Melyik csomagküldőnek a legidegesítőbb a hívásvárakoztató zenéje?

Hasonlóan kezdődnek a zombiapokalipszisek is a filmekben, ahogy Magyarországon szép lassan összeomlott a csomagkézbesítés a karácsonyt megelőző néhány napban.

Először csak kósza hírek szóltak akadozó szolgálgatásokról, majd megjelentek az első cikkek a problémáról, végül nem volt mit tenni, be kellett vallani, hogy komoly gond van a csomagok kézbesítésével.

Ahogy a filmekben, úgy most is az állam roppant meg a feladata súlya alatt először, jelen esetben a Magyar Posta. Az állami mamut kidőlése pedig óhatatlanul magával rántotta a privát szektort is, ami ugyan még kitartott egy darabig, de mostanra bizonyossá vált, hogy a kiskereskedelmi csomagszállító cégek is küszködnek.

Érthető tehát, hogy boldog, boldogtalan próbálja elérni a csomagküldők ügyfélszolgálatait, amik nyilvánvalóan szinte elérhetetlenek jelenleg. Egyébként sem egyszerű elcsípni egy élő hangot egy telefonos ügyfélszolgálatnál, de most, a pánik idején még nagyobb szerencse kell hozzá.

shutterstock 450256975

Úgyhogy nem marad más, mint hallgatni a jobbnál jobb hívásvárakoztató zenéket, amíg végre kapcsol minket a rendszer egy diszpécserhez, aki személyesen is elmondja, hogy idén a karácsony naptári és ajándékátadási szempontból nem korrelál.

De melyik a legidegesítőbb zene, amit órákig kell hallgatnunk?

Felhívtuk mindhárom csomagküldőt, és felvettük a zenét, amíg vártuk, hogy kapcsoljanak, itt lent meg lehet őket hallgatni.

GLS

A GLS futárszolgálat a Stockholm-szindrómára játszik, ugyanis egy vállalati himnusz szól, amíg várjuk a diszpécser jelentkezését. Eleinte gyűlöljük, de néhány perc várakozás után már a recsegő hanggal együtt dúdoljuk, hogy micsoda remek hely a GLS.

GLS hívásvárakoztatás

DPD

A DPD-nél a könnyed, karibi hangulatra esküsznek, ez tényleg megenyhíti az ember szívét, amikor éppen őrjöngve próbál valakivel reklamálni. Pluszpont, hogy a nagyon művinek tűnő, tipikus vállalati csilingelést azzal próbálták meg oldani, hogy a szám végefele van egy kis jammelés.

DPD hívásvárakoztatás

Magyar Posta

A Magyar Postánál fel vannak készülve arra, hogy az ember akár órákat fogja hallgatni a hívásvárakoztató zenéiket, ezért nem is egy, hanem több számból dolgoznak. Mi kettő után feladtuk, nem mertünk végigmenni a teljes playlisten, de simán lehet, hogy kijön belőle egy házibulira való zenemennyiség.

Magyar Posta hívásvárakoztatás

Na, de melyik a legidegesítőbb?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek