SHOPAHOLIC

Melyik csomagküldőnek a legidegesítőbb a hívásvárakoztató zenéje?

2016. december 21., szerda 16:48

Hasonlóan kezdődnek a zombiapokalipszisek is a filmekben, ahogy Magyarországon szép lassan összeomlott a csomagkézbesítés a karácsonyt megelőző néhány napban.

Először csak kósza hírek szóltak akadozó szolgálgatásokról, majd megjelentek az első cikkek a problémáról, végül nem volt mit tenni, be kellett vallani, hogy komoly gond van a csomagok kézbesítésével.

Ahogy a filmekben, úgy most is az állam roppant meg a feladata súlya alatt először, jelen esetben a Magyar Posta. Az állami mamut kidőlése pedig óhatatlanul magával rántotta a privát szektort is, ami ugyan még kitartott egy darabig, de mostanra bizonyossá vált, hogy a kiskereskedelmi csomagszállító cégek is küszködnek.

Érthető tehát, hogy boldog, boldogtalan próbálja elérni a csomagküldők ügyfélszolgálatait, amik nyilvánvalóan szinte elérhetetlenek jelenleg. Egyébként sem egyszerű elcsípni egy élő hangot egy telefonos ügyfélszolgálatnál, de most, a pánik idején még nagyobb szerencse kell hozzá.

shutterstock 450256975

Úgyhogy nem marad más, mint hallgatni a jobbnál jobb hívásvárakoztató zenéket, amíg végre kapcsol minket a rendszer egy diszpécserhez, aki személyesen is elmondja, hogy idén a karácsony naptári és ajándékátadási szempontból nem korrelál.

De melyik a legidegesítőbb zene, amit órákig kell hallgatnunk?

Felhívtuk mindhárom csomagküldőt, és felvettük a zenét, amíg vártuk, hogy kapcsoljanak, itt lent meg lehet őket hallgatni.

GLS

A GLS futárszolgálat a Stockholm-szindrómára játszik, ugyanis egy vállalati himnusz szól, amíg várjuk a diszpécser jelentkezését. Eleinte gyűlöljük, de néhány perc várakozás után már a recsegő hanggal együtt dúdoljuk, hogy micsoda remek hely a GLS.

DPD

A DPD-nél a könnyed, karibi hangulatra esküsznek, ez tényleg megenyhíti az ember szívét, amikor éppen őrjöngve próbál valakivel reklamálni. Pluszpont, hogy a nagyon művinek tűnő, tipikus vállalati csilingelést azzal próbálták meg oldani, hogy a szám végefele van egy kis jammelés.

Magyar Posta

A Magyar Postánál fel vannak készülve arra, hogy az ember akár órákat fogja hallgatni a hívásvárakoztató zenéiket, ezért nem is egy, hanem több számból dolgoznak. Mi kettő után feladtuk, nem mertünk végigmenni a teljes playlisten, de simán lehet, hogy kijön belőle egy házibulira való zenemennyiség.

Na, de melyik a legidegesítőbb?

  • 147
    GLS
  • 88
    DPD
  • 237
    Magyar Posta

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN 7 világsztár, aki szakított az alkohollal

A Harry Potter, a Jóbarátok vagy épp a Szex és New York sztárjait sem kímélte a pia, van, aki azt mondja, a 30-at sem érte volna meg, ha nem változtat.

STÍLER Praktikák, ha minden reggel elkésel

Itt két perc, ott öt, meg még három, és már megint elkéstél? Öt tipp, ha szeretnéd a reggelt jobban kézben tartani, és végre nem utolsóként beesni a munkába.

KETTŐS MÉRCE Vagyonadó: tényleg erre van szükségünk?

A vagyonadó mellett és ellen is lehet érvényesen érvelni, a legjobb talán, ha először is végiggondoljuk, miről beszélünk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés