SHOPAHOLIC

Melyik csomagküldőnek a legidegesítőbb a hívásvárakoztató zenéje?

2016. december 21., szerda 16:48

Hasonlóan kezdődnek a zombiapokalipszisek is a filmekben, ahogy Magyarországon szép lassan összeomlott a csomagkézbesítés a karácsonyt megelőző néhány napban.

Először csak kósza hírek szóltak akadozó szolgálgatásokról, majd megjelentek az első cikkek a problémáról, végül nem volt mit tenni, be kellett vallani, hogy komoly gond van a csomagok kézbesítésével.

Ahogy a filmekben, úgy most is az állam roppant meg a feladata súlya alatt először, jelen esetben a Magyar Posta. Az állami mamut kidőlése pedig óhatatlanul magával rántotta a privát szektort is, ami ugyan még kitartott egy darabig, de mostanra bizonyossá vált, hogy a kiskereskedelmi csomagszállító cégek is küszködnek.

Érthető tehát, hogy boldog, boldogtalan próbálja elérni a csomagküldők ügyfélszolgálatait, amik nyilvánvalóan szinte elérhetetlenek jelenleg. Egyébként sem egyszerű elcsípni egy élő hangot egy telefonos ügyfélszolgálatnál, de most, a pánik idején még nagyobb szerencse kell hozzá.

shutterstock 450256975

Úgyhogy nem marad más, mint hallgatni a jobbnál jobb hívásvárakoztató zenéket, amíg végre kapcsol minket a rendszer egy diszpécserhez, aki személyesen is elmondja, hogy idén a karácsony naptári és ajándékátadási szempontból nem korrelál.

De melyik a legidegesítőbb zene, amit órákig kell hallgatnunk?

Felhívtuk mindhárom csomagküldőt, és felvettük a zenét, amíg vártuk, hogy kapcsoljanak, itt lent meg lehet őket hallgatni.

GLS

A GLS futárszolgálat a Stockholm-szindrómára játszik, ugyanis egy vállalati himnusz szól, amíg várjuk a diszpécser jelentkezését. Eleinte gyűlöljük, de néhány perc várakozás után már a recsegő hanggal együtt dúdoljuk, hogy micsoda remek hely a GLS.

DPD

A DPD-nél a könnyed, karibi hangulatra esküsznek, ez tényleg megenyhíti az ember szívét, amikor éppen őrjöngve próbál valakivel reklamálni. Pluszpont, hogy a nagyon művinek tűnő, tipikus vállalati csilingelést azzal próbálták meg oldani, hogy a szám végefele van egy kis jammelés.

Magyar Posta

A Magyar Postánál fel vannak készülve arra, hogy az ember akár órákat fogja hallgatni a hívásvárakoztató zenéiket, ezért nem is egy, hanem több számból dolgoznak. Mi kettő után feladtuk, nem mertünk végigmenni a teljes playlisten, de simán lehet, hogy kijön belőle egy házibulira való zenemennyiség.

Na, de melyik a legidegesítőbb?

  • 147
    GLS
  • 88
    DPD
  • 237
    Magyar Posta

Bookline

Blogok, amiket olvasunk

STíLER 5 tipp úszógumi ellen

Hiába edzünk és diétázunk, az a fránya úszógumi csak nem akar leolvadni? Ez az öt tipp bármilyen diétába vagy életmódba könnyedén beilleszthető, és segít a lapos has elérésében.

MÁS TÉSZTA Bögrés kefíres süti

Akkorát estem, hogy muszáj volt sütnöm valami vigasztalót. De isteni reggelire vagy vendégvárónak egy pohár finom tea mellé is.

HATÁRÁTKELŐ Los Angelesben az élet...

Egy idő után nem mondod az itthoniaknak, hogy jól vagy, mert mindenki csak arra vár, hogy mondjak végre valami rosszat
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés