Nézd meg, hogy melyik kuponokkal jársz a legjobban!

Csütörtöktől indul a kuponos hétvége, összegyűjtöttük milyen akciók érik meg a legjobban, és hova nem kell újságot sem venned.

Ezen a hétvégén rengeteget kuponozhatsz, ha van Glamour magazinod. A teljesség igénye nélkül összeszedtük, hogy melyik üzletekben és szolgáltatónál vannak a legnagyobb akciók, de ezen felül is találsz még átlagosan 20 százalék kedvezményre jogosító kuponokat például a Media Marktba, a Praktikerbe, a Players Roomba, az Auchanba, a H&M-be, vagy éppen a Vansbe, a Hervisbe és a Sparba.

De ha nem akarsz újságot venni, akkor sincs gond, mert az Edigital vagy a Mammut bevásárlóközpont is készült kuponokkal. Ugyanakkor fontos, hogy mindig körültekintően vásárolj, mert előfordulnak olyan felárazások, ahol még nem is feltétlenül takarják, hogy az adott termék csak az akciós napok idejére lett drágább. Ha ilyenbe vagy ehhez hasonlóba futsz, nyugodtan írd meg nekünk és küldj róla képet. 

Féláras kuponok

A Drogerie Marktban féláron vehetsz Alverde vagy S.He, Astor, L'oreal, Max Factor, Maybelline és Rimmel sminktermékeket, de Blend-a med fogkrém, Diadermine és L'oreal Revitalift krém, Garnier micellás víz is elérhető féláras kuponnal, valamint L'oreal vagy Palette hajfestéket, Nivea arctisztítót, Guess vagy Police parfümöt is kipróbálhatsz. Ugyanúgy féláron vehetsz Scholl , Schwarzkopf, Gliss Kur termékeket is a kuponokkal. A Rossmannban pedig az Astor termékekre, Sally Hansen körömlakkokra és Rimmel kozmetikumokra válthatsz be féláron kupont, vagy Ciff tisztítószereket, Cologate termékeket és Dr. Organic csigagélt is vehetsz, ahogyan persze Playboy parfümöt vagy Wilkinson borotvát is.  

A Trend optikában 20-50 százalékkal olcsóbban kaphatsz napszemüvegeket és optikai lencséket, de érdemes szétnézni az Optic Markt, Opticworld  és Optica Plus üzletekben is. A gyógyszertárakban két La Roche-Posay termék együttes vásárlása esetén az alacsonyabb árú terméket féláron viheted haza. Sőt, féláron regisztrálhatsz a Randivonalra, féláron mehetsz a Hotel Corvusba és a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba, Dr. Balm prémium matracot is vehetsz, vagy a nyárra készülve a lézeres hónalj szőrtelenítés és a fogfehérítés is feleannyiba kerül a kuponnal. Szintén 50 százalék kedvezményt kapsz kanapékra és franciaágyakra a Bella Italia bútoráruházban, valamint a Hello Mami kismama outletben. 

Maxold ki a kedvezményeket

Ha igazán maximalizálni szeretnéd a kedvezményeket, akkor semmiképpen se hagyd otthon a Rossmann 10 százalékos kuponját, amivel a már eleve kedvezményes vételárból is 10 százalék kedvezményt biztosít, illetve a Müller 20 százalékos kuponját is össze lehet vonni a többi kedvezményes kuponnal.

40 százalékos kuponok

De 40 százalékkal olcsóbban Maybelline és Max Factor sminktermékeket, valamint Veet szőrteleintőt is vehetsz a Rossmannban, és a David Beckham, illetve az Antonio Banderas parfümök is olcsóbbak lesznek . Az Yves Rocherben szintén 40 százalékos kedvezményt kaphatsz, de csak egy termékre. 

shutterstock 63070498
Shutterstock

30 százalék feletti kuponok

A Rossmannban 33 százalékkal olcsóbb a Domestos Power 5 WC-tisztító, 35 százalékos kupont találsz a Fa izzadásgátlókhoz, 30 százalékkal olcsóbbak a Got2B és a Jimjams termékei, míg a nyárra 33 százalékos kedvezménnyel veheted meg a Nivea  Sun termékcsalád tagjait, de Paradontax fogkrém, Persil és Perwoll termékekre is találsz kupont, sőt Schwarzkopf, Sensodyne, Signal és Silan termékek is 30-33 százalékos kedvezménnyel vehetőek, és ez még mindig csak a Rossmann kínálata. A Müllerben az Artdeco, az Astor, a L'Oréal és Maybelline sminkcuccai 30 százalékkal olcsóbbak, de egyébként egy bónusz, bármire beváltható 20 százalékos kupont is tudsz szerezni az üzlethez, a kedvezményeket pedig össze is tudod vonni. 

30 százalék kedvezménnyel találhatsz tetoválás eltávolítás kupont, de lézeres bőrfiatalítást, rádiófrekvenciás arcfiatalítás, intim lézeres kezelést vagy bármely testrész végleges szőrtelenítését is választhatod ugyanekkora kedvezményért, vagy éppen kontaktlencsék közül válogathatsz. Szintén 30 százalék kedvezmény jár a József Attila Színház előadásaira, és a Telenornál pedig 30 százalék kedvezmény jár 12 hónapoig 2 év hűség vállalása esetén a Blue tarifát választóknak. 

Ajándék és pénz

Kuponnal egy testrész szőrtelenítése esetén egy másik testrész szőrtelenítését ingyen kapod, illetve még egy kiválasztott testrészre is kapsz kezelést.  Az Aldiban 2000 forintos utalványt kapsz 10 ezer forint feletti vásárlásnál, ugyanilyen akciót van az 576 KByte boltban új szoftver vásárlásánál. A Kiehl's luxusmintakbol álló csomagot ad 6000 forint értékben, ha két darab terméket veszel. Autót is lehet venni kuponnal kedvezményesen, és a Pandorában is 2+1 akció van, vagyis két ékszer vásárlása esetén a harmadik (nyilván legolcsóbbat) ingyen kapod. Ja, és 5000 forint kedvezményt zsebelhetsz be Swatch órákra. 

Újság nélkül

Ha nem akarsz újságot venni, de szeretnél kuponozni, akkor nézz szét az Edigitálban, ahol Huawei tabletekre, mobiletelefonokra mosógépekre is kaphatsz kedvezményt, sőt vehetsz akciókamerákat, Fujifilm Instax gépeket és fotópapírt, Sony memóriakártyát, elektromos lábápolót vagy akár étrend-kiegészítőt is kedvezményesen. A Kikában pedig minden 13 százalékkal olcsóbb lesz. 

123992175
Bloomberg / Getty Images Hungary
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek