi ötféle sampont teszteltünk hatás és összetétel szempontjából.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Molyürülék a dióbélben, mérgező gyommag a rozslisztben!

Tuna Judit 2012. május 12., szombat 11:59

Rovarszennyeződés miatt emberi fogyasztásra alkalmatlan dióbelet és mérgező gyommagot tartalmazó rozslisztet vont ki a forgalomból az élelmiszer-ellenőrző hatóság.

Natúr- és biodezodorokat teszteltünk

Tuna Judit 2012. május 11., péntek 00:35

Olyan natúr- és biodezodorokat teszteltünk, amelyekben nincsen alumíniumsó - mi legalábbis ezt feltételeztük. Az eredmény egészen meglepő lett: attól, hogy valamin natúr címke van, még simán lehet benne alumínium.

A dezodorok arra szolgálnak, hogy a kellemetlen testszagot semlegesítsék. Ezt négyféleképpen tudják megtenni: illatosítanak, szagtalanítanak, lehetnek gombaölők és pórusösszehúzók - magyarázta el a Díványnak dr. Torma Viktória házivegyész, a creativiky.hu munkatársa, amikor a közreműködésükkel belevágtunk a natúr- és biodezodorok feltérképezésébe. Mint az nagyon gyorsan kiderült: attól, hogy bio- vagy natúr címke található a dezodoron, még korántsem jelenti, hogy mentes a káros anyagoktól.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézze meg, hogy mit vesz le a polcról!

Tuna Judit 2012. május 9., szerda 23:41


Az egyik budai CBA-ban hülyére veszik a vásárlót: az Acqua Panna vizet az akciós vizek közé passzírozták, pedig nem is volt akciós, míg az akciós San Benedettót nem tették ki a polcra.

viz2
Távolról sincs vége, olvasson még »

A Salvequick fölényesen verte a többi ragtapaszt

Tuna Judit 2012. május 9., szerda 19:08

Ma már nemcsak gyógyszertárban lehet ragtapaszt kapni. Vásárolhatunk a trafikban, a szupermarketekben, a hiperekben, sőt, akár benzinkutakon is. Természetesen más és más áron. Jó, ha tudjuk, melyik tapasz mire való, melyik a jobb, de olcsóbb. Ehhez nyújtunk a magunk módján segítséget. Körülnéztünk, hogy nyárra felkészülhessen, és előre megvehesse az ön és családja számára a lehető legmegfelelőbb sebtapaszt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt a tavasz: barnítókrém nincs, de akciós a csokimikulás

Tuna Judit 2012. május 9., szerda 09:34

Éppen egy teszthez készültem vásárolni pár dolgot egy közeli Tesco üzletében, ahol felvilágosítottak arról, hogy önbarnítót ilyenkor már nem lehet kapni!

IMAG3858
Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

Bookline

Blogok, amiket olvasunk

FAPADOS Új menetrend és a legjobb jegyek

Tippek a jó előre tervezőknek, mi az, amire most kell lecsapni, és mi az, amit egyelőre bottal sem piszkálunk, mert annyira drága még. Fapados tippek a profiktól.

FILMVILÁG Csapatjátékos, Robinson, filmes hős

"Most már megpihenhetsz, hiszen filmértékek sokaságát hagytad magad után." A népszerű-tudományos dokumentumfilmek csodálatos egyéniségétől búcsúzunk.

KETTŐS MÉRCE Gyerekek a rácsok mögött a határon

A menedékjogi törvény módosítása embertelen. Európa álszent, helyettük végeztük el a piszkos munkát. Bonyolult kérdés, sok erkölcsi buktatóval.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

  • Még több Málta Pazar látnivalók, színes programok és garantált napsütés Máltán.
  • Vegyen ki egy-két hét szabadságot, és használja fel SZÉP kártyáját belföldön! Segítünk!
  • Varázslatos gyöngyszemek az azúrkék tengerben, vagy Guadeloupe-tól Savonáig.
  • Töltse az ünnepeket külföldön, Párizs, London, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Hirdetés