SHOPAHOLIC

Itt a hétvége, irány a kert!

Edicsek 2014. március 21., péntek 10:26

Most hogy egyre melegebbek a hétvégék és a nap is egyre többet süt, már semmi kifogása nem lehet, hogy miért nem rakja rendbe a kertet vagy díszíti virágokkal a virágládáit. Illetve egy mégis, ha nincsenek hozzá megfelelő szerszámai vagy eszközei, esetleg nem tudja hogy ősszel hova pakolta el őket. De ennek ezennel vége, ugyanis most megmondjuk mit hol kap meg akciósan.

stockfresh 213992 garden-pot-with-grass-daisies-and-watering-can
Távolról sincs vége, olvasson még »

Tanulhat nyelvet ingyen, otthonról

Edicsek 2014. március 20., csütörtök 09:19

Ma már elengedhetetlen, hogy idegen nyelveket tudjon beszélni, de legalább néhány alapvető társalgási formával legyen tisztában. Az a jó hírünk, hogy ma már nem kell drága tanfolyamra vagy nyelviskolába járni ahhoz, hogy legalább társalgási szinten tudjon egy idegen nyelvet, csak internetre, önszorgalomra és kitartásra van szüksége. 

Sok tanfolyam alapja az angol, a jó hír viszont az, hogy lehet találni olyan magyar oldalakat is, ahol kezdheti az angol nyelvvel, majd ha abból már jó, akkor folytathatja egy másodikkal is akár, ezért különválasztottuk a magyar nyelven alapuló tanfolyamokat és az angol nyelven oktató oldalakat. Készüljön fel rá, ha az angol megy, akkor kinyílik maga előtt a világ - de ne szaladjunk ennyire előre.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az IKEA-baldachinok fulladásveszélyt jelenthetnek!

Becca 2014. március 20., csütörtök 08:14

Ha önnél is megtalálható valamelyik, sürgősen szerelje le!
Ha önnél is megtalálható valamelyik, sürgősen szerelje le!

Az IKEA arra kér mindenkit, aki rácsos ágyak, illetve gyerekágyak fölé szerelhető baldachint vásárolt, semmiképpen ne használja a terméket, mert fulladásveszélyt okozhat. A baldachint bármelyik IKEA áruházba visszaviheti, ahol természetesen visszakapja a termék teljes vételárát. A következő baldachinokról van szó: LEGENDARISK, MINNEN ágybaldachin készlet, BARNSLIG BOLL, MINNEN BRODYR, HIMMEL, FABLER és TISSLA.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nagyüzemben címkézték át a lejárt húsokat

Edicsek 2014. március 18., kedd 17:56

Több száz tonna lejárt szavatosságú élelmiszer átcímkézésével, illetve eladásával foglalkozó szervezetet buktatott le a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség és a Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal, adta hírül az MTI. Az időközben előzetes letartóztatásba helyezett négy férfi egyike egy rendőr. A NÉBIH kedden meg is mutatta a sajtónak azt a törökbálinti raktárat, ahol nagyüzemben folyt az illegális átcsomagolás.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Van, hogy mégis lehet játszani az étellel

Edicsek 2014. március 16., vasárnap 12:01

Vége a tét nélküli sakkozásnak vagy torpedózásnak! Ha már mindenki a telefonján játszik, végre itt a motiváció, hogy visszatérjenek a virtuális csatákból az életbe. Bemutatunk néhány új felfogású játékot, amiben az ellenfél futóját nem csak leütni lehet, hanem meg is eheti. Tudjuk, rövidezős változatban ütősebbek az ilyen játékok, de például sakkozni mi józanul se tudunk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek a törzsvásárlói kártyák érik meg a legjobban

Edicsek 2014. március 13., csütörtök 15:14

Bár jól jöhet, ha vannak bejáratott boltjai, manapság már nem kell mindig ugyanazon a helyen vásárolni, hogy törzsvásárlói kártyát kapjon az ember: elég csak igényelni, és máris törzsvásárló lesz. Általában ez kedvezményt jelent a legtöbb helyen, de van ahol egyéb extra ajánlatokat is. Néhány kártyát szerkesztőségünkön belül többen is utálnak, megint mások szinte mindenki tárcájában ott lapulnak. Az tény, hogy rengeteg megoldás közül lehet választani, így jól fontolja meg melyek azok, amiket minden nap magával hord.

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 tipp, amivel spórolhat a repülőjegyen

Toma 2014. március 12., szerda 18:52

Bár akad, aki már egy évvel a tervezett indulás előtt tudja, hová megy majd nyaralni, a többség az utolsó pillanatra hagyja a döntést, pedig érdemes előre gondolkodni. Ha másért nem, hát azért, mert a korai foglalással rengeteget spórolhat a repülőjegyen. A chatelaine.com összegyűjtötte, mit kell tennünk ahhoz, hogy a legkedvezőbb áron szerezzük be a jegyeket.

shutterstock 88755781

Távolról sincs vége, olvasson még »

Alig van jó sminklemosó vatta a saját márkások közt

Becca 2014. március 11., kedd 11:27

A sminkeltávolítás egyik legbiztosabb módja, hogy vattával visszük fel a megfelelő tisztító termékeket az arcbőrre, majd ezzel is töröljük le. Azt azonban senkinek nem ajánljuk, hogy a sima háztartási vattával essen neki a sminklemosásnnak, hacsak nem akar még fél nap múlva is hosszú vattaszálakat találni a szempillájába akadva, esetleg a kontaktlencséje alatt. Erre a célra fejlesztették ki a gyártók a sminklemosó vattapamacsokat és -korongokat.

Mivel szerintünk ez utóbbi a jobb találmány a célra, most a különféle drogériák saját márkás sminklemosó vattakorongjai közül próbáltuk megtalálni a tökéleteset, ár és minőség alapján is szemlézve őket. Különböző gyártmányú vattakorongokat vizsgáltunk, aszerint, hogyan viselkednek smink eltávolítása, illetve körömlakk lemosása során, hogyan foszlanak (vagy nem), és természetesen, hogy mennyibe kerülnek. A tökéletes az lett volna, amelyik nem bolyhozódik, a rétegei nem válnak szét (de azért ha kell, szétszedhető), klórmentesen fehérített, kellemes a tapintása, formatartó és természetesen olcsó is. Első nekifutásra ez úgy tűnik, olyan, mint a herceg a fehér lovon: nem létezik.

De miből is van a vatta tulajdonképpen?

A vatta vékony szálak összefüggő tömegéből álló, egészségügyi, háztartási vagy ipari célokra használt puha, általában fehér anyag. Anyagánál és szerkezeti felépítésénél fogva rendkívül nedvszívó. A vatta tisztított, fehérített pamut- vagy viszkózszálakból készül, amelyekből – a fonalgyártásnál is használt kártológépen – fátyolréteget készítenek. Újabban megjelent a biovatta is, amit biopamutból készítenek. Több ilyen egymásra fektetett fátyolréteg alkotja a vattát, amelyet csak a szálak közötti súrlódás tart össze. 

A háztartási vagy az ipari célra használt vatta nem igényel olyan fokú tisztítást, mint az egészségügyi vatta. A papírvatta papíripari termék. Nem szálak, hanem egymásra rétegezett, finoman fodrozott cellulózlapok alkotják. Leggyakrabban higiéniás és kozmetikai célokra, de emellett orvosi célokra akár sterilizálva is, korlátozott mennyiségű folyadék és nedvesség felszívására használják. Kisebb-nagyobb ívekben vagy tekercsekben hozzák forgalomba. 

A sterilizált vattát az egészségügy sebkezelésre használja. A sterilizálást 130 °C hőmérsékleten nagy nyomású gőzben, vagy etilénoxid gázzal végzik. Fehérítését kémiai fehérítőszerekkel (nátrium-hidroxid vagy hidrogén-peroxid) kell végezni, az ún. optikai fehérítés (tulajdonképpen fehérre színezés) itt nem megfelelő.

Forrás: wikipédia.org

Mindig is érdekelt, hogy mi a különbség a hiperekben szuperekben kapható saját márkás vatták között, ahogyan az is, miért van szükség ennyi fajtára, és van-e egyáltalán eltérés az üzleten belül (márkán belül) kínált kozmetikai vatták között. A választék óriási, és árban is elég nagy eltérések vannak. Nyolc üzletben jártunk, ebből csak hat boltban találtunk saját márkás sminklemosó vattákat: Aldi, dm, Interspar, Lidl, Tesco és Rossmann. Nem tudtuk viszont megállni, hogy az Auchanban kapható, Andi márkanevű korongokat ne próbáljuk ki, mert a hiper rendszerint ezzel a termékcsaládjával kerül be a körképeinkbe, lévén hihetetlenül olcsók az árai. Szóval ez lett a „plusz egy” termék.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pelenkakörkép: hol a legolcsóbb a pelenka?

Becca 2014. március 11., kedd 11:24

Sokszor hallottam már kisgyerekes ismerőseimtől, hogy többnyire szívesebben veszik a saját márkás pelenkákat, mert jóval olcsóbbak a többinél. Van olyan ismerősöm, aki a rossmannosra esküszik, sokan a drogerie marktost veszik, de pár barátnőm a pennys pelenkáért van oda. A felhozatal tehát vegyes, most pedig meg is nézheti, hogy melyiket éri meg a legjobban megvenni. Önnek van már tapasztalata saját márkás pelenkákkal?

Ön milyen pelenkát szokott venni?

 • 221
  Aldisat
 • 123
  lidl-öst
 • 168
  Rossmannt, mi mást?
 • 590
  Inkább a dm!
 • 110
  Nekem a Tesco is bejött
 • 20
  Nem kérdés, a sparos a legjobb!
 • 61
  Az auchanos olcsó és jó is
 • 66
  A pennyben nem csalódtam
 • 193
  Nem is tudtam, hogy létezik saját márkás pelenka
 
Az üzletek között ábécésorrendben haladunk, a poszt alján az összesítő táblázatokban megnézheti, melyik bolt kínálja legjobb áron* a termékeit.

Mivel elég kicsi annak az esélye, hogy egyszerre vesz minden pelenkaméretből, a lista végén méret szerint gyűjtöttük ki, melyik pelenka hol a legolcsóbb. A törlőkendőknek is készítettünk egy külön táblázatot, a popsivédőkrém csak bónusz. Azt is megmutatjuk, mivel tudja kiváltani a mindenki által kedvelt és használt sudocremet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kiváló hazai sonka külföldi és lejárt alapanyagokból

Edicsek 2014. március 10., hétfő 12:47

Kiváló, hazai termékként árulta, valójában viszont szlovák, belga húsokból és lejárt  kínai pirospaprikából gyártotta termékeit egy kistermelő Komárom - Esztergom megyében. A vállalkozót a NÉBIH Kiemelt Ügyek Igazgatóságának (KÜI) szakemberei leplezték le. A február végi ellenőrzés során több tonna jogellenesen készült húskészítményt foglaltak le az ellenőrök az esztergomi Szabó Ferenctől, aki saját boltjaiban és piacokon árulta húskészítményeit.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A matricás album mindenképp tuti túlköltekezés?

Edicsek 2014. március 9., vasárnap 12:59

Újabb matricás akció indult, ezúttal a CBA-ban, ahol a kések beszerzése után március 3-tól kártyákat lehet gyűjteni. A Vuk figurákat tartalmazó narancssárga csomagot 2500 forintonként adják a vásárlások után. Összesen 20 különböző kártyát lehet begyűjteni, ami elsőre nem tűnik soknak, nézzük a buktatókat.

1798851 705582656153870 1690254199 n
Távolról sincs vége, olvasson még »

Szemeteszsák-körkép tavaszi nagytakarításhoz

Becca 2014. március 8., szombat 00:00

Már régóta foglalkoztat, hogy hol lehetne a legjobb áron szemeteszsákot beszerezni, ezért kézenfekvő volt, hogy itt az ideje egy újabb körképnek. Kizárólag az átlagos konyhai kukába illő, 30-35 literes szemeteszsákokat kerestük, ahol ilyet nem találtunk, ott kénytelenek voltunk kisebbekkel számolni, de erre külön felhívjuk a figyelmet majd az üzletek bekezdéseinél is. Az is fontos szempont volt, hogy legyen valamiféle zárómegoldása, szalagja vagy füle, amivel azt próbáltuk kizárni, hogy a teljesen használhatatlan, azonnal szakadó, ám épp ezért tényleg a legolcsóbb zacskókat ki tudjuk hagyni a mezőnyből. Persze, ezzel nem azt mondjuk, hogy a zárószalagos/füles megoldásúak nem szakadnak, de az eddigi tapasztalat azt mutatja, hogy amelyeknél ilyenféle apró extra szolgáltatásokba fektettek a gyártók, azoknál valamivel az anyag is jobb minőségű szokott lenni. 

Nem tudni, emiatt-e, de az eheti körképünk érdekesen alakult: a megszokás alapján arra számítottunk, hogy a Lidl megint szép helyen végez, ehhez képest a hatodikra csúszott le a nyolc között, ami az eddigi teljesítményéhez képest azért meglepő. Viszont, ha már úgyis körbejártunk mindent, a gumikesztyűk, szivacskendők és az általános törlőkendők árait* is kigyűjtöttük.

 
Távolról sincs vége, olvasson még »

Virág helyett küldjön Bibliát, plüssbilincset vagy hologramot nőnapra!

Edicsek 2014. március 7., péntek 11:31

Virágcsokorral köszönteni valakit teljesen megszokott dolog, virágot küldetni szintén, de ha valami egyedibb ötlettel szeretne villantani nőnapra, és inkább ajándékot küldene, már erre is van lehetőség. Körülnéztünk az ajándékküldő oldalakon, és mi is meglepődtünk, mennyi mindent rendelhet náluk a csokiba mártott epertől egészen az aranyozott Bibliáig.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudja, hol a legolcsóbb az alufólia, a folpack és a sütőpapír?

Becca 2014. március 6., csütörtök 13:09

Egy háztartásból sem hiányozhat az  alufólia, afrissentartó fólia, az uzsonnás tasak és a sütőpapír. És hát ugye, ezek pont azok a termékek, amelyek egyik napról a másikra észrevétlenül fogynak ki a háztartásból, és amikor szükség volna rájuk, jön a kérdés: „Hol is vettem és mennyiért?” Ezen próbálunk most segíteni, hogy legközelebb, ha  valamelyiknek csak a hűlt helyét találja, a legjobb áron tudja újra beszerezni. Ahogyan előző posztjainkban, most is az Auchan, Aldi, dm, Interspar, Lidl, Penny, Rossmann, Tesco nyolcszöget jártuk be, és kigyűjtöttük a termékek adatait, árait*.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gyűjtsd a pontot, ne siránkozz!

Edicsek 2014. március 4., kedd 16:02

A törzsvásárlói kártyák lényege, hogy pontokat kap a vásárlások után, amiket aztán - ha pénzre nem is válthatja őket, de - jobb esetben levásárolhat. Tehát minél több pénzt költ el minél több partnernél, annál többet kaphat vissza. Persze, mivel egyre több ilyen program van, érdemes azt választani, amelyik partnerlistáján a legtöbb olyan eladó vagy szolgáltató található, akiket ön is rendszeresen igénybevesz. Összegyűjtöttük, melyik törzsvásárlói program mit tud, hol tudja levásárolni is a pontokat, és melyek azok, ahol szimplán némi kedvezmény kap a pontokért cserébe. Személy szerint azokat preferáljuk, amikhez nem kell bankot és számlacsomagot is váltani, ezért velük kezdünk. Ha viszont ön eszerint választana bankot, nem biztos, hogy jól jár, úgyhogy mindig nagyon alaposan olvassa el az apróbetűs részt és próbálja értelmezni. Előre szólunk: nem lesz egyszerű feladat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 dolog, amire elszivárog a pénze

Toma 2014. március 1., szombat 14:30

Pénzügyekkel tervezni a mindennapi életben nem is olyan egyszerű, hiszen számtalan olyan apróbb-cseprőbb dologra is elszivárog a pénz, amire sokszor nem is gondol, sőt, ami még rosszabb, utána rögtön el is felejti őket. Sokszor fordul elő, hogy hónap végén csak lázasan töpreng, vajon mire is ment el egy havi fizetése? A Huffington Post összeszedett pár tippet, hogyan tudja kivédeni!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Minden, amit tudni akart a fogselyemről, és amit nem

Tuna Judit 2014. február 28., péntek 18:40

Manapság gyógyszertárban, drogériában, hiperben és szuperben is lehet már venni fogselymet, és ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni a rengeteg termék között. Éppen ezért úgy döntöttünk, szakértő tanácsát kérjük a témában, és segítségével bemutatjuk a legtöbb, itthon kapható saját márkás és ismert fogselymet. Elmondjuk azt is, hogy mi értelme van egy viaszolt zsinórnál a különféle típusoknak, és egyáltalán, hogyan kell helyesen használni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezekért ne fizessen többé teljes árat

Edicsek 2014. február 27., csütörtök 14:00

A kuponos oldalakat mindenki ismeri még úgy is, hogy annyi van már belőlük, hogy az szinte már követhetetlen. Éppen ezért léteznek már a kuponos gyűjtőoldalaknak is külön gyűjtőoldalai, hogy tényleg mindent egyben lásson. Azt hihetné az ember, hogy a kuponozás mára akkora biznisz lett a fogyasztók számára is, hogy gyakorlatilag bármit szeretnének venni, ott kell kezdeniük a kutatást - a valóságban viszont az esetek javarészében ugyanaz a néhány elem ismétli önmagát. Ez viszont azért jó, mert vannak olyan szolgáltatások, amikre soha többé nem kell teljes árat fizetnie. Nézzük mik is ezek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Újabb sprotnikat vontak ki a forgalomból

.syl. 2014. február 26., szerda 17:09

A lett sprotni után újabb háromféle füstölt sprotni halkonzervben találtak a megengedettnél magasabb benzolszármazékot a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal munkatársai. A kifogásolt termékeket azonnal kivonták a forgalomból, és megtiltották további forgalmazásukat, valamint elrendelték a fogyasztókhoz eljutott termékek visszahívását – olvasható a NÉBIH honlapján. A forgalomból kivont termékek a következők:

 • Viking Füstölt sprotni növényi olajban (Nettó tömeg: 160 g, Forgalmazó: Hering-Trade Kft., Származási hely: Észtország, Minőségmegőrzési idő: 27.01.2017)
 • Füstölt sprotni növényi olajban (Nettó tömeg: 160 g, Forgalmazó: GA FOOD Kft., Származási hely: Lettország, Minőségmegőrzési idő: 05.05.2015)
 • GIANA Füstölt sprotni növényi olajban (Nettó tömeg: 160 9, Forgalmazó: GA FOOD Kfz., Származási hely: Lettország, Minőségmegőrzési idő: 12.05.2015)

Mivel a közelmúltban több sprotnival is gond volt, a NÉBIH elrendelte a forgalomban levő füstölt sprotni termékek átfogó ellenőrzését is. A vizsgálatok jelenleg folyamatban vannak.

Tippek, hogyan adja el gyorsan és jó áron az ingatlanát

Toma 2014. február 25., kedd 09:38

Tavasszal általában fellendülni szokott a lakáspiac, de mivel a gazdasági helyzet okán itthon ez már jó ideje stagnál, mostanság nincs könnyű dolga annak, aki el szeretné adni az otthonát. Épp ezért jó, ha időben elkezd felkészülni rá: az alábbiakban szakértőnk segítségével összefoglaljuk, hogyan lehet becserkészni a vevőket úgy, hogy a lehető legjobb árat tudjuk elérni. Ha ön épp az ellenkező oldalon áll, azaz venni készül, akkor ide kattintson: itt azt szedtük össze, hogyan spórolhat minél többet vásárláskor. De az se baj, ha marad: legalább felkészülhet, mire számítson.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hol úszhatja meg kevesebből az influenza elleni túlélőcsomagot?

Edicsek 2014. február 21., péntek 14:51

Itt az influenza, hivatalosan is tombol a vírus az országban, ráadásul azt is megírtuk, mennyire gyorsan terjed és milyen egyszerű elkapni még a legáltalánosabb óvintézkedések ellenére is. Éppen ezért jó ha előre készül és felfrissíti a házi gyógyszerkészletét olyan darabokkal, amik elengedhetetlenek influenza, de már egy szimpla megfázás kezelésében is. Lázasan már csak arra lesz ereje, hogy a legközelebbi gyógyszertárban megvegyen bármit, akármibe is kerül, de ha még egészséges akkor megteheti, hogy elmegy oda, ahol az akciós termékekből olcsóbban tud bevásárolni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A McDonaldsnál kapja a legolcsóbb menüt

Edicsek 2014. február 20., csütörtök 13:53

Gyorséttermekbe sokan járnak: ki bevallja, hogy azért eszik itt, mert szereti, ki arra hivatkozva ugrik be, hogy "mert nem volt ideje valami rendeset enni", de tény: ha gyorsan akar enni valamit anélkül, hogy kísérletezgetni akarna ismeretlen kifőzdékben, akkor valóban ez tűnik a legegyszerűbb megoldásnak. Azt nem mondanánk, hogy egy sima menü áráért ne találna máshol sokkal jobbat, laktatóbbat és egészségesebbet, de megvizsgáltuk, milyen lehetőségei vannak, ha akár rajongásból, akár hirtelen felindulásból, akár idő hiányában akar olcsón valami olyan helyen enni, ami mindig biztosan hozza ugyanazt a színvonalat. Nézzük, melyik pár száz forintos ajánlat éri meg a legjobban: a Burger Kingben, a KFC-ben, vagy a McDonaldsben ehet-e olcsóbban menüt?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Világosbarna, rossz minőségű a hamis kakaópor

Becca 2014. február 20., csütörtök 10:57

Két hónap alatt körülbelül 1000 zacskó hamisított Tutti Holland kakaóport foglalt le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága, a csapat a gyártó bejelentésére kezdte vizsgálni a kakaóport, írja közelményében a NÉBIH. A 20-22%-os, 125 g-os Tutti Holland kakaópor hamisítványaival elsősorban piacokon és kisebb boltokban találkozhatnak a vásárlók. Akadt olyan jóhiszeműen eljáró forgalmazó, akinél 800 darab hamis terméket találtak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudja, hol vegye a tampont és betétet?

Becca 2014. február 18., kedd 19:47

Ha előző útmutatóink alapján már sikerült legolcsóbban megvásárolnia a konyhai tisztítószereket és a fürdőszobai tisztálkodószereket, ezúttal annak jártunk utána, hogy az egészségügyi betétet, a tampont és a tisztasági betétet melyik hiperben/szuperben/drogériában szerezheti be a legjobb áron. Ahogyan előző két cikkünkben, most is csak az ár alapján vizsgáltuk* a kínálatot, ha az is érdekli, hogy ezek a termékek milyen eredményeket értek el a tesztünkön, ezt is elolvashatja.

Próbáltuk mindenhol megkeresni az egyes termékek normál, szuper és éjszakai változatait – szerencsére ezúttal nem kellett csalódnunk: minden üzletben megtaláltuk valamennyit. A legolcsóbb termékeket kutattuk, ezért sokszor a kiszerelés is szempont volt, mert ugye, a kereskedelem egyik alapkoncepciója az lenne, hogy minél nagyobb a kiszerelés, annál olcsóbb a termék. Nos, ez majdnem minden esetben így is volt, csak a Rossmannál találtunk turpisságot ez ügyben. A fotókat mindenképpen nézze meg a képgalériában, és ha vásárolni szeretne, előtte ne felejtse el megnézni a termékek fajlagos árát sem!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Másodkézből érdemes jelmezt venni

Edicsek 2014. február 17., hétfő 12:49

Ahogy egyre közeleg az ovikban és iskolákban a farsang, úgy lesznek egyre kétségbeesettebbek a szülők is, hogy minek öltözzön a gyerek. Azt már elmondtuk, hogy a boltokban elég drágán talál, ráadásul nem is annyira menő jelmezeket. De mi a helyzet ha másodkézből szerzi? Nos, ha csak most jutott eszébe felkeresni a turkálókat, elmondhatjuk, hogy a Hádákban már nincs jelmez a februári árucserék után. A kisebbekben még akadhat, viszont ott meg az a baj, hogy a legtöbb angol turkálóban már leginkább csak Halloween jelmezek maradtak, azt viszont legalább a bolti ár töredékéért megkaphatja. Aki jól akar járni, az még keresgélhet aukciós oldalakon is, ahol akár tényleg egyedi jelmezeket is vehet potom összegekért.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

Bookline

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 17 díjnyertes fotó 2016-ból

Lakótelepen, slaggal mosdatott elefánt, gyönyörű portrék, sportolói örömkönnyek.

OTTHONTÉRKÉP Szupertuti eladó nyaralók

A legnépszerűbb a Balaton és Pest megye, de az egész országban lehet gyöngyszemekre bukkanni. Nyaralókörkép a hirdetések alapján.

ÉDES POFA Ne dobd ki a zöldjét!

Három tuti recept, és garantáltan más szemmel nézünk a tavaszi zöldségekre, mint eddig. Bónusz: még a gyerek is megeszi.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés